A vonalak a kezét beszélni a szeretetről, tarotaro portál

A vonalak a kezét beszélni a szeretetről, tarotaro portál

Találkoztál a lelki társ, nem lesz fejleszteni sikeres házasélet, hogy van-e a gyerekek - mindezeket a kérdéseket lehet megválaszolni tenyérjóslás. Tudomány, leírja a jövő jeleket és vonalak a kezét, népszerű az egész világon. A vonalak mentén a kéz lehet predskazatne csak a saját sorsát, hanem a szerelmi kapcsolat.Alakítunk ki, három ujjal - pinky, gyűrű és középen. Eredete szerint a kisujj és végigfut az egész tenyér.

Ha egy sor szív mély, precíz, sima kanyarban, és véget ér a középső és mutatóujjával, majd az első hely, akkor a fizikai intimitás egy férfival. Általában az ilyen emberek optimisták, tudja, hogyan kell értékelni a szépséget, könnyű beleszeretni és ugyanolyan könnyű elviselni szétválasztás. A szexuális kapcsolat kezdődik elég korán, általában a boldog házasság.
Az egyenes vonal jelzi a humán szív-idealista. Ezek az emberek az első helyen, hogy egy romantikus kapcsolat. Gyakran a partner írnak elő igen magas igényeket, azok önbecsülés alacsony szinten. Érzelmek megpróbálják elrejteni, nem tetszik, hogy megvitassa a szerelmi életét. A különbség a partner tapasztalható nehéz.
Az emberek sorban szívek véget az úgynevezett szigony (három ága), egy házasság boldog. Építettek egy stabil és egyenletes kapcsolatok, kell egy partner, és ez könnyű megtalálni. Számukra egyformán fontos, és a megjelenése a partner, és annak belső tulajdonságait.A jövőbeli esküvői beszéd vonal Házasság. amelyek úgy vannak elrendezve, vízszintesen széle alatt a kisujj és a tenyér a vonal fölé a szív. Szerint hiromantii, Bruck vonal alatt található a sorban a szív jelzik kisebb kapcsolatokat. Ha ezeket a sorokat egy csomó, akkor azt a személyt meglehetősen barátságos és sok barátok és szerelmesek.
Mellesleg, ahol található a sorban a házasság, akkor láthatjuk, ha azt tervezi, egy féltve őrzött esküvő időpontját. Ha a vonal nagyon közel van a vonal a szív, az esküvő lehet akár 25 év. Ha a vonal házasság körülbelül félúton az alapja a kisujj és a vonal a szív, a dátum lehet boldog korban 25-40 éves. Található az alapja a kisujj Szerelem vonal jelzi a későbbi házasság (40 év után).

Mintájára Házasság megtalálható, és a természet a személy, akivel házasságot. Mély és tiszta vonal Házasság jelzi, hogy a partner az Ön számára egy nagy befolyással.
Line of Marriage fel van hajtva, jelezve, hogy a kötvények házasság nyomást gyakorol a partner, ami miatt nem lesz képes létrehozni egy boldog család. Line of Marriage van hajlítva lefelé mondja, hogy a partner előtt meghal. A vonal, amelyen van egyfajta sziget - a hiba jele, vagy egy rövid házasság. Házasság vonal végén egy villa vagy törve, ami esetleges válás. Csökkent vonal Házasság felé tenyér jelent ájulás érzés szétválasztás.

A terület, ahol a vonal Házasság, elég kicsi, ezért nagyon nehéz pontosan megjósolni a történet a szerelmi életét. Úgy terjed olyan vélemény, hogy nem mindig jelzi a sorban közvetlenül a kapcsolatok hivatalossá tételére, nagyon is, mit mondanak a szakszervezet két ember. Ezért a vonal házasság néha vonalak a szeretet.

TaroTaro sikert kívánunk Önnek és a jólét.
Ne felejtsd el, hogy értékelné a cikket, ha úgy tetszik: