A szem az álom, mit álmodik (értelmezése álomértelmezés Magin) Magin

Miért álom szemek az álom? Szerint álom könyv beszél ellátás, be kell szereznie bizonyos információkat, valamint a vágy, hogy érdeklődést mások személyesen.Látva a diákok - megérteni a lényegét az ügyet. Anélkül, tanulók - legyen éber, míg a vesztes valami nagyon fontos. Egy férfi, akinek nincs szeme vagy zárt szemek - az álom képek jelennek meg, mint egy figyelmeztetés, hogy nem veszi észre a sok dolgok történnek, csak melletted. Három szeme az arcon álmodott - egy álom mond tisztánlátás versenytársak, illetve annak szükségességét, hogy jobban figyeljenek az magad. Hasonlóképpen, az értelmezés lenne, ha az álom négy vagy általában egy csomó szemét. De látható a homlokán egy harmadik szem - az ajándék a előrelátás, erős intuíció, hogy ami kell a közeljövőben hallgatni, mint valaha.

Lásd a szemét a tükörben - megtudni valamit a saját személyében. A férfi szeme álom - az őszinteség és a nyitottság, a lehetőség, hogy megmutassuk bizalmat. Man - a megjelenése szimpátia. Azt álmodtam, a baba szeme - túlzott hiszékenység, naivitás. Nők - a hazugság és intrika, az álom óvatosságra int, ellenőrizze az információt, hogy csökkenni fog a közeljövőben. A lány szeme álom - a csalás, a hízelgés, félretájékoztatás. Szem szeretett vagy kedvelt - érdeke az egyén. Lásd a szemét a halott - figyelmeztetett a kapott információt képes kárt, valamint az álom is csak megmondja, mit kell emlékezni az elhunyt. Stranger - tanulni valami újat.

Szerint álomértelmezés macskaszem (cat vagy macska) - pont annak szükségességére, hogy kihasználják a varázsa a károk és a szemmel verés. A kontrasztos az érték a „fehér cica kék szemmel” is értelmezhető, mint a bajok a jobb, hogy a tapasztalatok és tanulságok a baj esetén. kutya szemébe álom - biztos lehet benne, jobban megnézed barátok. Kígyók - voltál hatása alatt rossz ember, aki ábrázoljuk gonosz. Halak - bemutató közöny, hogy mi történik. Leo - a kapott információ lesz nagy jelentősége. Patkány. még vörös szem - figyelmeztet az ellenség tervez, amely irányítja egy érzés, a bosszú és a harag. Általában állati szem jelent valami hír, hogy fontos, hogy vagy azonnal felhasználjuk vagy - hogy legyen éber, mint a mellékelt szimbólumok.

A mennyben - egy álom óv kiütés cselekmények; és értelmezése egyaránt lehet - egy közeli szemét.

Balra - a hamis információkat. Jobb - a megfelelő információkat.

Döntetlen álom szemszín -, hogy megpróbálja megoldani a személy jelleme vagy a szándékai felé. Kék szem lát - együttérzés és helyét. Kék szem ember - prófétálj mellett, sikeres helyzetet, a siker a munkát. Lány, kék szemek ígér váratlan kellemesség, meglepetések és ajándékok. Csecsemő vagy gyermek, kék szeme - az álom azt mondja, hogy nyugodtan bízni partnerek és a tervek az ideje, hogy elkezd megvalósítani. Barna szeme álomértelmezés kell érteni - a pletykák és csalással. Barna szemű lány - a hiszékenység felér elnézték bűnözők, vigyázz, tervez valamit; is sugárzott az álom, hogy a szándék az, gonosz. Barna szemű férfi - téves, esetleg nem szándékos, de támaszkodnak forrása nem lehet. Blue - túlzott hiszékenység nem az a hely, legyetek résen. Fekete szemek álom - nem sok jót ígér. Fekete nélküli tanuló - harag elhomályosította az elméd, és ő irányítja a tevékenységét. Gray - a bizalom hiánya a maga és vonzerejét az ellenkező nemű. Álmodott vörös szem - a szenvedély, agresszió és a veszély. Violet - csábító, nem mindig kíséri tisztaságú szándék. Fehér szemét, hogy - valami új és váratlan, készüljön fel meglepetés. Sárga - a meghittség, az elfogadás, a közzététel titkok és egy bizonyos értelemben. Zöld szemét álomértelmezés Magin - viszonosság érzések; csábítás. Zöld férfiak - engednek a kísértésnek. Más szemmel (színes, változó színű, különböző színű) - megpróbálják összezavarni téged. Bright - fokozott expressziója álom értelmezése, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Más színű, mint az életben (szín változott) - az álom próbálják felhívni a szemét, hogy valami fontos, nyomja az álmot, és meg fogja érteni, mi forog kockán.

