A vőlegény barátja egy esküvőn

Mindenkor, a vőlegény az esküvő kíséretében a legintimebb és megbízható barát. Ez a személy legyen okos, vonzó, jól nevelt, intelligens és jó a humora. Gyakran előfordul, hogy az a vőlegény barátja szinte egymaga húzza az összes csúszós helyzetet, ahol semmi sem, hogy a vőlegény maga.Feladatai közé tartozik a nem csupán erkölcsi támogatást a jövőben fejét egy új család, hanem tapintható fizikai segítséget, és néha még az anyag. A vőlegény egy esküvőn néha egyszerűen nem lehet csinálni mindent magának.

Legénybúcsú egy esküvőn

Először is, a vám egy barátja a vőlegény töltésű készülék hűvös legénybúcsú, amely búcsút agglegény leendő férj és apa. Bachelor Party kell vőlegény elég odamentem egy boldog és hosszú életet az állapot a férje, és odafigyelt a barátok, mert a következő alkalommal, amikor már nem lesz sokkal kevesebb.

Egy barátja a vőlegény az esküvő előkészítése

a vőlegény barátja gyakran segíti a szervezet esküvői szertartások és ünnepségek. Elég gyakran, ez egy jó fotós, helyiségek vagy illetékes TOASTMASTER, aki tesz az esküvő szórakoztató és egyszerű. barátja a vőlegény egy esküvőn teszi mindenféle kis és homályos ügyek első látásra nem túl fontos. Ez is segít a vőlegény, hogy válasszon egy ajándék a hölgy, valamint egy csokor, és kiválasztja a szállítás, stb

A vőlegény barátja egy esküvőn

Az esküvő előtt van barátja bajban van, gyakrabban, nem kevesebb, mint a hős egy lakodalomban. De ez a barátja a vőlegény felelősséget nem ért véget. Az ünnepségen a barátja is sok felelősséget. Az esküvő, minden csak most kezdődött. Hogy csak a menyasszony ára, amely előtt minden ideges vőlegény átlag.

Amikor a nagy részét a visszafizetési kötelezettség terheli a barátja. Emelje szép és vicces pirítós, és hogy vegyenek részt az esküvői versenyen kell továbbá a vőlegény barátja. Nos, a megváltás menyasszony cipő is, és semmit sem mondani.

Hétfő lehetnek pénzügyi problémák, akkor meg kell oldani, mielőtt csütörtökön. Férfi kell kapcsolatot létesíthet a szakmai munka, és a nők kosok élvezni fogja a békét. Pénteken, vársz egy romantikus kaland, ami hirtelen ér véget a szerelmi vallomás. Az élesség az elme és a pozitív érzelmek fogják értékelni a sok ember, köztük a felettesei. Pénteken, akkor is fel lehet ajánlani egy bejegyzést, amit már régóta szeretett volna. Hétvégi kost tart körében barátok és rokonok.

Ezen a héten azt ígéri, hogy sikeres legyen a Mérleg. Hétfőn, fennáll annak a veszélye, hogy elragadta memóriák és illúziók a múlt. Kedden és szerdán, jobb, ha tart még, ne kísértsd sorsa veszélyes kalandokat. Csütörtöktől hétfőig, akkor mosolyogni szerencse, megvásárolhatja sorsjegyek, hogy foglalkozik, végezzen kockázatos műveleteket. Szakmai tevékenység jó eredményeket ad, mindenki lehet elérni. A szerelemben is minden rendben van, minden a javaslat kerül elfogadásra hála. Luck mosolyog rád, mint még soha! Ne vesszenek el, és kihasználni az összes ajándékot a sors.

A héten jól megy, egy új perspektívát az üzleti nyitva. E munka eredménye kérem Önt, hogy a hétvégén. Igaz szerdától szombatig kell keményen dolgozni. Szerdán, próbálja meg korán lefeküdni, mert csütörtökön, amit elvár egy csomó sürgős ügyek. Minden kezdeményezések és innovatív megoldások sikeres lesz. Használni a kapcsolatait, hogy lehetővé teszi, hogy kényelmesen, tranzakciókat. A személyes ügyek van gyakorlatilag nincs idő, akkor jobb, ha elhalasztja, amíg a jövő héten.Ezek a napok szertefoszlik minden kétség. Hétfőn és szerdán, akkor tele lesz a kreatív ötletek, hogy hozza a sok öröm, hogy Ön és szerettei. Hálával, hogy megfeleljen minden nap, minden héten rendkívüli képességgel kommunikálni, a megvalósításához érdekes tervek és különböző ötleteket. Személyes életében változások várhatóak, nincs új ismerősök és ülések nem lesz. De a család Scorpions élvezni fogja a boldogság és a nyugalom szexuális partner értékelni fogják a képzelet és az aktivitás. Szombaton és vasárnap adnak szeretteiknek ajándékokat és virágokat, azt fogják mondani, köszönöm.

