A tudósok kifejtette, hogy miért egy macska séta önmagukban

Alice Potter és Daniel Mills Lincoln Egyetemen az Egyesült Királyságban tanulmányozta viselkedését kutyák és megtalálták a választ arra a kérdésre, hogy miért viselkednek függetlenül.Köztudott, hogy a macskák több független háziállat kutyákhoz viszonyítva. És ez annak köszönhető, hogy nem a szabadságszerető jellegét ezeket az állatokat.

Kiderült, hogy a viszonylag alacsony kapcsolódási macskák a tulajdonosok annak a ténynek köszönhető, hogy a macskák is egyfajta biztonságot nem releváns az emberre. A tudósok nem zárják ki, hogy egy ilyen reakció lehet közös az összes macska.

Ezeket a következtetéseket jött szakértők viselkedésének elemzését húsz felnőtt házimacska.

A kísérlet során egy adaptált változata a vizsgálat, „furcsa helyzet”, amely az 1970-es volt a célja, hogy tanulmányozza a mellékletet kisgyermekek anyjuk. A vizsgálat során a gyermek egy ideig elvették az anya, majd újra vele, és figyelmesen nézte, ahogy a gyermek reagál az ilyen típusú stresszes helyzetet.Abban az esetben, ha a kísérletet végezték részvételével macskák, tudósok érdekli a három jellemző paramétereket válasza és viselkedése a macskák, amikor törölték a tulajdonosok -, hogy az állat megpróbálja megtalálni a tulajdonosok, az általános aktivitás és passzivitás, valamint a feszültség jeleit viselkedését.

És ha a gyerekek általában azt mutatják, bizonyos érzelmek, általában a macskák maradtak viszonylag semleges és közömbös. Ők nem mutatott megbízható csatlakozását stílus után a szétválást és találkozás a házigazdák.

De a kutya elhalad ugyanazt a tesztet illeti, ha a tulajdonos nem körül, és érzelmileg reagált az ülésen.

A szakértők azonban úgy vélik, hogy a macskák is csatolt a tulajdonosok. Egyszerűen, ez lehet egy másfajta szeretet, és úgy tűnik, teljesen más.

By the way, a tudósok korábban azt mondta, hogy miért a macskák annyira szereti kartondobozban. Azt is társult biológiai igényeit és jellemzőit szőrös kedvencek. A dobozok rejtőznek, és támadásra készen veszély esetén. Továbbá, a szakértők úgy vélik, hogy a macskák nem kell dolgozzon ki egy mechanizmust a konfliktuskezelés. Általános szabály, hogy egy stresszes helyzetet, macskák inkább menekülni problémákat.

Információs szolgáltatás „Age”