A vendégek nem volt hajlandó! A vendégek az esküvő - Esküvői Fórum - Esküvő Budapesten

Én egy sokkos állapotban határos hisztéria nevű vendég, elosztott meghívók, és 12-ből 8 volt hajlandó jönni, aki utalva a nehéz pénzügyi helyzetben, akik nem viseletben, az összes, hogy nem rossz, és tisztában vagyunk sokáig, ezért sértő könnyek, hogyan legyen.
Témák: 21
Hozzászólások: 248
csatlakozott 22/08/07

30.06.08 13:03 Ennyi. és volt, hogy sok nem tudott. És a legtöbb, sértő, és éppen akkor, amikor a hívás govoryat- jól, nem tudok! így például, ha bűnös vagy utóbb vyskazyvayut- jól nevovremya az esküvő volt. Itt volt obidno.NO emberek nagyon sok, így nem gondolni rájuk. Ki akarta és smog- voltak. Azt hiszem, ha nem mehetek el az esküvőre, azt őszintén bocsánatot kért, és elmagyarázta a jó oka. de azt mondani, „nem volt kedve”, mint itt valaki azt eredményezte, példa-bocs, ez egy esküvő, és megtiszteltetés, hogy részt vegyen benne. Ma nem a hangulat az esküvő, nincs hangulat holnap, hogy a barátja, majd nem a hangulat beszélgetni. buta valahogy.


Témák: 10
Hozzászólások: 194
csatlakozott 30/01/08

01.07.08 15:55 hülye, egyetértek.
és néhány meghívást kapott, nem is egy telefonhívást, hogy tájékoztatni arról, hogy nem jön - de nem érdekel, hogy legalább hívja gratulálni))) csak bezkulturie néhány! de nem közel az emberekhez, így nem kell aggódnia miatta. Éppen ellenkezőleg, még sajnálom őket, annyira szerencsétlen)))


Témák: 2
Hozzászólások: 18
csatlakozott 19/02/07


Témák: 8
Hozzászólások: 711
csatlakozott 18/06/07

03.07.08 19:57 mdaaa. nepriyatnenko-how.

és volt olyan helyzetben a barátnőmmel (most már értem, hogy nem is olyan barátja): a családja akkoriban nem volt túl jó anyagi körülmények között (de nem kell egy villa ingyenes!). De miután megkapta a meghívót, azt mondta, pont boldog nekem és szívesen eljön az esküvőre. Wedding. Nem, nem volt. Nem volt még egy hívást, és akkor más emberek tudják, hogy ez nem lehet, mert a pénz. Barátnője azt mondta: „Nos, legalább hívott és gratulált”, amit ő azt mondta: „Nem fogom hívni megalázó még elnézést a tény, hogy nem jött el az esküvőre, nem fog!”
El tudja képzelni!


Témák: 3
Hozzászólások: 46
csatlakozott 02/17/08

03.07.08 20:40 Normál helyzetben.
legbosszantóbb indításakor, hogy lebontják: egy hónappal az esküvő előtt, azt mondják - természetesen priydom és 2 hét - nos, nem tudom, akkor nincs pénz, akkor ne engedd, hogy a munka, azt hiszem, holnap felhívlak, és holnap nincs válasz üdvözletét.
Igen, értem, hogy sok ez egy nagy feszült anyagilag, de meg kell adni legalább egy kis tiszteletet és előzetesen közölniük, hogy ne kelljen hívni 5 alkalommal kérni - gondoltál, vagy hol?
By the way, a többség nem volt hajlandó (van kb 15 ember közül 70) gratulált telefonált, magyarázta az oka az elutasítás, hogy jöjjön az esküvőre. De vannak, akik erőlködés. de szeretnék látni a kapcsolatot velük nem fog változni.


Témák: 3
Hozzászólások: 46
csatlakozott 02/17/08

03.07.08 20:43 chikmaronok

és körülbelül kollégái (akit tréfásan hívják nyomorékok) attól függ, hogy a kapcsolatot.

Nagyon szeretem az ő „béna” gyakran kommunikálnak egymással és néhány tusim ezdiem nyaralni.

