Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Minden évben sokan, hogy a közlemény az adóhivatal, hogy szükség van, hogy adót fizetni az ingatlanok, járművek és egyéb adók fizetendő -. Ez egy ismert igazság. Adóelkerülők kaphat „feketelistára”, lesz egy külföldi utazás, kap egy csomó más probléma.És oké, ha a személy maga tudatosan nem fizet, bármilyen okból. Sokkal rosszabb, ha a
becsületes adófizető csak nem kap nyugtát, amelyet általában postai úton. Vagy ő nem él ott, ahol ezek a bevételek küld az adóhatóság. Általában a lehetőségeket, amikor az adót nem fizetik e, vagy más „objektív” Ennek számos oka lehet.

A Szövetségi Adóhivatal (FNS) most kínál internet-felhasználók tudni adójukat, a tartozások és adót fizetni az interneten keresztül a hivatalos honlapján a Szövetségi Adóhivatal az adózó személyes irodában. Kényelmes és hasznos szolgáltatás azok számára, akik aggódnak az időben adófizetés vagy felhalmozódott adóhátralék.

Elérhetőség adósság adót fizetni, akkor is más szolgáltató által - Yandeks.Nalogi. És ha ez az e-mail értesítést, hogy adót fizetni, akkor itt tudsz, és fizetni ezeket az adókat. Szükséges azonban, hogy adja meg a részleteket, és az összes adatot a bejelentést, amely jött az e-mail fizetni az adót (vagy adók). Ez nem mindig megfelelő, és nem ad teljes képet az adófizetést.

Mégis, az adófizetési az interneten keresztül könnyen kezelhető, és sokkal informatívabb a hivatalos weboldalon keresztül az FTS (Szövetségi Adóhivatal) Magyarországon vagy inkább a személyes fiókhoz ezen az oldalon. Hogyan kell csinálni később lesz ebben a cikkben.

A látogatás a Szövetségi Adóhivatal Felügyelőség

Jut személyes fiókját az FNS honlapján két módja van:

  • látogató minden vizsgálatot a Szövetségi Adóhivatal (néhány kivételtől eltekintve: ha a megfelelő adóhatóságok dolgozott egyének, ott nem segít), bármilyen városba vagy faluba nem voltak Magyarországon;
  • elektronikus aláírás használatával.

Fogok beszélni az első módszer. A kiválasztott FTS ellenőrzés van szüksége, hogy az útlevelét. Ha az ellenőrzés nem a bejegyzés helye (például egy másik kerület vagy egy másik városban), akkor is kell az eredeti vagy másolati példányát a tanúsítvány hozzárendelését adószámot.

Az őr az adóhivatal azt mondta, hogy kapcsolja be a személyes fiókot a helyszínen nalog.ru meg a mezőben a felirat: „My Account”. Más adóellenőrzések megteheti más „ablakokat”, meg kell adnia az elején a látogatás. Átvitele a munkavállaló ebben a „ablak” útlevél bizonyítvány INN kaptam tőle egy lap felsorolja a „Regisztráció kártya a szolgáltatásnyújtás internetszolgáltatók FTS Magyarország” Személyes venni az adóalany magánszemélyek számára. " Azt is megállapították, bejelentkezés (ez a szám az én TIN), és az elsődleges felhasználó bejelentkezési jelszót a személyes fiókot. Aktiválása bejelentkezési név és jelszó kell egy hónap, mert akkor kell alkalmazni, ismét az ellenőrzés.

Regisztráció személyes fiókját az FNS honlapján

Kap egy kinyomtatott adóhivatal lehet a számítógépen be kabinetjének az adófizetőknek.

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Az 1. vonal ábrán. 1. meg kell adnia az adószámát, és 2-es vonal - a jelszót, amelyet ki a Szövetségi Adóhivatal ellenőrző nyomat „regisztrációs kártya ...”

Miután belépett a felhasználónév és jelszó jelenik meg:

„A szövetségi Tax Service üdvözli, hogy a” My Account „, és köszönöm a kapcsolatot! Biztonsági okokból meg kell változtatni az eredeti jelszót. "

És azonnal, a „helyszínen”, akkor meg kell adni a lehetőséget, (mellesleg, amely a kötelező), hogy módosítsa a kezdeti jelszót (2. ábra)

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Mota a feltétellel, hogy van egy „megtagadja a szolgáltatás igénybevételéhez” gombot (8-as számú 2. ábra) - hirtelen jön.

Hogy mentse az új jelszót a személyes fiókot kell kattintani a „Mentés” gombra (7-es számú ábra. 2).

Minden vagyunk bejegyezve a fiókjában, és mi lehet kezdeni dolgozni benne.Milyen adók értékelik és miért?

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Ábra. 4. Az adatokat a fiókjában az adóbevételek a gomb „Hívás mérése”

Itt lehet felfedezni a dokumentáció adók megnyitásával lapok:

„Objects adózás” (1. számú ábra 4.) - itt az első alkalommal kell (lehetőleg) erősítse meg a rendelkezésére álló információk pontosságát odakinn, így nem kellett fizetnie különadók

„Charged” (2. számú 4. ábra) -, hogy ez a lap nyitásakor ábrán. 4

„Az adóbevételek FL”

„A dokumentumok az adófizető” (3. számú ábra 4.) - itt vannak a nyilatkozatok, hogy tisztázza az információ és a kezelés, ha küldeni őket, hogy ellenőrizze az IRS.

