A titok a bakui paradicsom

Aleksandr Pryanikov, rengeteg „World Market” a csatorna „My Planet” mondta AiF.ru miért eladók nem bíznak, amit az íze a meder hibákat, és eszébe jutott, milyen mérgezett szardínia, majdnem megmentette egy majom, és azt tanácsolta, hogyan kell felvenni a paradicsom és a húst.Sergey Grachev, AiF.ru: Alexander, akkor egy csomó program a piacon a különböző országokban a világon. Egyes emberek, megy a piacra - ez a stressz. Másoknak - a kaland. De minden esetben - ez az a hely, ahol mindig tudat vár valami trükk. Hogyan védekezhet a csalás piacon?

Aleksandr Pryanikov. Nem számít, milyen az eladó azt mondta: ő a legjobb barátja, hogy ő volt a legjobb eredményt, ami most ilyen áron nem talál máshol, annak célja - eladni egy terméket. Általában csak egy dolog: hallgatni fél füllel és az eladó maga dönti el. A siker a piacon múlik, hogy mennyit tudsz a termékek és meg tudja határozni az íze az érett termék éretlen, a minőség gyenge minőségű.

Fel kell készíteni a tény, hogy három helyett paradicsom teszel öt vagy kis szoknya. Ez nem az a hely, ahol ez kibúvó. Ha ez egy nagy összeget - egy másik kérdés. Szállítási száma szerint azt mondják, hogy a helyszínen.

Az egész világon piacokon az eladók már Ravasz. Úgy értesültünk, hogy a fehér majom, - jött jól, legfeljebb két hétig (ha beszélünk a nyaralás). És akkor is, ha jön hozzájuk 5-7 alkalommal, tudják, hogy nem érdekel majd hagyjuk. Ezért ravasz viselkednek, ha egy közeli rokona. És akkor még valamit vparyat. A város az ember, amikor a testvére hívott, és esküszöm, örök barátság, hogy azt mondják „nem” nem lehet.

A titok a bakui paradicsom

Aleksandr Pryanikov. Photo Frame youtube.com / My Planet

- Nos, mi van, ha megy a piac nem nyaralni, és a közösségben?

- Az már más kérdés! Már van szükség, hogy építsenek egy bizalmi viszonyt. Ha az eladó hosszú ideig a piacon, és holnap nem fog futni, a hírnevét ez sokkal fontosabb, mint a vágy, hogy eladja állott árut. Ő meg lehet bízni. És ha ő kínálja Baku paradicsom nem szabad hazudni.

- És hogyan lehet csalni Baku paradicsomot?

- könnyedén! Ha nem a professzor a mezőgazdasági főiskolán, és nem csinál egész életét ezeknek a paradicsom, persze, az íze nem tudja megmondani, melyik Baku, és melyek nem. Mi is csak bízni. De itt van a titok. Baku a legfinomabb paradicsomot termesztenek a falu Zira. Tehát fel nem csak Baku paradicsom és Ziryanovskie. És az eladók elviszi komolyan.

A titok a bakui paradicsom

„Sertés dagadó hússal - a fast food”

- magyar piacok valahogy más tengerentúli?

- A külföldi piacok eladók érzik magukat, és magabiztos. Vannak például minden gond nélkül, akkor távolítsa el a termelés a kaviár és a hal. Nem tudjuk. Például a Astrakhan, látszólag közepén haltermelés! De jött a piacon, és már csak két pad kaviárral. Kerestük az elmúlt hónapban a cég, hogy távolítsa el a tartályban a kaviár és a szállítószalag. Az eredmény nem találták meg. Senki egy kamera a termelési nem engedték. Attól félnek, hogy meg tudjuk mutatni túl sokat, és akkor be kell zárni. És így mindenütt, hogy milyen terméket nem veszi.

- Van egy példát. A város Busan Dél-Korea egy gyönyörű halpiac. Ott, minden terméket hatalmas akváriumokban. Live! És mindezeket a tenger gyümölcsei, ha készen áll! A két órás járatot Busan - mi Vlagyivosztokig. És van még egy halpiac. De ha összehasonlítjuk a Busan, ez a két szemben a vonzereje Disneyland. Busan, csak 100-szor nagyobb, és 10-szer olcsóbb.

- A szovjet múlt befolyásolta a piacokat?

- És hogyan! 70 éves a szovjet hatalom szinte megsemmisült a személyazonosságát régiók, beleértve a konyhai. Megy Spanyolország, van egy kakas borban, előkészíti, majd 100 km már szolgált osztrigák és csigák. Mi lehet és 10 ezer kilométeres utazás, és útközben mindenhol lesz borscs, húsgombóc, burgonyapüré. Persze, van egy érdekes, eredeti ételeket, de még meg kell keresni. Például, a Tambov régióban előkészíti a sertés dagadó. Ezek töltött hús és a sült. Fincsi! És ez is kap egy gyorséttermi világszínvonalú! Kiadós, ízletes és nem fogja látni ezt sehol máshol! Ez az, ami értékes a turisták a világ minden tájáról. De nem, azt mondják: „Nos, mi a baj vele, eszünk minden nap, nincs semmi érdekes.” Vagy mi kása sütőtök. Ez is egy „wow”!