én jön az én esküvői 1000 km 6 fő))) Nagyon örülök,


Témák: 10
Hozzászólások: 274
csatlakozott 04/02/08


Témák: 24
Hozzászólások: 928
csatlakozott 24/01/08

15.07.08 14:13 Igen. Van egy pár nappal az esküvő előtt, és 6 fő volt hajlandó jönni az elmúlt 2-3 napban, beleértve a tanú. Sírás éjjel, nem tudom megérteni. ez az emberek közel állnak hozzám. miért van egy ezer oka, hogy nem jön, és nem találja a másik lehetőség, hogy eljön. és ha ez így kevés idejük marad az esküvő előtt. De a nevét hat hónap.


Témák: 0
Hozzászólások: 1326
csatlakozott 11/20/07

15.07.08 14:33 Lányok, ne csüggedjetek, mert a vendégek! Ez egy normális folyamat, hogy valaki nem jön! Én is aggódik, úgy gondolják, hogy rájön, megváltozott az ülésrend 100-szor, végül jött azok, akik akartak! Minden megfordult a lehető legjobb módon, jöjjön az én családom - feleségem 8 hónapos terhes, hívom őket, és valahogy félek, és nem volt egész este velünk! De nagybátyám nem jött a másik országban, aki kéri, egy év, amikor megérkezett a város a következő napon nem zavarja, hogy valahogy módosítani a terveket.

Ezért úgy véljük, hogy ez a természetes szelekció! jön a legjobb, aki nem ijeszti el, vagy szükség van egy ajándék, sem az időjárás, sem a hétköznapi, semmi! felvidul!


Témák: 2
Hozzászólások: 323
csatlakozott 01/02/08

17.07.08 23:43 És én meghívott 34 A fennmaradó 26 (velünk).
Miért nem mondja, hogy hat hónap priydesh és 9 nap, hogy azt mondják, hogy nem lehet?
Meghívtuk sok vendég, mert cafe nem nagy (de ha legalább 2 hónappal azt mondták, hogy nem, tudna valaki meghív) .Bár azt akarom mondani, hogy most, az emberek kaptak meghívást a macskát. akartak videt.Do esküvői 9 nap és tele intrika (mint a szemét, mikor kéri, és kéri, hogy ha nem lenne az úgynevezett, nem lenne meglepő)


Témák: 21
Hozzászólások: 248
csatlakozott 22/08/07

21.07.08 17:43 oooooyyyyyyy lányok! mindannyian olyan jól tudják, hogy még mindig ideges, amíg készen várja, de most már elmúlt 2 hónap, és minden volt, nos, nem jön, és a füge velük, ebből esküvő nem lesz rosszabb. Te vagy a menyasszony. miért kell valakinek, hogy függ. bár függ. Nem érdemes telefonon őket, ha még mindig van egy kávézó és elrendelte nem változtat semmin. Nyilatkozat elrontani a hangulatot, és az esküvő szinte nem veszi észre, hogy ott valaki nem jött. vigyázz magadra, és az idegeket))


Témák: 4
Hozzászólások: 32
csatlakozott 08/06/08


Témák: 14
Hozzászólások: 276
csatlakozott 03/03/08

23.07.08 11:57 Igen - és mint azt már mind viccesebb, bár ez most nevetséges és nem aggódom, de amikor egy hónappal ezelőtt, a BM hívják a tanú, a tanú kezdett beszélni, hogy milyen drága ez drága, és általában nincs ideje, legjobb gyerekkori barátja, valamint legalább két hónappal figyelmeztetett. de hogy őszinte legyek, én szeretem ezt a dolgot - még elárult nem sok értéket, mert a lényeg, hogy a szülők és a testvérek vagyunk.


