A terhességi teszt előtt a késés

És van egy ilyen helyzetben - 4 hónapos kísérletet arra, hogy a baba, az utolsó előtti idő 4 nap késéssel, de a teszt negatív volt, a havi végül kezdett, ment, mint rendesen. Valamivel több mint egy hét, és mentek újra, hogy mi volt általában 5 nap alatt! Azt olvastam, hogy ha csak elkezd próbálják elképzelni, a test rekonstruált, így írják le ezt a hibát. És miután ezek alapján a normális ciklus, a következőket kell menni holnapután, de ma, közvetlenül a reggeli rendelkezett, hogy csinál egy tesztet mutattak gyenge 2w csík. Most ülök és melegítsük a fejét, vagy sem. És ezért szeretnék, hogy! Tudomásul veszem, hogy ha nem kezdenek 2-3 napon belül jobb lenne a vért a XGCH, de én fogalmam sincs, hova menjen, és hol kell venni - a város egy idegen, és általában én vagyok a kórházban volt, 10 évvel ezelőtt, az utolsó alkalommal, amikor egy hivatkozást iskolai szükséges)))Nagyon szeretnék egy csoda, csak gondolj bele, bár én már két hercegnőt, és érezte, gyomorfájás! Ez normális?

Van, hogy késleltesse a héten megsérült rosszul mellkas, húzza az alsó has folyamatosan tegnap szeretett fagylalt szinte hányt. Aggódtam futott a gyógyszertárba, ma vett a vizsgálat reggel - egy alig észrevehető felni, gyenge, gyenge.
Ó, mennyire szeretnék a babát.
Még éjjel azt álmodtam, hogy megmutatta három tesztcsíkok ///

Helló, lányok! Szóval ugyanazt a témát, a vizsgálat előtt 4 nappal M. a gyenge második csík. Test - Frau. Vagy talán nem ez a reagens megfestésére a szalag?

Guest 256. Mivel a csík világosabb lesz 10 perc elteltével. Itt vagyok, és arra a következtetésre jutott a reagens vagy galyuts. Úgy látom, hogy azon a helyen, ahol lennie kell :-) te. aki elájul csík jelenik meg egyszerre?

Guest 256. Mivel a csík világosabb lesz 10 perc elteltével. Itt vagyok, és arra a következtetésre jutott a reagens vagy galyuts. Úgy látom, hogy azon a helyen, ahol lennie kell :-) te. aki elájul csík jelenik meg egyszerre?


Nem, nem egyszer, van egy pár pillanatig állt ki slaaaaabaya második perem, eleinte örültem, de most nézd meg, és nem is tud róla, mert nem rózsaszín, mint valamiféle szürke itt. (

Van alsó hátfájás, mellkasi fájdalom, éjszakai már hajlik rá idő, hogy az alhasi fájdalom a menstruáció előtt, de ez nem a teszt megmutatta egy csíkot


Van majdnem ugyanaz. Alhasi felfújt rugalmas. Nem tudom, mit gondoljak. Vizsgálatok azt mutatják, tartósan negatív. Bár tudom csinálni őket korán, mert Nem tudom, hogy mikor lehet a következő becsült idő (instabil ciklus). Két nappal később, megyek az orvoshoz. Úgy várja az eredményeket.

Jó napot, 6 napos kisebesedett mellbimbót érintse meg a fájdalmas és duzzadt, egyenes jelentősen, és ma lett az oldalán a mellkas, hogy húzza fel a havi 6 nap. Azt hiszem, hogy csinál egy tesztet reggel, vagy sem, nagyon szeretnék látni két sáv ochki.mozhet ki? Köszönöm a választJó napot, én vagyok 23 éves. Egy hét fájó mellbimbók nem érintheti, és duzzadt egy kicsit tegnap oldalán a mellkasi fájdalom kezdetét. Ma éjjel meredek, még az alvás fáj. Menstruáció előtt majdnem egy hét, nagyon szeretné látni a 2 csík e csinálni a tesztet? És hogy ez azt mutatja, hogy. Ki volt, kérjük, iratkozzon én. Köszönöm.

