A vizelet a vér nők az okokat, amelyek a kezelés, mit kell tenni

Vizelés közben néha úgy érzi, égő érzés, fáj, vagy a vizeletben látható cseppek a vér. Ezek olyan jellemzők, amelyek által okozott súlyos betegségek, valamint a kisebb okokból. Szintén pecsételő előfordulnak teljesen egészséges nők esetében. Vizelet vér nők az okai, amelyek ellen a betegség, általában nem az egyetlen jele a betegség. Az orvosi vizsgálat további manipuláció és diagnosztikai eljárások alkalmazhatók.Kimutatása vérből vizeléskor fájdalom, égő érzés vagy kellemetlen érzés nélkül jelentős oka elég hozzá a látogatás az orvos. Vér a vizeletben tünete lehet a betegség. Fertőzéses és gyulladásos folyamatokat a szervezetben gyakran kíséri enyhe emelkedése a testhőmérséklet, rendszerint 37-38 fok. De bizonyos esetekben, a hőmérséklet elérheti akár 39 fok. Továbbá, a személy úgy érzi, fáradtság, levertség, rossz hangulat, étvágytalanság.

A vizelet a vér nők az okokat, amelyek a kezelés, mit kell tenni

Sérülések, amelyek következtében olyan súlyos volt, szöveti károsodást vérzik a hólyagból kíséri erős fájdalom, émelygés és néha hányás.

Ha ezek a tünetek azonnal hívja a mentők.

Betegségek, szexuális úton terjedő betegségek, mint általában. Vizeléskor kíséri égő, viszkető vagy fájdalmas érzés. Egyes súlyos esetekben, továbbá a vér a vizeletben jelentkeznek genny. A kezelést abba kell tartani. Az első reakció a megjelenés a mentesítést a vér a húgycső általában félelem. Írja vérrel igazán ijesztő, de minden nő kell értenie, hogy indul a betegség kezelésére a lehető leghamarabb.

az oka a betegség

Blood vizelés közben a nők lehetnek függetlenek a húgyúti. A fő feladat az orvos, először is az, hogy megtalálja az oka betegségek, ami pedig szükséges, hogy megtudja, miért talált vérnyomok a vizeletben. Vannak egész számos betegség és patológiás állapotokat, amelyek hajlamossá a megjelenése vérzés: • Vérrögök a vizeletben a nők találhatók a hólyag, vagy a menstruáció alatt. Akkor is kaphat és dobja vérrögök és ugyanabban az időben.
 • Vér a húgycső nők jellemeztük urethritis. Ez a betegség gyanítható, ha a beteg elment a WC-vel, és a megjelenése véres váladék volt a végén vizelés.
 • Ha pecsételő végén jelenik meg a vizelés a nők, ez lehet a tünete a vesekő. Vizelési fáj, és ennek részeként a vizelet bizonyos laboratóriumi nyomokat talált kő betétek.
 • Hólyaghurut általában kíséri fájdalmas vizelés. Azonban még a gyakori vizelés, a vér nem jelenti azt, hogy a probléma a hólyaggyulladás. Annak igazolására, a betegség szükségességét, hogy forduljon orvoshoz és a vizsgálati eredményeket.
 • Vér a vizeletben a nők tűnhet miatt a menstruáció. Ő lesz az elkülönítést alatt öltözködés eljárásokat. Néha nőknél megfigyelhető vizelet, vérrögök ugyanezen okból. Ez nem sérti.
 • A megjelenése a vizeletben a vérrel nők azon az alapon, a vaginitis és nem jár a húgyhólyag betegség. Ez a betegség egy gyulladás a hüvelyi nyálkahártya.
 • Női jellemzője az, hogy megy véres folyadék miatt lehet a fellépő szexuális életet. Törés szűzhártya általában nem okoz enyhe károsodás, azonban, és bizonyos idő múlva mehet kiválasztási vért.
 • A fokozatos eróziója a méhnyak lehet az oka a piros kisülési vizelés közben. Ezen a patológia törött réteget nyálkahártya és a fekélyek.

Ajánlott: Hogyan lehet megállítani vérző fekély

urinoscopy

Mi a teendő, hogy megtalálják az okát, vér a vizeletben? Az első tanulmány, amely az orvos által felírt ilyen esetben, ez egy vizeletmintát. Minta megy otthon magát, és szállítják a laboratóriumba vagy a klinikán.

Általános irányelvek a gyűjtemény biológiai anyag, kérdezze meg orvosát:

további diagnosztika

A diagnózis megerősítésére, és a megfelelő kezelést, esetleg további vizsgálatot igényelnek. A végső cél a további manipuláció, hogy megbizonyosodjon arról, hogy 100% a diagnózis helyes. A következő vizsgálatokat hajtjuk végre, kivéve az elemzéshez a vizelet:

 • Hasi ultrahang. Továbbá, az eljárás nevezhető kismedencei ultrahang. Ultrahang lehetővé teszi számunkra, hogy megbecsüljük az alakja és állapota, a belső szervek felfedi patológia.
 • Klinikai és biokémiai vérvizsgálattal. Kutatási jelenlétében végezzük a fehérvérsejtek (WBC), a hemoglobin szintek és a véralvadást (ESR koagulograma). Biochemistry lehet azonosítani variációk koncentrációkban hormonok, enzimek és egyéb anyagok.
 • A komputertomográfia (CT). A rendszer segítségével a modern eszközök, alapos szkennelés testek, amely lehetővé teszi, hogy azonosítsa a legkisebb megsértését.

Blood fontos eleme a test, és ha van vérzés, legvalószínűbb, hogy sérülés vagy betegség. Vérvizelés nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha a vizeletben megjelent legalább egy csepp vért kell azonnal forduljon orvoshoz. A fájdalom a húgycső, akkor megy egy helyi terapeuta. Miután az első vizsgálat, és a laboratóriumi vizsgálat a beteg lehet hivatkozni egy másik szakember.