Témák: 9
Hozzászólások: 1472
csatlakozott 06/07/07

23.07.08 12:27 és mi az összes vendég megérkezett. Pontosan úgy, ahogy elrendelte volt, és annyira


Témák: 10
Hozzászólások: 194
csatlakozott 30/01/08

23.07.08 23:54 Ha a tanú nem hajlandó jönni az esküvőre néhány nap, nehéz túlélni. Elvégre, ha félsz otetstvennosti egyszerűen megtagadják, hogy egy tanú. A tanú kiborított egy kicsit, amikor nem volt hajlandó viselni egy rózsaszín ing színe a ruha a tanú, de aztán feladta)))
Témák: 9
Hozzászólások: 168
csatlakozott 26/10/07

25.07.08 11:53 Ó, lányok, nem érti az ő boldogságát (viccelek, természetesen). Itt van az esküvő kellett volna, hogy egy meghatározott számú ember - 32 + ólom, összesen 34 Mindannyian figyelmeztették, mind azt mondta, hogy jön, rendeltünk egy kávézó 35 fő. csak abban az esetben. Attól tartok, hogy az élelmiszer-seggét. Tehát egy héttel az esküvő előtt, egy barátom hívott tegnap még egy - szeretnék, hogy a barátnője. És nem az, hogy azok a lányok, vagy menyasszony, valamint - szinte tegnap találkoztunk. Van nekik minden a szememben még nem láttam! Ez normális? Abban az időben a meghívást, ezek a fiatalok egyedül voltak, és mi van a szenvedélyeket korántsem várható
Meg kellett udvariasan visszautasítani.
És most van egy ideges remegés - és hirtelen nincs elég élelmiszer. Én nagyon aggódik, mert senki sem hagyja éhes.


Témák: 3
Hozzászólások: 112
csatlakozott 15/01/08

25.07.08 15:40 Szeretném kifejezni a véleményem, mint egy vendég, a mi nagyon jó barátok voltak esküvő (mielőtt nagyon barátságosak voltak, beszélt családok). Meghívást kaptunk az esküvőre, így a BM, nővérem és a férje azonnal azt mondta, hogy nem jön, az okok eltérőek Sethra kisgyerek volt még egy év, de én csak nem megy az az oka, hogy még a férje nem tudja, hogyan kell hívni és barátnők nem tudom, csak azt tudom néhány rokonok a menyasszony és minden, amit csinálok ott. Nem, a húgom és én nem férje jött vásárolni köszöntötte, átadta egy ajándék (ugyanabban az időben tanult legalább a nevét a vőlegény), elment az anyakönyvi hivatal és az összes ezt, azt hiszem, hogy a menyasszony nem nagyon megsértődött, de még mindig könyörgött igazán jött az esküvő napján (I természetesen úgy gondolom, hogy udvariasságból tette meg). De mi előre figyelmeztetni, hogy az étterem nem jött. De a szülők megállapodtak, hogy menjen csak néhány nappal az esküvő előtt, mentek, hogy ellenőrizze, ült egy gyerek, és elment egy étterembe. Az okok különbözőek, ezért előfordulhat, hogy nem botránkozik meg a vendégek)))


Témák: 3
Hozzászólások: 112
csatlakozott 15/01/08

25.07.08 15:46 IMHO, akkor jobb félni behatolók, a barátnőm így volt, tanúja voltam, ahogy az étterem tűzött a fiatalember barátnője abban az időben, ő nem állandó, a közepén a banketten, de egy ajándék, de már állapotban alkoholos intoxikáció, és ez nagyon kellemetlen a fiatalok számára. A vőlegény is tudta, de a barátság nem támogatja, az úton, még mindig nem tudom, hogyan tudott az esküvő, és miért jött. Amikor úgy tűnik, minden csak ült az asztalnál, és ők találták magukat a reflektorfényben, a fiatalember kezdte mondani a pirítóst, hogy a fiatal, zavaros menyasszony nevét, talán nem is tudom a nevét. Így aztán volt egy kis probléma, hogy bemutassák a ajtón a kulturnenko és nezametnenko. Ő lány volt a szomszéd a menyasszony házához, majd hosszú nazvanivala őt haza, és azt mondta, csúnya dolgokat, amíg raktak hívófél-azonosítást.
Így például, én jobban félnek a megismétlése egy ilyen helyzet, akkor