Nagy szemek álmodott -, hogy minden esélye a csábítás vagy megértés a rejtett, tiltott. Kis (kicsi) - nehezen jutnak információ vagy kacérkodás. Keskeny - próbáld meg nem bízom meg titkait a közeljövőben, akkor használja ellened.

Gyönyörű szemek álom - vonzza az ellenkező nemű, szép szeme egy másik valaki - maguk érdekel. Festett - vonzza az emberek figyelmét. Szörnyű, látva - ami azt jelenti, komplexek és önbizalomhiány; A másik - egy álom figyelmeztet a megnyilvánulásai kíváncsiság.Glass - csak úgy gondolja, hogy Ön tisztában van minden esetben, mindenki megérti. Ragyogó szemek (fény, ragyog jön) - azt az illúziót a jó szándék.

Szomorú szemek - amint tudsz valamit, hogy nem tetszik. Könnyes - lehangoló üzenetet. Ragyogó - a jó hírt.

Fájó szemét látni egy álom (kelés, problémák) - ha nehéz elválasztani az igazságot a hazugság, és néha csak nem akarja tudni az igazságot. Duzzadt vagy összeragadt - valami zavar, hogy egy józan pillantást a helyzet. Footy - szándékosan hozzon létre egy titokzatos, hogy megzavarja. SKEW - ingerlékenység, elutasítás. A vér a szem (vér, vér foltok) - kapcsolódó felett életed.

Nyitott - ha helyesen értékeli a jelenlegi helyzetet. Nyisson meg egy hulla (felfedezett fekvő koporsót) -, hogy megértsék a helyzetet, amikor már túl késő. Úszni a víz alatt nyitott szemmel - kövesse a helyes út, észrevenni és elemzése nem csak a legfontosabb, hanem anélkül, hogy elveszítené még a kis dolgokat.

Mit csináltál az alvás?

Az álom könyv nézni a szemébe, hogy valaki -, hogy megpróbálja kideríteni, néhány információt, vagy az Ön számára releváns. Lásd a man - Érdekel az érzések, gondolatok és érzelmek hívunk. Lásd a srác a szemet - értelmezés hasonló ember, hanem, mint általában, romantikus felhangokkal. Lásd a szeretett, aki tetszik - várják a kölcsönösség. Nézd meg milyen közel magának a szemnek - a valóságban nem sokat látni a nyilvánvalót. Bezár élőlény - megy a megtévesztés, szándékos hamisítás. Zárja le a halott -, hogy elfogadja a veszteségeket. De ha ők maguk zárt (vagy nem nyitott, nehéz megnyitni) - elrejteni valamit tőled, és nem számít, hogy hogyan próbálta doznatsya igazság, sajnos, minden erőfeszítés sikertelen. Roll - felháborodás és az elemi nem hajlandó meghallgatni másokat, akkor hátrányos helyzetbe kerül. Csavarja fel, mert a nap vakok (erős fény) - megzavart a kellemesség, és nem látja a jelentőségét.

„Mi egy álom, hogy visszalép az ember csukott szemmel táncolni?” Ne legyen annyira bizakodó, akkor aki megpróbálja fej zadurit személyes célokra.

Poke valakinek a szemébe (squeeze) - álom értelmezése nem túl jó - megy aljasság kedvéért rejt titkokat, kényszeríteni valakit, hogy tolerálni Önnek. Fáj magad - az agresszió, nem veszi észre, hogy az első helyen elrontani a saját életüket. Vak az egyik szembe body - tőled valamit elrejteni, mert amit látsz történik kiegyensúlyozatlan.

