A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

Ha szépen ültetett ültető kezdett elsorvad és meghal A szőlő, valószínű, hogy a krikett a területen telepedtek le. Tárhely a kertben, a hívatlan vendég megsérti a gyökérzet a növények, ami az elkerülhetetlen pusztulástól. A terrorizmus elleni Medvedkov igényel szisztematikus megközelítés és kitartás.Mi krikett?

Ahhoz, hogy eredményesen harcolni a jólét a kertben, csak meg kell tudni az ellenség az arca. Ezért lássuk, mi úgy néz ki, mint egy közönséges tücsök különböző fejlettségű:

 1. Imago vagy felnőtt egyén lótücsökfélék jelentése Orthoptera rovar barna test hossza 5-8 cm. Külsőleg hasonlít apró rák. Veszély esetén, képes arra, hogy a héj fej, felszerelt erős állkapocs harapás típus. A tetején a cephalothorax egy pár erős ásás láb - ezek segítségével krikett utazik a föld alatt, mozgó egyik növényről a másikra.
  A korrupció elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek
 2. A lárvák lótücsökfélék hasonló felnőtt egyedek, de rosszabb a mérete - a test hossza függ a fejlesztési szakasz és mozog 1,5-3,5 cm Továbbá azt nincs szárnya -. Úgy tűnik, csak 5-6 vedlés.
  A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek
 3. Tojás lótücsökfélék. A sikeres születése lárvák kell egy meleg és párás környezetben. Ezért krikett maga lakozik mélységben körülbelül 1 méter, a tengelykapcsoló elég nagy ahhoz, olyan közel, hogy a talaj felszínén. Úgy néz ki, mint a földes falazat zsák tele apró világosbarna tojást. Számuk egy tengelykapcsoló lehet akár 500 darab.
A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

Mi teszi lótetű?

Mole - pest mindenevő, élelmiszer szolgál élő növényi részek, és a kis rovarok. Csak a született lárvák a szerves humusz, majd lépni egy friss zöldség diéta. Üregi krikett sérti a gyökérzet a növények, gyakran teljesen csavarja ki a földet. Legfőképpen ez befolyásolja virág és lágyszárú kultúrák, fiatal cserjék és a gyökerek.

A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

Tünetei lótücsökfélék

Hirtelen halál ok nélkül teljesen egészséges növények, jellegzetes kígyózó „sáv” és a furat átmérője 1-1,5 cm a talaj felszínén - mindezek a jelek szerint a területen megjelent kellemetlen bérlő - krikett Ogorodnaya. Békés egymás mellett élés nem várhatjuk el, így kell eljárni a lehető leggyorsabban leküzdésére Medvedkov.A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

Mole - módszerek harc

Felfedezte a helyszínen Medvedkov kertész kell készíteni a hosszú és szisztematikus „katonai” akciók. Nem, még a legaktívabb elleni küzdelem Medvedkov, a rugó nem koronázta győzelem, hacsak azt nem támasztja alá az illetékes akciók a nyári és az őszi időszakban. Destruction a kártevő kell irányulnia minden fázisában a fejlesztési, a fészkek tojással és befejezve a felnőttek.

A terrorizmus elleni Medvedkov népi jogorvoslati

Tehát, a helyszínen talált tücsök, hogyan kell harcolni - népi jogorvoslati vagy ipari? A korai szakaszában elleni küzdelem Medvedkov, el kell végezni csak környezetbarát háztartás módon csapdák Rémisztõk és fizikai állapotának romlását mozdulatokat. Például lehetőség van arra, hogy töltse ki a lyukat, vagy kerozint szappanos oldattal (2 evőkanál vödör víz), vagy, hogy töltse meg homokkal keverve kerozin. Ennek eredményeként, a rovar jön ki a felületén vagy belsejében a matrica szélütés.

Meg kell jegyezni, hogy a kártevő nem szereti a szagát madárürülék. Időszakos termékenyítő műtrágya, amely segít nem csak erősíti a növény, hanem hogy megvédjék a gyökerek a túlkapásai lótücsökfélék. Megbirkózik egy hasonló funkciót és a fokhagymát, szeretne feküdt a leszállási gödör 1 fog. A szárított és zúzott porrá tojáshéj keverve növényi olaj egy jó ásványi kötszer palánták, kezében egy halálos veszély, hogy lótücsökfélék.

A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

Készítmények lótücsökfélék

Fighting Medvedka a kertben, és tartják útján rovarirtók pelletek formájában, amelyek adunk a lyukakhoz ültetés vagy átültetés eltemetve sorok között, be vannak süllyesztve talajba 3-5 cm. Az elnyújtott hatás (legalább 3 hétig) szemcsés inszekticid minimálisan beszennyezze a talajt , magas hatásfok. Kedvelt a következő gyógyszerek:

 • "Medvetoks";
 • "Grizzly";
 • "Thunder";
 • "Bankole";
 • "Fenaksin Plus".
A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

Repeller medvedok

Észrevette, hogy a lótücsökfélék nem tudja elviselni az erős szagok és a hangok. Ez a funkció az alapozta meg néhány módszert, hogy megszabaduljon a lótücsökfélék a kertben:

 1. Fish. Leszállás közben a munka az ágy minden eltemetett hal fej, elbomló elrettenteni a kártevők az oldalról.
 2. Élő „kerítés”. Medvedkov nem tetszik az illata egyes növények. Marigold bevetett kerülete része. koriander vagy lucfenyő ágai szét lesz megbízható védelmet a kártevő.
 3. Száműzni Medvedkov lehet, és egy kereskedelemből beszerezhető ultrahangos riasztó számára mól - ez, valamint egyéb földalatti lakói nem lesz képes, hogy egymás mellett a forrás nagyfrekvenciás oszcillációk.
A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek

Hogyan lehet elkapni egy lótetű?

Hatékony módon kell kezelni Medvedkov közé és elfog a segítségével különböző csapdák:

 1. Kezdete előtt a kirakodás munkát lehet teríteni ággyal vagy darab polietilén lapok. Lótücsökfélék másznak bask az ilyen fedelet. Séta a terület közepén a nap, akkor könnyen gyűjteni és elpusztítani sok felnőtt.
 2. Medvedok vonzó illata sört. Ásott a területen félliteres palack tele ez habbal italt (körülbelül 50 ml) is részben megoldani a problémát elleni küzdelem Medvedka.
 3. Mivel a csali illeszkedés és a méz. Mézes csapda csinálni a következő - daubed belül a bank és a kiásott a kertben és a nyakon. Odabent a kártevő nem tud kijutni a ragadós fal és meghal.
 4. Őszén lótücsökfélék letelepedtek a telet a dung heaps. Lapátolt tönkreteheti a legtöbb kártevők.
A terrorizmus elleni Medvedkov, a kertben - jelek, módszerek