A titok a bakui paradicsom

Aleksandr Pryanikov a Grand Bazaar Isztambulban. Photo Frame youtube.com / My Planet

- Igen, és a történelem, a piacok nem ugyanaz, mint Isztambulban, például.

- A Szovjetunióban úgy gondolták: aki kereskedik a piacon, a spekuláns. Eközben az egész világon évszázadok fejlett piacokon. Például, a Grand Bazaar Isztambulban. Ott a piacon - a családi vállalkozás a pult mögött látjuk a harmadik és negyedik generációs ugyanannak a családnak.

- Moszkvában, ezt nem lehet megtalálni?

- Moszkvában, minden piacon van egy olyan érzésem, hogy ezek az eladók itt ideiglenesen, hogy jöttek, hogy, és hamarosan elhagyja. Úgy érzik, hogy bármelyik pillanatban tudnak mondani, hogy „menj el”. És a Grand Bazaar más. Adott 15 kg aranyat, én voltam a boltban - ez a tiéd. Ez a különbség a mi bazárokban.A titok a bakui paradicsom

Mester osztályban, hogyan kell alkudni

- Hány piacokon már járt az öt év forgatás, és néhány közülük benyomást tett neked sokk?

- Azt forgalmazott mintegy 150 országban világszerte. A megdöbbentett a nagykereskedelmi piacon ehető rovarok a határon Thaiföld és Kambodzsa, amely megvásárolta az egész utca utcai élelmiszer. Sáskák, hernyók, bogarak folyó, százlábúak - úgy tűnt, mindent eladott, hogy feltérképezi. Próbáltam egy omlett hangya tojást. Kaviár, mellesleg nagyon finom, kesernyés és ropogós a fogakon. A sült szöcskék és hernyók - például a chips. Grasshoppers és a bogarak íze, mint a borsó.

- Milyen rovar a legízletesebb?

- River hibát! Nagyon ijesztő Csótány megjelenésű. Izmos - 10 cm hosszúságú. Ő azonnal a piacon nagynéni le a tartályban olajpálma és a tányéron. Kiderült, hogy egy csótányt eszik rothadt gyümölcsöt, és mivel a hús -, gyümölcsös íze és illata a mangó. Mm-m, finom !!

- És az illegális dolgokat az Ön számára a piaci ajánlat?

- Egyszer Malajziában, láttam egy öreg ember az utcán adja néhány tónusos magokat. Nem tart vissza - vásárolt. Átadta nekem egy lapot héja dió, magvak, és adott nekem három pálca. Úgy működik, mint ez: a magok csomagolva egy levél és rágó botokat. Meg kell egy szórakoztató és vidám. Ettem, de nem történt semmi.

- Miért kereskedés, mint mondják, amíg kék az arca, és hogy érdemes-e ez?

- Hogy őszinte legyek, amikor az eladók észre, hogy mi forgatás egy televíziós műsor, úgy bánnak velünk, minden szabad, bizonyos dolgok kerülnek bemutatásra. Természetesen a szőnyeg ára 50 ezer. Dollár, az ajándék nem adja fel, hanem a dolog, amit nem alkudozni. Ha alku kedvéért az érdeklődés, csak megsérteni az eladó.

- És hogyan kell alkudni?

- Hogy tetszett a paradicsom, például. Megkérdeztem az árát. Úgynevezett 100 $, például. Akkor egy kicsit drága. Érti, hogy a vásárlás a 70. Majd azt mondják: „Adj 50”. És egy bizonyos ponton találkoznak. De ha majd mondja: „köszönöm, én csak azt akartam tudni az árát”, mondja, hogy az eladó köpött a lélek. Ezek nagyon sértett.

A titok a bakui paradicsom

majomagyak

- A piacok eladók nagyon gyakran kínálnak kipróbálni a terméket. Nem próbáljuk, és nem kap mérgezett?

- Ha van egy új termék, nincs garancia. Például syurstryuming - Svéd rothadt hering. Ez értékesített a megduzzadt bankok. És minél több felfújt a bank, a meredekebb. És az illata penészes dolgokat hering. Hogyan lehet megtudni előre a reakció a szervezetben? Nehéz. Mindig van egy veszélye.

- Ön személy szerint, mint egy rossz tapasztalat az új termékek?

- Egyszer kipróbáltam a nyers szardínia. Ez volt Libanonban. Eladott előttem tartotta a fejét, a halak és ette meg őket, mintha semmi sem történt volna. És én kezelték, „Bury - enni”. Ettem. És négy munkanap esett a grafikonon, ez hogyan sodort. Két apró hal.