A festék a szemébe egy álom -, hogy tegyenek erőfeszítéseket felhívják magukra a figyelmet. Ahhoz, hogy fel ajkak és még - elcsábítani a másik nem. Festék árnyékok - hadd fedi. Dye tinta - a rideg, temperamentumos viselkedése elrejteni a valódi indítékait. Festék ceruza (Összefoglalva, szemceruza festeni, rajzolni nyilak) - hangsúlyozni egy bizonyos tulajdonsága tehetségét, néha még egy szippantás.

Csók szemek (csók) - mutatnak érdeklődést és rokonszenvet.

Mossuk -, hogy megpróbálja, hogy nézd meg néhány dolog nyitott, mint korábban. Húzza, hogy van (get) - mentesek.

Csöpög a szemébe (temetni a gyógyszer), - vyznavat további információk, nyomokat, érdekli az ügy.

Döntetlen a vázlatot a szem - voltak ítéleteiket a közhely, leválás a valóságtól, megfeledkezve a más forrásokból, ahol meg lehet podcherpnut nem kevésbé értékes tudást.

Mi volt a szemében, vagy rájuk

Álom, valami a szemembe (szalonna, eltömődött) - valami zavarja meg a helyzetet objektíven, nem él békében. Tű - tanulni valamit, hogy hozza meg a fájdalmat. Hair - baj. Megvan homok (szem) - néhány fontos információt elhalad.

„Nagyon gyakran nem tudom kinyitni a szemem az álom, mi lehet az?” A nyilvánvaló mutatója a tudatlanság a valóságban.

Worms a szemgolyó (féreg) - van rossz tanácsadói torzító valóságot. Bogarak - manipulálják.

Smink - egy ál szédülés és csábító, hogy elrejtse gondolatait és szándékait. Húzott nyilat a századok -, hogy képes kiemelni kulcsfontosságú pontot. Szemhéjárnyaló - szándékos rejtély, misztifikáció, maszlag. Kozmetikai ceruza - a vágy, hogy úgy tűnik, jobb, mint amilyen valójában (inkább a bot - itt). Mascara - Activity minden teketória nélkül, azzal a céllal, hogy kitűnjön a tömegből.

Szempillák - rejtett gondolatait és érzéseit.

Ráncok - hazugság, gyakran szándékos.

Fekete szem álom értelmezése (Fingal) at - komplexek megakadályozzák, hogy élni és élvezni a teljes létezését. Zúzódás a másik személy - a pletykák és rágalom. Árpa - amit ideges. Süllő - hamis hívásokat. Genny - harag nem teszi lehetővé, hogy jár az igazsághoz.

Öntettel. becsukja a szemét (kötve) - Most már nem józan megítélni, hogy mi történik, hogy nincsenek megbízható adatok, és tartsa szem előtt, hogy valaki nyereséges.

más álmok

Szemlencse - jó tanácsadó, megbízható információforrás. Gyógyszerek - betegség, annak szükségességét, hogy ellenőrizze hallott.

Műtét a szemet szerv - valaki beavatkozás a személyes érvelés, aki meg téged a maga módján. A jobb vagy rosszabb, megtanulod megfejtése más jelét alvás.

Eldobott szemgolyó ki a foglalatból - a veszteség. Alakult - a könnyek. Hurt (éles fájdalom), - a keserű hírt.

Beat a szem környékén - megváltoztatni a világot, köszönhetően a beavatkozás mások. Rovarcsípések - hamis figyelmeztetéseket.

Ön is érdekelt:
  • A szem az álom, mit álmodik (értelmezése álomértelmezés Magin) Magin
    Egy ember, egy álom, amit egy álom (értelmezési álomértelmezés Magin)
  • A szem az álom, mit álmodik (értelmezése álomértelmezés Magin) Magin
    A macska egy álom, amit egy álom (értelmezési álomértelmezés Magin)
  • A szem az álom, mit álmodik (értelmezése álomértelmezés Magin) Magin
    Snake egy álom, amit egy álom (értelmezési álomértelmezés Magin)
A szem az álom, mit álmodik (értelmezése álomértelmezés Magin) Magin