Adóbevallásra elektronikus úton az interneten bespaltano nem byvaetv FSS, FTS, az IRS,

Mik a fő előnyei az elektronikus úton történő adóbevallás az interneten keresztül a FSS, FTS, a Felügyelőség, a Nyugdíjbiztosítási Alap, a szövetségi állam Statisztikai Szolgálat az interneten keresztül?

  • Napi 24 órában, megvan a képessége, hogy küldjön iratok (vegye elektronikus jelentési az interneten keresztül a különböző felügyeleti szervek, bármilyen számítógépen, és ahol van internet)
  • Mindenesetre adóhivatal, hogy Vlagyivosztok és Kalinyingrád, akkor küldjön egy jelentést 5 percen belül.
  • Biztonsági és jogi tisztaságát dokumentum garantálom védelem az e-mail fiókok az illetéktelen hozzáféréstől.
  • Hiba nélkül, és az első alkalommal - azaz, köszönhetően a beépített teszt rendszer, az Ön stílusa szállítási elektronikus jelentéstétel a FSS, FTS, a Felügyelőség, a Nyugdíjbiztosítási Alap, a szövetségi állam Statisztikai Szolgálat.


Szolgáltatás küldjön e-online jelentés az interneten keresztül.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy küldje el a jelentéseket minden munkaállomás csatlakozik az internethez. Küldés nyilatkozatok áll rendelkezésre Szövetségi Adóhivatal hatóságok a FIU és az FSS. Nem kell telepíteni speciális szoftver és eszközök kriptográfiai információ védelmére. Így kap az egyik leghatékonyabb megoldás az ár / minőség. Egyszerűen csatlakoztassa, és küldje el a jelentések bármely számítógépről a hozzáférés és internet.Közös fejlesztés a Kaluga Astral. Meg lehet próbálni ingyen.