Adófizetési az interneten keresztül

Miután Yandeks.Nalogi online fizetési lehet bankkártyával, anélkül, hogy az internet bank. Azonban, ha kézzel kell megadnia a részleteket az adó közlemény lépett az e-mail vagy kaptuk egy személyes fiókot a webhelyen FNS, és csak ezután adót fizetni a banki térképen.

Térjünk vissza a szolgáltatás „My Account” a helyszínen FNS. Kattintás után a „mérés” (. '5' a 4. ábrán) ablak jelenik meg „listáját díjak” (5. ábra):

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Ábra. 5 listája díjak az online fizetési

Ábra. Az 5. ábra egy kiviteli alak, ahol egyetlen adó felszámítható. Ha azonban a fizetendő adó lesz néhány, akkor egy pár sort, hogy megjelenik. És minden sorban lesz szüksége, hogy jelölje meg az adó, amit hajlandó fizetni most. Ha tud fizetni, akkor jelölje meg az összes kullancs kitett adók, és menj az eljárást az online fizetés.

Most, ha rákattint a gombra „Generate utalvány” (5.), Akkor lehet kapni, és nyomtassa ki a dokumentumot a későbbi fizetés a megszokott módon, az üzemeltető a Takarékbank. Ez akkor hasznos, ha az e-mail valamilyen oknál fogva nem jött, „lánc” levelet adót a Szövetségi Adóhivatal.

De mi aktív internetezők, egyszerű módon, nem keres, és kattintson az „online fizetés” (5. ábra), Az első helyen, annak érdekében, hogy megértsék, hogy van megfelelő számunkra fizetési lehetőségek: senki sem kényszerít minket azonnal, hogy -Ez fizetni. Egy üzenet jelenik meg:

„Figyelem! A 45. cikkével összhangban az adótörvény, az adózó köteles Magyarországon, hogy van, a saját nevében és saját költségén, hogy teljesítik a fizetési kötelezettséget az adót. Ha vissza alapok a bankszámlájáról fizetni adót, díjat egyéb személyek azon kötelezettségükre, hogy nem ismeri fel a teljesítmény! Kérjük, ellenőrizze a vezetéknevét, keresztnevét, apai (ha van ilyen), és adó alanya.

Részletek a fizetési tükröződni fog a „My Account” 10 munkanapon belül ".

Az adófizetési a FNS honlapján hozzáférhető bankok. Megtakarítás van (6. ábra - kattintva a nagyításhoz.)

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Ábra. 6. A lista a bankok rendelkezésre adófizetési internetes adó py

Ha látható. 6, van egy bank, amely alkalmas a fizetési, kattintson az ikonra a bank. Ha nem, akkor lehet használni az online fizetés, például szolgáltatási Yandeks.Nalogi.

Ha rákattint az ikonra „Alfa-Bank” (6.), Az ablakon „Erősítse meg a számlát.”

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Ábra. 7 Erősítse meg a számlát az interneten keresztül banki Alfa-Click

Itt meg kell adnia a bejelentkezési Internet bank Alfa-Click ( '1' látható. 7). Meg lehet tanulni az információt a link „Help” (2. számú ábra. 7.), ahol a screenshotok mutatja, hogyan kell fizetni a számlát a kiválasztott online banki szolgáltatások.

Ha meggondolja magát az utolsó pillanatban, hogy adót fizetni az interneten keresztül banki, rá kell kattintani a gombra „Mégsem a fizetés” (2. ábra látható. 7).

Akkor csak fizetni, jelentkezzen be az online banki és jelszavát. Ábra. 8. ábra, ahol az új változat Alfa-Click számlák - a „díjazás” a „Fizetési szolgáltatások”:

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Ábra. 8 Keresés fiókokat adófizetési Alfa-Click

Ha rákattint a lehetőséget „a számlák kifizetése” (. 8. ábra), megkapjuk a megfelelő ablak (9. ábra). Gomb (vagy inkább a szó, hogy csak akkor jelenik meg, ha hozza erre a helyre az egér kurzor) „Pay”:

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Ábra. 9 kifizetése adó Alfa-Click

Információk a fizetési számla (adó) a fiókban az FNS honlapján nem azonnal, mert:

„Figyelem! Kialakulását „Személyes szekrény adófizető magánszemélyek” eltarthat akár három munkanap! "

Miután a fiókot, akkor biztos, hogy a befizetett adók (az összegek szerepelnek a „fizetett” vagy „túlfizetés” - lásd a 4. ábrát ..), akkor mi is „alvó könnyű”.

Most, ahelyett, hogy várni a nyugtát az e-mail, lehetősége van arra, hogy közvetlenül megismerjék adósság és az adók a FNS honlapján fiókjában. És fizetni értük, például az interneten keresztül.

Itt a hivatalos információt ebben a témában:

Adófizetési az interneten keresztül a FNS honlapján

Ui Egy kicsit több a kincstár számítógépes ismeretek: