A terv a hét ötletek

Blog Elena Izotova

Miért, hogy a heti terv

Mindannyian emberek, akik szeretnek álmodozni. És mindannyian tisztában van a vágy, hogy lefordítani valóság unalmas munka. Hogyan kell csinálni? Akkor megy előre, arra kényszerítve magát. Azonban ez az út nem hozza meg a pozitív érzelmek, így érhető el az álom egyszerűen bizonyos ponton, és minden.Van ez így, amit tehetünk, hogy mit kívánsz? Hol van az öröm, sok érzelmek elérésének a kívánt eredményt? Ügyeljen arra, hogy a nők hogyan lefogy. A diéta megkezdése előtt az általuk termelt súlyú mindenféle mérés, hogy egy étkezési tervet, edzés, majd folytassa a folyamatot. Megértették?

Előfordult már fizetett a figyelmet arra, hogy van egy napos diétát, kivéve a böjt. Ezért egyfajta jól átgondolt terv, amelynek célja egy bizonyos ideig, ami lehetővé teszi, hogy elérni bizonyos eredményeket. Más szóval, ez egy terv a héten, ami teljesen festett napi feladatokat. Miért is?

A terv a hét ötletek
Lásd, beállította a cél: hogy lefogy. Ön képes lesz arra, hogy kézzelfogható eredményeket egy nap alatt? És kettő? Tudod, hogy minden nap meg kell számolni kalória, edzés terv? Miért zavarja ez minden nap, hogy a hibákat, motivációja csökken, ha lehet előre tervezni? Egyetért?

Egyik alapelve az időgazdálkodás „elve egy elefánt.” Így kiderül, hogy a cél - Elephant (valami nagy, megfoghatatlan). Mivel a legkönnyebben elérni? Kis lépésekben halad, közelebb hozza az elefántot. Egyetért?

Kiderült, hogy a heti terv - egyfajta létrehozása az ilyen elefánt. Például, meg kell, hogy lefogy 20 kg. Optimálisan billenő 3-5 kg ​​hetente. Szóval, hogy a tervet egy hétre -, hogy dobja az öt kilogrammot. Ez a fő cél, hogy akkor kezdenek ossza részecskék (minden nap, hogy csökken 600-700 g. Performing némi útmutatást). Ez nagyon kényelmes, mert láthatjuk a végeredményt, amely szolgál majd egy inger. Ezzel rendezni.

Tippek tervezése héten

Most rájössz, hogy kell, hogy megfelelően tervezni tevékenységeiket, hogy könnyebb elérni a várt eredményeket? Akkor nézzük foglalkozik, hogyan lehet egy tervet a héten:

  1. Az első dolog, hogy emlékezzen - meg kell foglalkozni a tervezést (kezdeni szombaton, a szélén - vasárnap). Az egyetlen módja, akkor képes lesz arra, hogy megfelelően osztja el a terhelést az egész héten, és még megkülönböztetni magát szabad nap. Megértették?
  2. Munkára, meg kell tenni a feladatok listáját. akik szeretnék, hogy végre (ez még a legambiciózusabb lehet, mert a feladat az, hogy elkezd mozogni feléjük). Például, hogy szigetelje ablakok, keresni a bizalom a 100 előfizetők vásárolni bébi játékok, kezét a negyedéves jelentés, stb


A terv a hét ötletek

Ebben az esetben nem kell félni, hogy rögzítse az összes gondolat, hogy látogassa meg a fény a fejét. Miért? Mert azokban a pillanatokban jönnek gyakran meghökkentő ötletekkel. Láttad ezt?

  1. Elemezze a kapott listát, osszuk egyszerű és összetett feladat, (egy játék - ez egy egyszerű, de a szigetelés és a jelentés benyújtásának - a komplex). A lényeg az, hogy meg kell rangsorolni ezeket a feladatokat, kiosztja őket napig. Próbáljuk?

Mit kell szigetelni az ablakot? Szabadidő, jelenléte egy asszisztens, építőanyag? Ezért ki kell választania, hogy a nap magad - vasárnap, gondoskodjon egy barát vagy a mester. Egyetért? És ez előtt ez? Menj a boltba. Persze, akkor hagyjuk az egészet egy nap, de mi folyik, mint rendesen? Vis maior: nem megfelelő anyagok, elzáródása munka, stb Most már értem, hogy fontos a gondos tervezés?

Ugyanez történik a jelentést. Be kell, hogy az adatokat a különböző részlegek, hogy ellenőrizze őket, hogy az elemzés, és csak ezután kezdődik a személyes munka. Milyen gyakran vezetők bízott, hogy bérelni egység dolgozni az ideje? Kitalálta, igen, mit jelent ez?

Tehát, ha kell festeni a munka nap:

  • Hétfő - a jelentések begyűjtése;
  • Kedd - nézd meg őket;
  • környezet - elemezni;
  • Csütörtök - érezze magát;
  • Péntek - ellenőrizze és adja át;
  • Szombat - zárva.

A terv a hét ötletek

Ez a minta adta meg kell értenie, hogy a végeredmény a tervezési idő volt letétbe jelentés, ami elég kézikönyv, mert nincsenek hibák.

Képzeld el, jött a főnök, és azt mondta: „Catherine, ez volt a 8. napon, hány ügyfele van telefonált?”. Ha nem sikerül rögzítés, akkor összezavarodnak, és nem ad pontos választ. A gondos tervezés, tudod, hogy a múlt héten telefonon 250 fő (50 fő), és hétfőn még ma, ha kellett, hogy 5 hívásokat. Így könnyen válaszolni, hogy végre 255 hívásokat. Megértették?

  1. Tervezze meg életét. és nem változik meg a vágyak és a szükségletek mások (gyermekek nem számítanak, mert megfázik, beteg vagy csak kérni a segítséget). Képzeljünk el egy olyan helyzetet, amelyben egyébként is az én problémám: ha tele van a munka, amikor hirtelen kap egy csábító ajánlatot (többet keresnek). Mit tennél, ha tudod, hogy mit kell a pénz? Mozgassa a céljait és megragad egyetlen mondat? Igazam van?

Ez helyes? Ennek eredményeként a elkapkodott, akkor elveszíti a bizalmat a munkáltató, vagy ami még rosszabb - elveszíti állandó munkahelyet. Akarod? Tehát nagy segítséget itt a heti terv található a szemed előtt. Miért? Mert néztem, akkor rájönnek, hogy túl betöltött vagy kínál fel a megrendelést, de a szabadidejében. Ily módon, akkor két legyet egyszerre. Egyetért?

A terv a hét ötletek

Azt mondta, hogy veszel egy hónap, „Ferrari”, miközben ők maguk jönnek dolgozni egy Mercedes, mert valami elromlott, és nem voltak képesek hozzáértő befejezni a tranzakciót. Hogyan fogja mentegetőzni? Igen, ez kifogás, magukat hibáztatják a „hosszú nyelve”. Most képzeljük el, hogy nincs semmi, s azt mondta senki, majd jönnek dolgozni egy meredek autót. Mit fog tapasztalni? Az az érzés, büszkeség. Szeretné, hogy büszke magára, majd eléri a naplók, notebookok hajtókar és elkezdik tervezni nem csak a nap, de a hét, hónap, év.

Üdvözlettel, Elena Izotov.