- Van még egy showman hírnév, elbűvölő karakter. Miért hirtelen érdekli a téma piacokon?

- Ma teljesen neglamurny elbűvölő. És a piacok - ez rettenetesen izgalmas! Klubok, éttermek - unalmas. Azokon a piacokon, nagyobb szabadságot! Van finom ételek, élénk beszélgetés.

Például Görögországban, végeztünk egy kísérletet. Először is, a hal étterem hal szerzett 200 euró. És akkor az azonos halak szó a listán, mentünk a nagykereskedelmi halpiac. At 04:00 voltunk már ott, és megvette a friss halat. És aztán vitte a kocsmába, ahol főztük. A hal és a főzés kerül nekünk 50 euró. A különbség 4-szer! Igen, és mi egy kaland!

A titok a bakui paradicsom

Aleksandr Pryanikov. Photo Frame youtube.com / My Planet

- Ez volt Kuala Lumpurban. Egy eladó a vállán ült egy majom. Azt mondja: „alku majomagyak. Nagyon finom. Szeretné előtted, most köröm kő és adni egy esélyt „” Megöllek a majom?! „- kérdezem újra. „Igen! Fontos, hogy az agyat friss ". Én ideges lettem. Leállítva kamrában. Mit kell tenni? Akár azt kell eldönteni, hogy szükséges-, hogy mentse a majom. „Nézzük váltságdíjat release” - javasolta az üzemeltető. „Mi van, ha ez a srác elkapja és eladni megint?” - Kétlem. Mi zaperezhivali. Egyezik a férfi, és azt mondják: „Gyerünk, fogjuk megvenni, és elengedte a vidéken.” És hogy ő nevetni! Egy hang! És akkor rájöttem, mi idióták vagyunk. És mi az ő finom humora. Ez volt az ő keze majom, madár, ő elhajtott a számlálót. És a „barátnője” azt a pénzt nem eladni.

A titok a bakui paradicsom

„Félelem unalmas paradicsom!”

- Nos, mi hülyeség, amit vásárolt a piacon, ügyelve arra, hogy a drága dolgot kap?

- A jeruzsálemi arab I backgammon ügyesen eladott az utcán, és még magas áron. Csak ment, és semmi sem fog vásárolni. Hirtelen ugrott backgammon a kezükben. „Nézd - kézzel készített, festék szaga, olívaolaj, figurák berakásos elefántcsont!” Mielőtt Tudtam, vettem őket. Elkezdett egy ára 800 NIS. Én ostoba kezdett alkudni vele, azt mondják, jön a 200. vettem eredményeként 300 Azt hiszem, hogy hűvös, bekopogtam féláron! Az eladó akkor eltűnt. És állok, kezében egy backgammon, majd a csavarokat esik ki, és nem a csont nem elefántcsont, és a „műanyag”. De a boltos előadást, olyan varázslatos, hogy nekem ez értékesített, vettem egy mosollyal. Itt egy példa, hogyan kell eladni, amit az egyik nem kell egyáltalán.

- Miért nem bevásárlóközpontok tolta a piacokon?

- Az egész világ tele van az azonos termékeket. Ebből már szédül. Állandó a plázában, nem tudja, hogy melyik országban van. Ugyanez márkák is található. A piac itt is a mi üdvösségünkért! Még akkor is talál érdekes dolgokat!

A titok a bakui paradicsom

- És ha beszélünk szupermarketekben?

- Cupermarkety - egy konvejor. Az emberek vásárolni a közepes minőségű termékek éjjel-nappal. Igen, ez sokkal kényelmesebb, mint a piacon, de a szupermarketben nem az egyes termékeket. Ez kell a hely, egy szupermarketben mindig megtalálja a soros paradicsom, és valószínű, hogy íztelen, és nem illatos. Még Törökországban, egy szupermarketben látod tompa paradicsom hálózat. A nagy hálózatok kössön szerződést egy fiktív üvegházhatású száma 29204, és biztosak vagyunk benne, hogy biztosítja számukra a rendszeres paradicsom. A piacon a másik, van a „szezonális termékeket”.

- A fő szabály magatartását a piacon?

- Nyugodtan próbálja ki! És ha úgy tetszik - vedd! Market - ez a hely nem a gyenge a szíve! Ha finnyás a természet, hogy tegyék vissza nem éri meg.

- De a hús nem próbálta. Hogyan válasszuk ki a bárány, például?

- Itt van a piacon, azt mondják: „Adj egy bárány.” És a bárány és birka juh. És ez nagyon különböző húsok. A juhok lehet fiatal vagy gyerek. Ha a szakács a bordák, akkor szükség van egy fiatal szült juhok. Ha megy sokáig, hogy tegye ki a húst, pilaf, például, hogy jobb, hogy egy birka, aki zapashisty. Éppen ezért, ha a húst, kérdezni, legalább: „Ez egy bika vagy tehén? Ez bárány vagy birka?”. És akkor az Ön számára az eladó kezelni komolyabban.