Hétfőn és kedden várhatóan fárasztó és nehéz. De szerdán, akkor képes lesz arra, hogy megmutassa az ő intelligencia és esze. Sok ember értékelni fogják az műveltség és az intelligencia. Pénteken, akkor lesz elégedett a szeretteit, és magányos Gemini kimenetet, hogy új érdekes barátok, akik hamarosan kedves ember. A hétvégén kap sok pihenés, napozni és úszni. Ne üljön otthon, ezen a héten kedvező a kommunikáció és a kikapcsolódásra. Szerdán és vasárnap meg lehet beszélni az állatokkal, ez előnyére válik a hangulat és az egészség.

Nyilas ezen a héten lesz egy kicsit unalmas, mint az összes jelenlegi esetben megoldódik gyorsan és egyszerűen. Hétfőn és kedden a jó edzés, figyelni a szám. Szerdán akkor látogasson el a barátok, ez a nap kedvez a kommunikáció és a szórakozás. Pénteken este, próbáld meg nem hagyja el a lakást, fennáll a veszélye a sérülések és az erőszak. Hétvégén sikeres, kedvező utazási és utazást. Szerelem kapcsolatok élvezni fogja az újdonság, akkor nem hiányzik a figyelmet. Ellenkező nemű értékelik a tevékenység, bőbeszédűség és vizuális fellebbezést.

Van végül minden működni fog mind otthon, mind a munkahelyen. Hétfőn, akkor hallani a jó hírt, hogy meg fogja lepni. Szerdától péntekig élvezheti a csendet és nyugalmat. Pénteken rendezett összes aktuális eseményekről, nem tavaszi nagytakarítás otthon, pihenjen a család. A hétvégén, próbáld meg nem, hogy kiad egy csomó pénzt, mert minden költség lesz hiábavaló és üres. Nagy vásárlások nem tervezi, akkor lesz sikeres. Mindenképpen látogassa meg a szülei, vagy legalább hívni, és érdeklődjön az egészségüket.

Meg kell venni a kapcsolatot a különböző intézmények, futtatni a parancsnoki lánc, hogy nézze tisztviselők. Valószínű jön váratlan költségek. Hétfőn lesz befut problémák, amelyek csak megoldani pénteken. De a hétvégén élvezni a nyugalmat, akkor elégedett lesz tetteikért, és az elvégzett munkát. Nyugodtan hívd meg barátaidat, hogy látogassa meg, hogy a kilépés a pihenni, szocializálódnak, és élvezni az életet. Szeretett egy egész héten kénytelen lesz elviselni a rossz hangulat, így szórakoztatják a figyelmét, szombaton és vasárnap.

Ez a hét a Lions lesz nyugodt és egyszerű. Lényeges esemény nem történt meg, de a helyzet otthon és a munkahelyen kell a párbeszéd és a béke. Női Lions rendkívül időt tölteni szeretteivel. Hétfőn, akkor keresse fel a kozmetika, mivel azok kedden csodálatos találkozás egy régi ismerőssel. Vasárnap, a békés létezés megszűnik, az esti lesz megismerni az új és sürgős ügyek. Ezen a héten, akkor nagy örömmel beszélgetni család és a gyermekek. Személyes életében változás nem várható.

A nyugtalanság és az energia nem fog tetszeni a rokonok és barátok. Próbálja tartani magát a kezükben, ne aggódj semmi nem skandalte. Hétfőn, kedden és szerdán, a hangulat nem túl jó, egy csomó probléma, és húzza a kemény munka. De csütörtök lenne jó nap, akkor minden ki fog derülni, az erőfeszítéseket, és értékelik a főnökök és kollégák. Szombaton pihenhet a barátaival, hogy pihenjen egy kicsit. Vasárnap kívánatos, hogy kiad egy csendes otthon, aludni is, mert a jövő héten lesz súlyos. Ne veszekedés egy szeretett, mert akkor meg kell bocsánatot kérni. Annak ellenére, hogy az idegesség, az összes aktuális ügyek sikeresen követni.

Ezen a héten lesz egy dinamikus, akkor meg kell, hogy a felhajtás, és kiad egy csomó energiát különböző dolog. Ha úgy dönt, hogy a sürgető problémák hétfőn, akkor az összes többi hét lesz nyugodtabb. Lesz, hogy tegyen sürgős döntések nagy felhajtás és az aggodalom. Pénteken, a legtöbb problémát fog tűnni, és a hétvégén élvezheti a csendet és nyugalmat. A szerelemben is, nem várható nyugalmat valaha is foglalkozni félreértés és a féltékenység. Szerdán, hívja meg kedvesét egy vacsorára, próbálja lecsillapítani. A hétvégén, jobb lenne, ha pihenni, elkerüljük az aktív időtöltés. Vigyázz az egészségére, akkor előfordulhat kellemetlen túlnyomás.

Meg kell küzdeni a saját boldogságát, mert a személyes élet lenne veszélyben. Hétfőn és kedden lesz, hogy ideges, aggodalom és aggodalom. Azonban az összes félelmet szertefoszlik, a kapcsolat kedvesével ki kell igazítani. A munka, minden lesz sima, akkor kap bátorítást feletteseinek. A hét elején, hallgatni a megérzés, ez segít elkerülni sok hibát. Összeütközések elkerülése szükségtelennek érzelmek teheti meg mondani egy csomó felesleges. Szombaton és vasárnap minden rendben lesz, akkor lesz találkozó, és az erőszakos szórakozás. Legyen óvatos vezetés, van egy sérülés kockázatát.