A szerepe a vőlegény az esküvő egy barátja, egy szép esküvő, eredeti, szokatlan, elegáns esküvői

Tapasztalja meg a tanú és a barátok nem szabad elfelejteni. barátja a vőlegény játszik nagyon fontos szerepet az esküvőre. Az Ön feladata -, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden simán megy, segít megbirkózni a lehetséges problémákat és erkölcsi támogatását a vőlegény.


A szerepe a vőlegény az esküvő egy barátja, egy szép esküvő, eredeti, szokatlan, elegáns esküvői

Tehát, ha - az a vőlegény barátja, és ez mit jelent? Tény, hogy a legfontosabb dolog -, hogy segítsen a vőlegény és próbáljuk meg arról, hogy az esküvő zajlott zökkenőmentesen. Hogy mennyire elfoglalt vagy, ez függ a friss házasok. Kezdeni, kérje meg őket, hogy mit várnak tőled. Akkor kezdődik a találkozó vendég és befejezni, hogy ugyanúgy néz ki, hat pár mandzsettagomb vagy akár beszélni szív a szív a menyasszony anyja. Bármi is volt, meg kell tudni előre, annak érdekében, hogy készen áll. Tehát mindig a kapcsolatot az ifjú és tegye az összes dolog az idő az esküvő.szervezése szarvas
A rendszer segítségével a többi barátai a vőlegény tervezi a meredek párt formájában vezetékek Man gondtalan agglegény életet, de csak úgy, hogy eljött az ő ízlése szerint. Pia a bárban, vagy megy egy sztriptízbárba, akkor jól jön, de nem túl legyenek azok szabvány? Miért nem megy a víz alatti halászat, lövészet skeet vagy podegustirovat kiváló bort? Akkor is kap ki a természet a hétvégén. Ön dönti el.

Készítsünk egy beszédet
Ha arra kérték, hogy készítsen egy beszéd vagy pirítós a banketten, ami azt jelenti, hogy tényleg kell készíteni. Egy jó ötlet lehet vicceket mond, de csak akkor, ha ezek nem nagyon éles. Nem akar ülni egy tócsa a unfunny viccek, igaz? A siker kulcsa abban rejlik, hogy a kötelezettségvállalást a saját stílusát. Légy önmagad, és ha úgy találja, hogy nehéz felkészülni egy komoly beszéd fejezte feletti örömében a boldog esemény néhány mondatban.

Meglepetés megrendelt?
Nos, most már jön az esküvőre, főleg nem fontos, hogy nem. Tehát érdemes lenne meglepni a boldog pár valami különleges? Bár, természetesen, mielőtt konzultálnia kell a vőlegény. Tűzijáték, például, adjunk hozzá egy fél fények, és énekelni a cég lesz egy szórakoztató esemény része.