Témák: 21
Hozzászólások: 248
csatlakozott 22/08/07

04.08.08 17:30 o-xo-xo nem egészen értek egyet veled! Ha felkérik, persze akkor már a miatt, de nem azok, amelyek egy -A amit nem tudom, GROOM! Esküvő és gyűjtsük össze az összes rokonok és barátok, hogy megfeleljen hivatalosan a vőlegény! Ahhoz, hogy őt, mint egy ember, a végén kontsov- fogadja be a kört. És milyen pozitsiya- hogy én ott? Minél többet mondani, hogy „még az esküvő napján nagyon könyörgött, hogy jöjjön (én biztosan úgy gondolja, hogy udvariasságból már)” Azok a srácok saját! és te voltál a menyasszony, vagy még nem? Nos, ha van még előttünk, hogy ha lesz egy csomó szabad időt és erőfeszítést, hogy hívja és könyörögni barátok! Igen, a menyasszony általában nem kell senkinek, különösen az esküvő napján. A díszvendégek, hogy meghívást kaptak, és korlátozzák az egyes, és még az esküvő napján. Meg kell még értékelem. Van itt egy barátom meghívott regisztrálni, az ünnep csak a legközelebbi hozzátartozók a mennyiség nem több, mint 12ti embert. Szóval pobyla elöl, futott a FOTA profi fotós nem. Aztán hazamentem. Így megy, és dumayu- mi mindegy nekem okazali- becsület voltam az első, az emberek azt akarják, hogy ossza meg velem a legboldogabb pillanat az életük! Én nagyon örülök nekik. Örülök, hogy a boldogság! És amikor az emberek látják, és úgy érzi, ez nagyon szép.


Témák: 7
Hozzászólások: 39
csatlakozott 03/05/08

06.08.08 15:14 Van egy esküvő másnap, és 3 nappal a tanú azt mondta, nem tudott jönni, mert várja a nap az ajtó vőlegény veszteséggel (a legjobb barátom, szeretném), én, persze, ez a tanú, és nem akarom látni. Tegnap, a „barát”. tekergőzés megállapodott BM örülök, hogy minden jól, és én valahogy félek, amit elvár ettől? Amikor megkérdezték, hogy mit kell tennie a kutatónak, mondtuk neki, röviden leírni, ezért azt mondta: „Ez nem egy tanú, egy üzbég néhány engedi meg fele csinálni.” Igen, és néhány vendég, a 23 nem jönnek már, és nem szeretné, nincs esküvő


Témák: 0
Hozzászólások: 408
csatlakozott 28/02/07

06.08.08 15:18 SiViktori, ne aggódj, de jöjjön legközelebb
emberek, akik őszintén boldog az Ön számára!
Azt szeretném, ha boldog és varázslatos esküvői


Témák: 7
Hozzászólások: 39
csatlakozott 03/05/08

06.08.08 15:22 Dark Angel, köszönöm! Csak én nem gondolom, hogy a legközelebbi olyan kicsi. Általános szabály, hogy az ilyen pillanatokban, kiderül, ki a barát és ki a rossz. Sajnálatos, hogy nem hamarabb


Témák: 24
Hozzászólások: 928
csatlakozott 24/01/08

06.08.08 15:33 SiViktori, ahogy én értem. tanúi vagyunk hajlandó 5 nap. Azt mondta, hogy eljön a barátnőjével, azt kérte, hogy ne csináld, mert Már az összes célzott, és nem akarja látni, mert ő őrülten botrányos. Abbahagyta fogadása. vagyunk a pánik. nem hajlandó jönni az esküvőre! Akkor egyetértünk abban, hogy eljön hozzá, ha ez annyira fontos neki. Kezét tompa csend. kérés érkezik, akkor legalább egy vendég. csend. 2 nappal azelőtt, hogy van egy új tanú az esküvőn. És az esküvő után, megkapjuk a b / u tanú, hogy mi vagyunk a csirke és a férjem a fő m. Hogy. Hogy őszinte legyek, én sokkot. Így a barátok nem ellenőrzi szerencsétlenség és öröm