Helló Lányok! Me múlt héten indul az este, hányingere, majd elkezdte húzni a has, a szagokat kezdett válaszolni. legfeljebb 4 hónapig volt az a nap. A has általában soha nem beteg. hogy riasztani. Vettem két tesztet. Ő készítette az első szombat délután két csík, de az egyik kísértet. Este a nap tett togozhe 1 bar. Vasárnap reggel nem mutatott semmit. Ma hétfő gyomor húz, aztán elengedte. head valamiféle homályos. Van elkövetkezendő hónapokban holnap. Itt ülök a munkahelyen és az aggodalom. Ez lehetett az egyik szál? sooo akar a válaszokat, de nem tudok dolgozni), minden gondolat foglalkoztatja ez a

Sok írta az üzenetet, és nem telt el ((Again. Mikor terhes lett fiú (ikrek), akkor a határidő jött egy szerény 2 nap mazali.Ya nem értik, hogy repült. Csak ha taksikoz kezdett megvette a teszt, már 8-9 hét. most már 6 éves. most tegye dochu)) cd csak 10 nap, hogyan túlélni. Azt is repült a második alkalommal egy évre (abortusz), úgyhogy nem ugyanaz a dolog, szerény havi jött egy pár napig. Aztán megint taksikoz lépések 5 hét.

Irishka12Privet lányok))) Amikor terhes lettem Sonny, a vizsgálat előtt tudta, hogy beremenna.Nu itt közvetlen hangulatát))) Bár ez nem fáj, és nem szívja be. Test kész előtt 3 nappal a várható menstruáció, és tesznek délután 5 órakor. A második csík látszólagos szinte azonnal. Három nappal később, az orvos egy terhességet 3 hét)))
Most én ugyanaz az érzés, mintha terhes, intuitív urovne.Predohranyalis csak OUP, így nem zárja ki a terhességet. De a tészta nem siet-menstruáció előtt 10 napig
Irishka 12 write akkor úgy érzi, indokolt-e vagy sem)

A lányok és leiratkozni! Terhes vagyok. TEST zapolosatilis késleltetni csíkok gyenge volt, de jól látható. Most 6 hétig. ))) De az öröm omrochaet mérgezés. Zhudko megbetegedtek és gyenge láb gyapja. Néha még a gondolatok, hogy ez az, amire szükségem ((De én ilyen gondolatai én vezetek, akkor hormonok tombol.

Szia vsem.Chitayu a komenty és leginkább kívántak részt venni a vitában. Én is vagyok most neizvestnosti.Hodila ultrahang fogása O.slovili vrodiby most 7 napon belül ovulyatsii.Simptomy fokozatosan megnyilvánul, de még mindig inni djufaston és onnan is lehet ilyen simptomy.Ochen szeretnénk lyalichku 6 éven át próbálták az összes tesztet telt el, és a férjem és ya.Segodnya tette testik (tudom, hogy korai) volt egy csík egy kísértet, attól tartok, hogy örüljetek az utolsó hónapban már a vetélés, és jött a szörnyeket. Korábban nem voltak kudarcok, de remélem, nem teryayu.Zataila levegőt, és várja meg, amíg a HCG is át félnek lélegezni.

De nem tudom, minden funkciót az arc, és egy csíkot

Lányok Hello! Kérem, mondja, hogy egy ciklus 25 napig, maximum M 2dnya ma tett Frau negatív teszt után kapjuk az ovuláció állítólag 12den-e egy teszt nem látható, mert a szegély, vagy ha a terhesség, ő mutatta volna már legalább halvány csíkos? Chest 10 nap fáj, és ma hasa húz, mint most itt vagyok nachnutsya.mozhet van még remény?

Én nem teszteltem, erősen vonzódik az alján a megduzzadt mellek havi és az étvágy nőtt, akkor felhívjuk az édes, sós, mint az összes keverjük)) gondolat repült várakozási időt, ha a késedelem, hogy a vizsgálat, de jött a havi (((

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru