Ahhoz, hogy megszabaduljon a szürke haj károsodása nélkül a haj - orvosával Aibolit

Ahhoz, hogy megszabaduljon a szürke haj károsodása nélkül a haj - orvosával Aibolit
Sedin. Természetesen, amikor úgy tűnik, a nők, a 40 év És ezek után, ha a szürke haja előtt megjelent? A 25 év alatt? Hogyan lehet akkor? Lányok, nők elrejteni, mint próbál elrejteni valamit. Mert meg akarom nézni vonzó és ugyanakkor, természetesen. De ne legyen szomorú, vannak pozitív vonatkozásai. Bár rendkívül nehéz megszabadulni a már megjelent szürke haj, de akkor minimalizálni a megjelenésüket. Hogyan lehet megszabadulni a szürke haj károsodás nélkül haja?Milyen okai vannak a szürke haj?

Hajszín határozza meg a személy jellege. Ez a folyamat láthatatlanok számunkra. A kialakult egy bizonyos hajszín jelenléte okozza a két pigment. A melanin és pheomelanin. Attól függően, hogy az összeg, és az arány kapott különböző árnyalatai: sötét, vöröses, könnyű, és mások. Melanin sejtjei által termelt hajhagymákat. Kvalitatív tulajdonságait melanin teljesen ugyanaz, csak a szám minden ember más. Szintén a színhatás befolyásolja a száma szőrtüszők. Attól függően, hogy a színe haj sűrűsége a szőrtüszők a fejbőrön más. A hagymák fehérje, ami miatt a haj nő. Minden ember, ő is készített különböző mennyiségben. Amikor ezt a fehérje kötődik a melanin tirozin hatása alatt, és végül a kívánt színt. Ha a tirozin-ben nagyon kevés vagy egyáltalán nem költségeket, ebben az esetben úgy tűnik, szürke.

Természetes, hogy az öregedés folyamatát tirozin enzim termelődik kisebb mennyiségben, így kevesen tudják, hogyan lehet megszabadulni a szürke haj károsítása nélkül haj. Ebben az esetben a normál szürke. Vannak azonban olyan esetek, amikor van szürke azok a fiatalok. Ennek több oka is. Egyikük a genetikai hajlam. Ha rokonok között, akik korán megőszült, akkor valószínű, hogy ez a sors fenyeget téged. Azonban, ha nincs, akkor nézze meg közelebbről maguk után, és vigyázni a haj.

Az egyik fő oka a korai virágzás - ez expozíció stressz. Kommunikációs itt. Haj van egy mag, amelyen keresztül folyadék áramlik. Stresszes helyzeteket, a szervezet által termelt neuropeptidek. Elmennek a lényege a haj, a legvékonyabb áramlás és megzavarják a kölcsönhatás a fehérje melanin. Így, megtörve a kialakulását hajszín. Tehát nyugodt, ellenőrzési magát.A másik ok lehet a zavar az emésztőrendszer. Szükséges, hogy egészséges életmód és a kiegyensúlyozott feed. A dohányzás, az alkohol, zsíros ételek, vitaminok hiánya, a hosszú tartózkodás a tűző napon - mindez negatív hatással van az egészségre és a sérüléshez vezethet kialakulását tirozin, és ennek következtében a kialakulását a szürke haj. Korábban őszes oka lehet, hogy a különböző betegségek. Ha úgy találja magát, szürke haj, akkor megnyugodhat. Kövesse a javasolt recepteket.

Hogyan kell kezelni a szürke haja

Mint említettük, az egyik oka a korai őszülés stresszes, és sokan nem tudják, hogyan lehet megszabadulni a szürke haj károsítása nélkül haj. Ezért, hogy erősíti a testet, ami felveti azt a bátorságot és hang, meg kell venni a vitaminok. Meg lehet tenni a megelőzés a B-vitamin komplex, egy vagy több hónapra, évente kétszer. Ez a komplex tartalmaznia kell az ilyen vitaminok: A, E, C, B, a folsav és a nikotinsav. Most inni gyümölcslevek: sárgabarack, málna lé, szeder, eper, körte. Hasznos lesz infúziókat kalanchoe. Ezt az infúziót is dörzsölni a fejét. Természetes színű, bizonyos esetekben lehet beszerezni fogyasztásával folsav együtt parabének. Semmilyen esetben nem rip a szürke haj. Károsíthatja a fejbőr, és ez vezet a további problémákat. A szakadt, fehér haj újra növekedésnek indul. Kockázatának csökkentése érdekében a szürke haj minimális, tartsa az egészséges életmód és megtanulják kezelni a stresszes helyzeteket, vagy akár elkerülni őket, vigyázni hajuk, gyakran fésű, nem masszázs, gyógyászati ​​infúziók. Mindez segít megőrizni a természetes színét, és véd a haj őszülő.

Hogyan készítsünk fehér haja láthatatlanná válik

Ha nem tudja, hogyan lehet megszabadulni a szürke haj károsodása nélkül a haj, akkor lehet, hogy elrejtse a kíváncsi szürke haj, vagyis festeni a szemét. Kozmetikai piac kínál számos eszközt: festék, árnyalat balzsamok. Képesnek kell lennie arra, hogy válasszon egy eszköz megfelelően, hogy igaza van az Ön számára. Színezett legyen 3-4 hetente, mint haj növekedése elmúlt hónapban 5-15 mm.

  1. Ha egy kis szürke haj, akkor érdemes használni a színező sampon. Ez a sampon kell illeszteni a természetes hajszín. Használat után a haj színe fog kinézni a természetes és szürke haja lesz festve, hogy fog kinézni, mint egy kis nap koptatta.
  2. Azok számára világos hamuszürke haja színe is megfelel tonizáló balzsam. Ne használjon fényes telített sötét tónusok, minden próbál festeni drámaian. Ebben az esetben a szürke haj festeni különleges módon fog állni többek között.
  3. Ha ez a szám õsz jön a fele a teljes tömeg 30-40% használja lágy színek, amelyek kis mennyiségű oxidálószer. Használhatja alakformálás.
  4. Ahhoz, hogy biztonságosan fesse át szürke haj, akkor jobb, ha alkalmazzuk a színeket, amelyek közel állnak a természetes hajszín. Vegyük a világosabb tónusú. Megfeleljenek a különleges színező samponok platina, kékes árnyalatú.
  5. Használhatja ezeket a gyógyszereket, amelyek csak fesse át szürke haj, a többi pedig érintetlen marad. Ebben az eljárásban a 5 perc elegendő, és a hatás továbbra is fennáll néhány hétig.