A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

Szerető tulajdonosok mindig aggódni a háziállatok. És ha azt nézzük, nem volt vér a macska vizelet vagy széklet, lelkiismeretes gazda majd rohanás az állatot az állatorvoshoz, és nem lehet fektetni, majd elmúlik magától. Normális esetben ez nem kell. És ha azt észleli, ezek a változások az állat, akkor nem kell találgatni, és keresse meg az okát magad. Anélkül, hogy speciális oktatás és a szakmai tapasztalat, akkor hibázik a diagnózisban, így tönkreteszi a macskát. A szakszerűtlen kezelés vezet nemcsak az a tény, hogy a betegség rosszabb a jelenlegi, hanem az a tény, hogy a belső szervek nem működnek megfelelően.

Széklet vér

Néha ez a jelenség nem valami szörnyű. Például, ha a vér egy kicsit, és ebben az esetben már regisztrálta magát, csak egyszer, akkor valószínűleg az az oka, hogy a székelés közbeni szilárd széklet karcos a végbél nyálkahártyájának és sérült záróizom végbélnyílás. Ügyeljen arra, hogy adjunk több nedves étel, növeli a víz mennyiségét az étrendben. Revise diéta, hogy a kedvtelésből tartott nem volt székrekedés. Ellenkező esetben, akkor bemegy a krónikus seb súlyos szövődmények.

Ha a vér a székletben egy macska van jelen nagy mennyiségben, vagy többször fellép, akkor kell utalni, hogy az állatorvos egy alapos vizsgálat és a megfelelő diagnózist. Néha az oka abban rejlik, hogy egy macska kifejlesztett egy bakteriális betegség vagy béiféregfetrőzéseket (ebben az esetben leggyakrabban a macskák hasmenés a vér, különösen, ha a betegség vírusos eredetű). Néha allergia annyira nyilvánvalóak. Ne felejtsd el, hogy a polipok a bélben vezethet véres széklet.

Régebbi háziállat is kialakulhat gyomorrákot. És ez az oka annak, hogy a macska ürülék a vér. De eltekintve a probléma a nagyon belek, ne feledkezzünk meg a vér. Ha az állat mérgezett zookumarin (vagy egyéb anyag, csali rágcsálók) és a vérhígító, alvadási eltört. Ennek eredményeként a vérzés lehet rögzíteni, nem csak a széklettel. Bármilyen sérülés életveszélyes. És minden oka van szüksége a gyógyszert.

Vér a vizeletben

Vér a vizeletben nem jó jel. Ez figyelmezteti Önt. Az okok lehetnek lappangó gyulladásos folyamatok a vese vagy a húgyhólyagba. Az állat nagyon fájdalmas, hogy megünnepeljék igényüket. Ráadásul ez nagyon veszélyes az életének. A fertőzés terjedését a szervezetben, mert a vér átnyomjuk a vesére. És ha ezek által lakott baktériumok vagy vírusok, minden „fél” szűrt vért a vesék lesz fertőzött. És így a fertőzés terjedését a szervezetben.

A vizeletben vér jelenik eredményeként mérgezés, belső szervi sérülést, vagy akár azért, mert bizonyos férgek. De néha érdemes odafigyelni a összefoglalót gyógyszereket kaptak, hogy az állat. Vannak, akik ilyen mellékhatásokat. A vérvizsgálat segítségével a macska többet megtudni az állapota a pet. Ez egy igazi kártya-tip orvost. Szerint a vérvizsgálat lehet megtudni, ha a macska beteg, és hogy ki a hibás: a baktériumok, vírusok és férgek.

Vérzés macskák

A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

Macskák - nagyon kíváncsi állatok. És néha megsérül, ami azt a tényt, hogy egy macska a vérzés. Ha a seb kicsi, elég egyszerűen kezelésére peroxid. Ha a mély sebet, és lehetetlen megállítani a vérzést, azonnal keresse fel állatorvosát, hogy összevarrja. Elsősegély ugyanaz, mint az emberre.

De van azért is, hogy a macska nem vérző seb a testfelszín (bőr) és a nyílások (száj, az orr, végbél, vagina, fül). Ez az állapot nagyon veszélyes, mert ez nem okoz olyan súlyos vérzést. Ahhoz, hogy megértsük, miért a macska vére van szükség, hogy alaposan megvizsgálja a pet egy állatorvosi klinikán.

És meg kell, hogy egy orvos a lehető leghamarabb. Sőt, néha orrvérzés azt jelezheti, hogy ő „találkozott” a légutakban. De gyakran az az oka, hogy a kedvtelésből tartott megsérült. Tune up és a "tyuknulsya" orrát. Ezért a vérzés. És ez automatikusan megy.

A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

Néha előfordul, hogy egy idegen test ragadt az orrát. Lehet daganat vagy polipok alakulnak, hogy az ólom a megjelenése orrvérzés. Ha analógiát vonhatunk az emberi okokból ne feledkezzünk magas vérnyomás. Macskák is szenved tőle. Mivel meg kell küzdeni. Most, a kedvtelésből tartott szerencsés, hogy a vér ment az orrát, és még egy ideig a hajó tört az agyban. És ez vezet a halál a macskát. Végtére is, felismerik és szélütés állatban nagyon nehéz. Ismét, véralvadási problémák vérzést okozhat a nyílások. Ebben az esetben segítségre van szüksége állatorvoshoz, aki fogja felírni gyógyszerek, amelyek javítják a véralvadást.

Mint látható, az oka annak, hogy a macska a vérzés, számtalan. És tedd magad helyes diagnózis szinte lehetetlen. Végtére is, az ok abban rejlik az állatban. Ne hagyja figyelmen kívül a vérző macska, ha nem akarja elveszíteni az állat.

A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

A legerősebb kutya a világon a legmagasabb 10
 • A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

  A legszebb kutya a világon top 10
 • A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

  Neksgard spektrum kutyáknak
 • A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

  Leptospirosis kutyákban: tünetek és kezelés
 • A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

  Kanikvantel kutyáknak: a használati utasítást
 • A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

  A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

  Pyometra macskán: tünetek és kezelés
 • A vér egy macska vagy macska tipikus esetek

  Allergia Kutyák: tünetek és kezelés