Ahogy átölelte nő ülésén

Leggyakrabban ez az akarat az ügy döntő szerepet játszik. Az alábbi tippek segítenek leküzdeni a kínos, és hogy elkerüljék kínos pillanatokat.

Nem mindig magában foglalja a humán megfelelőek. Mint például átölelve nő az ülésen, sokan kitalálta, de érdemes menni fizikai kontaktus, ha próbál vigasztalni társa? Ha találkozol egy lány az első alkalommal, a bizalom az intuíció, de minden esetben az emberi test nyelvén tudja mondani, hogyan kell eljárni.Vajon ölelés?

Ha a barátnőd előtt nyitva áll, mint az érzelem, akkor el fogja mondani a mozgás:

- néz a szemedbe;

- a csípője és a lába célja az irányban;- megérint a haját;

- szólalt meg egy csökkentett, vagy éppen ellenkezőleg, a magas hangokat.

Hogy ha a társa akar közelebb, közelebb hozzá, és várjon egy pár másodpercig. Akkor meg kell, hogy kövesse őt reakciót. Ha a lány elköltözött, keresztbe tette a kar vagy a láb, elfordította a fejét, hogy a másik oldalon, akkor van szükség, hogy azonnal növeli a távolságot közted.

Ahogy átölelte nő ülésén, és meddig lehet tartani? Hug általában nem tart tovább, mint egy pár másodpercig, de az intimitás is, amennyit csak akar. Mindenesetre, próbálja eltávolodni a társa addig a pillanatig, amikor az idő válhat kényelmetlen.

Mindig meg kell vizsgálni a temperamentuma ő közvetítője. Vannak, akik egyszerűen nem szeretem, ha valaki megtámadja a személyes tér. Ezért, hogy magukévá kell menni csak akkor, ha biztos benne, hogy az a személy, bízik benned.

-amp; lt; div> -amp; lt; img src = "https://mc.yandex.ru/watch/37210330" style = "position: abszolút; bal: -9999px;" alt = "" /> - amp; lt; / div>