A tónusú haját otthon

A tónusú haját otthon

A tónusú haját otthon

A tónusú haját otthon

Változások a haj színe - egy hatékony módja annak, hogy változtatni a képet. Ha nincs vágy, hogy festeni őket festékek, de én szeretnék lenni a haj fényes és csillogó, akkor lehet színezett. A rendszer segítségével a színezés festékek mindig felvidít a színe a haj károsodás nélkül haja még otthon.Ehhez először ki kell választania a megfelelő festék. A felhasználás előtt a festék kívánatos, hogy a vizsgálat az allergiás reakció. Ha alkalmazása után egy kis mennyiségű festék készítmény a bőr nincs viszketés vagy égő, ez biztos, hogy használja az eszközt a haját.

Festés előtt, meg kell alaposan vizsgálja meg a mellékelt tájékoztatót, és ragaszkodni hozzá az eljárás során. Hands, így meg kell védeni a műanyag kesztyűt és a bőr a hajszálrepedés a homlokon és a fülek mögött - zsírtartalmú tejszínt. Ha egy kis mennyiségű tinta is a bőrére kerül, akkor eltávolítható vattával alkoholba mártott. Ami a ruhákat, a legjobb, ha fel valamit, ami nem nagy kár, hogy dobja. Ugyanebből a célból lehet takarni a felsőtest a régi lemez vagy törülközőt. Haj színező fokozatos. A színező készítményt alkalmazzuk a teljes hossza a nedves tiszta haj a root tip. Aztán kell raschest fésű néhány foga, és masszírozza a gyökereket. Színezés a festék, hogy a haj az idő, hogy a megadott utasítások nem fejfedőt. Ezután lemossuk nélkül sampon, balzsam vagy maszkok, mert hozzájárulnak a kimosódás színe. Ezután a hajat kell szárítani, és tegye.

Ha egy színező sampon, azt kell alkalmazni, hogy a haj legalább kétszer. Először meg kell nedvesítsük meg csak nedves haját, és öblítsük le. Ezután ismételje meg ezt az eljárást, de a sampont a haj tartotta néhány percig, majd mossuk le ismét. Tisztázni kell, hogy az ilyen típusú színezőanyagok a legkevésbé előnyös, mert szinte nem marad a haj.

Ellentétben a tartós színezéket készítmények nem tartalmaznak színezőanyagok ammónia és hidrogén-peroxid, amely hatnak agresszíven a haj. Ezek a festékek mossuk, ezek alkalmasak azoknak, akik szeretnek kísérletezni árnyalatok és azok, akik keresik a tökéletes színt további tartós festés. Hue fokozatosan kimossuk, anélkül, hogy az éles kontrasztok színt a hajszálakat.Tint jelenti könnyű változtatni színét egy nap, például egy párt vagy egy jelmezes buli. Minőségi termékek egységes festéssel gyártott olyan márkák, mint a kozmetikai Londa, Wella, Schwarzkopf. A festék az otthon használatos elég gyakran. És sokan azok közül, akik élvezték, beszélni többnyire pozitív. Például «színes érintőképernyős» felszabaduló Wella, a haj rugalmas, sima és elég hajlékony, lehetővé teszi számukra, hogy minden frizura. Ezen kívül, azt teljesen meggyógyítja még a sérült haj, tápláló őket, hidratáló és megteremti a védőréteget. Nos, a legfontosabb előnye ennek az eszköznek - az, hogy ez ad haja hihetetlen fényét.

A vállalat «Schwarzkopf» nem kerülte el a figyelmet a férfiak és a felszabadító tonerek haj úgynevezett «Men Perfect». Helyreállítja, hidratálja és védi a hajat, festett, szürke haj és így egy egyedi, mély árnyékban.

Meg kell említeni a festékeket használtak a nők minden korosztály, és olvassa el a népi jogorvoslati:

A főzet kamilla ad egy arany fénye szőke fürtök. Tint ad egy nagyon meleg, és a haj sokkal lágyabb és selymesebb. Az infúzió erős kávé fogja mélyíteni a színe gesztenyebarna haját, és serkentik a haj növekedését. Henna és Basma összekeverjük egyenlő arányban ad szép sötét árnyalatú haj és biztosítja számukra tápanyagot.

Néhány tipp a szakértők:

Kreatív hajszínező magában, amely különböző árnyalatai csak pár szál. Meg kell használni a festéket az azonos színű, de sötétebb árnyalatú.

Amennyiben nem színezett hajfesték vagy színezőanyagok sampon, ha az elmúlt hat hónapban, henna volt festéshez használt. Ellenkező esetben az eredmény az lesz váratlan és valószínűleg kiábrándító.

Az ellátás színezett haj kell speciális samponok, balzsamok és maszkokat. Szokásos módon erre a célra nem alkalmasak, mert hozzájárulnak a kimosódás színe.

Amikor kiválasztunk egy árnyék, azt javasoljuk, hogy használja a táblázatokat az eredeti szín és festés eredménye.

Ne válasszon egy színt, ami nagyon-nagyon eltér az eredetitől, például a szőke nem szükséges festeni egy fekete-kék festék. Ezzel festmény nehéz kitalálni, hogy mi lesz az eredmény, és hogyan lesz összhangban a megjelenést.

Sötét hajú nők, akik szeretnék, hogy könnyítsen a hajuk, alakformálás nem lesz elég. Ezért először meg kell elszíneződik haj, mert szőke árnyalat a festék, sötét haja lesz gyakorlatilag láthatatlan. A tónusú hajat, ha azokat telített fekete vagy barna? Ezekre a célokra vannak olyan színek, hogy egy szép szín, ami látható, erős napfényben. Az első típus a megfelelő kék és lila. A második - piros, piros és arany. Ha valaki széles, nem szükséges, hogy egy sárgás árnyalatú, hogy azok a fehér fürtöket. Ez a szín teszi a személy még szélesebb, ami a hatását teljességében. At hosszú arc és sötét haj, nem szükséges, hogy elmélyítse a színe a kék árnyalatai, akkor jobb, ha meleg, mint az arany.

Ha összehasonlítjuk az eszközöket tonizáló és ellenálló festék, az utóbbi természetesen előnyös. Ez fog megjelenni, és a költségek is olcsóbb, és a színe az eltelt idő kevesebb lesz. Továbbá, nem kell speciális samponok és balzsamok, hogy fenntartsák a növényzet tartós hajfesték. Ennek eredményeként, pénzt takarít meg.

Azonban, ha a cél nem az, hogy pénzt takarítanak meg és változékony fellebbezést, akkor természetesen meg kell, hogy kihasználják a különleges, magas minőségű termékek a haj festése. Ők lehet felvenni a saját üzletben, a jó választás óriási. Vagy kérdezze meg fodrász, aki kiválasztja a legjobb árnyékban, és beszélni az összes funkcióját a festék, valamint ad néhány hasznos tanáccsal való alkalmazásáról szóló festék és megőrizze színét.