Adót fizetni az interneten keresztül a fogadóban - szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik, hogy az adók

Adót fizetni az interneten keresztül a fogadóban - szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik, hogy az adók

Fizethet a rendszert használó Sberbank és Yandex pénzt.

A rendszeren keresztül „Sberbank Online” fizetett adók két módja van:

  1. A szolgáltatás révén. amely összeköti a Takarékbank és a Szövetségi Adóhivatal. Először ki kell választania a „kifizetések és átutalások”, majd a „Minden tranzakciók és transzferek”, majd az FTS. Ezután adja meg egy pár számok indexek papírt és kattintson a visszaigazolást a fizetés SMS-ben.
  2. Ha fizet keresztül Sberbank Online. Ezután rovására Szövetségi Adóhivatal érkeznek 5-10 napon belül.

Is, akkor fizet a platezhnika Yandex pénzt. ha ismeri a részleteket az adó szolgáltatást. Megy a honlap, válassza a „Pay ellenőrzések”, akkor meghajtók a kívánt információt, amely jelzi a változat vámok és adók. Továbbá, a rendszer automatikusan hajt adatokat.Az oldalon FTS nem teljesíti a kifizetést. Ez automatikusan átirányítja a látogatók más portálok. Ha adót kell fizetnie a bank, akkor nyomtassa ki a csekket. Ha úgy dönt, hogy adót fizetni az interneten keresztül, akkor az FTS honlapon átirányítja Önt a honlapján az egyik online rendszerek.Magán- és jogi személyek gyakran használják például a fizetési módokat. Minden jelentési foglalkoznak az interneten, így sokkal könnyebb, hogy töltse ki a szükséges űrlapot.

Az egyének számára ez a szolgáltatás még mindig nehéz. A lényeg az, hogy nem tudnak küldeni tudósít az online adófizetési. Ahhoz, hogy a jelentés a Szövetségi Adóhivatal, akkor is megjelennek az adó, hogy megmutassa az adatokat elektronikus formában.

Ma már speciális szobák, ahol meg lehet tanulni tartozás és a fizetés. Kinyomtathatja Kvitki, fizet a bank „Sberbank Online”.

Hogyan lehet fizetni gépjárműadó ÁFA interneten?

Fizetési földadó és a vagyonadót

Fizetési földet. adó az alábbiak szerint:

  1. Be kell menni a honlapon az adó. adja meg a nevét és adóazonosító számát.
  2. Kattintson a „Next” és válassza ki a föld alól.
  3. Adja meg a helyet.
  4. Válassza ki a tranzakció típus „adó”.
  5. Megjegyzés típusú készpénzmentes.
  6. Ön át lesz irányítva az oldalt az online banki, ahol adókat fizetik a földön.

Fizetés a vagyonadó végezzük bankkártyával. Például, ha „Sberbank Online” a fizetési ingatlanadó, akkor szükség van egy kártyát Takarékpénztár pénzzel. Be kell menni a „Operation és fordítások”, válassza a „adó” egy változatát, az adó és a fizetés. Ezután meg kell adnia minden olyan információt kártyákat.

Népszerű kérdések és megoldásaik

Vagyok önálló, saját számlájára. Tudok adót fizetni, hogy egy személyes fiókot, nem egy fiókot SP?