Témák: 7
Hozzászólások: 39
csatlakozott 03/05/08

06.08.08 15:44 Sirena, teljesen egyetértek veled! Ennek eredményeként, a szélsőséges a friss házasok. BM vele még meggyőzni, és szeretnék mondani valamit nagyon nem nyomtatható A helyzet még bonyolultabb, mert a lány tanú egyetértettek abban, hogy ő tanúja Míg vele voltam a témában beszélt, és ő megértett, BM a tanú - ugyanebben a témában és a hétvégén kiderült, hogy az egyik nem érti, és az egyik nem emlékszik ilyen beszélgetést. Természetesen valaki a hibás? Ez így van, az ifjú!


Témák: 24
Hozzászólások: 928
csatlakozott 24/01/08

06.08.08 16:07 Nagy. és nevetni vagy sírni.


Témák: 5
Hozzászólások: 363
csatlakozott 07/24/07

06.08.08 17:58 Girls. olvasni és elszörnyedt, mik őszintétlen emberek. de drága Brides ne aggódj emiatt, mert azok, akik megtagadják a hullik. örüljetek, keresse fel ezt a csodálatos ünnep. Én csak 3 násznép. ez történt. hogy senki sem a család házas. de ezek a benyomások egy életre. Azért jönnek, hogy az esküvőm, és a vendégek, hogy nagyon örültem!
Mellesleg, 08.08.08 meghívott a férjem és van egy esküvőre, hogy a barátunk. Szóval kivenni a munkából, és valójában én vagyok a menyasszony is, nem ismeri, de nagyon szeretnék találkozni. És abban a pillanatban nem tudunk adni egy méltó ajándék, tervezte, hogy a pénz, de egy ilyen helyzetben van most. Csak nem egy tisztességes összeget, így hívtuk egy barát, és azt mondta, hogy a mi ajándék lesz az esküvő után. és ő nem tagadhatja, hogy meghívja nekünk)), mert nem a pénz vagy ajándék a barátok esküvőre meghívni. így fog menni, amíg egy csomó), és az ajándék csak később kerül


Témák: 3
Hozzászólások: 112
csatlakozott 15/01/08

Szeretem az embereket, közel áll hozzám nem jöhet, mert a magas költségek repülőjegyet, bár én nagyon szeretnék, hogy jöjjön, nem tudtam megsértődik, de nem bánom, és bejutni a helyzetben, mert a lényeg az, hogy ezek az emberek tényleg örülök ezen a napon nekem, még ha ebben az időben egy másik helyen.


Témák: 3
Hozzászólások: 198
csatlakozott 17/05/08

09.08.08 21:45 Lányok, akik nem jönnek, hogy az esküvői - a hibásak, ez rosszabb) kihagyott egy ilyen hűvös nap


Témák: 3
Hozzászólások: 198
csatlakozott 17/05/08

09.08.08 21:49 Nem jött két barát és unokahúga. A barátnők és gyerekek nem az év, és nem akarják, hogy hagyja a mesterséges étrend. A unokahúga 18 éves. És a mama az ő iszik, attól tart, hogy elhagyja őt. De biztos, hogy kérje meg az oka, és Péter, a látkép.
És bárki, aki nem volt hajlandó a kapcsolatom nem romlott.
Igaz az egyik lány meghívást barátnője vőlegény vendég képmutatóan azt mondta: „Nos, hol van a barátnőd?”. Mosolyogtam, és mondtam neki semmit.
Bár, őszintén mondom nektek, hogy az első bűncselekmény, akik nem jönnek.


Témák: 3
Hozzászólások: 112
csatlakozott 15/01/08

19.08.08 10:49 Most már összefoglalni, az esküvőnk után:
jobb lenne tagadni előre
kiderült, hogy a kiabálva feltétlenül jön: egy hely, lefoglalt és kifizetett, és ennek eredményeként 15 fő 60 egyszerűen nem jön, félig üres asztalok és nem is figyelmeztetett
Jobb lenne hagyni, és csak elrontotta a hangulatot