A verseny egy fiú vagy lány a klasszikus kreatív

Az esküvő, gyakran töltik komikus jóslás meghatározni, hogy ki az első született az ifjú: a fiú vagy lány. Leggyakrabban ilyen esküvő verseny végzik segítségével csúszkák, rózsaszín és kék színben, ahol a vendégek a pénz. De vannak alternatívák, nem kevésbé szórakoztató és érdekes. Svadebka.ws portál bemutatja, hogy a különböző lehetőségek a verseny „fiú vagy lány” vagy „Ki fog megszületni az első?”.„Gyűjtése pénz”

Tag. tanúk és a vendégek.

Kellékek. eltávolodó rózsaszín és kék színekben.

Lead kínál, hogy segítse a fiatal azonosítani, hogy ki fognak megszületni az első fiú vagy lány. A tanú úgy csúszkák rózsaszín, ami szimbolizálja a lány és a tanú - a kék csúszka, hogy szimbolizálja a fiú. Mi csúszkák első töltési arány (és a pénz, persze, tedd a csúszkák re), és az első, hogy megszülessen.

„Kinek a játék”

Kellékek. gyermekjátékok (autók és babák).

Vezető meghatározza a menyasszony előtt, vagy a vőlegény egy pár gyermekjátékok (beleértve a játékokat is kell lennie, mint a játékok, lányok, valamint a játékok a fiúk). Ezek bekötött szemmel és felajánlja, hogy véletlenszerű játék. Rágni játék van a vőlegény vagy menyasszony, az első a családban, és megszületik. Ebben a jóslás részt vehet egyszer és vőlegény és a menyasszony. Aztán a baba neme határozza meg az uralkodó a típusú játékok - egy fiú vagy lány."Balls"

Tag. két srác.

Kellékek. léggömbök (2 db.).

Annak megállapításához, az elsőszülött meghívott két srác - jelölt a kereszt pápa magzatot. Egyikük ad a rózsaszín labdát, a másik - azonos labdát a kék. A résztvevők felfújt lufi. Melyik ballon robbant hamar, és így az első aki megszületik fiatal a jövőben.

„Mi elkapni a labda”

Tag. A tanú és a tanú.

Kellékek. ballonok.

Pre-felfújt nagyszámú kis lufi, két színben - rózsaszín és kék. Tanúk így két háló fogására pillangók. Feladatuk, hogy összegyűjtse annyi, mint nettó golyó az azonos színű, mint lehetséges.

„Csukott szemmel”

Kellékek. táska játékokkal.

Presenter az ifjú azonosítani, akik fognak megszületni az első. Ehhez arra hívja őket, hogy húzza ki egy átlátszatlan zacskó bármelyik elemet. Ha az utóbbi kapott egy babát, ételek, kozmetikumok vagy tükör - így az első lány fog születni. Ha megvan az autó, fegyver vagy eszköz - egy fiú. Tételek száma a fiúk és a lányok a zsákban meg kell egyeznie.

„A betűk”

Vezető felhívja a vendégek írni, például „B”. A vendégek meg kell kiabálni viszont a férfi és női nevek kezdődnek „B” betű. Az utolsó név határozza meg a szex a baba.

„Boldog vonat”

Tag. tanúk vendégeket.

Tanúk gyűjteni dance vonat azok számára, akik szeretnének egy kislány vagy fiú. Tanú „felelős” a fiú, a tanú - a lány. Ki lesz a vonat tovább, és meghatározza, hogy milyen nemű legyen az elsőszülött.

„Gombolyag”

Lead kínál, hogy segítse a fiatal azonosítani, hogy ki fognak megszületni az első fiú vagy lány. A vendégek az épület két sorban. Ha az esküvő csak két hosszú asztal, a verseny végezhetjük közvetlenül az asztalnál. Minden csapatnak adják tekercs, amelynek belsejében egy megjegyzés került előre a gyermek neme. A csapat az első letekerte a gubanc, jelentések az ifjú, aki születni kell először.