Ahogy azt már kapott egy macska

A családi van mindenki kedvence - a macska Vaska. Ő már 12 éves. Amikor azt mondom, „univerzális”, Nem túlzok. Ő szeretete minden kedves rokonok. Még a veje, amelyek általában nem bírja a meows és karcolás, hivatkozik rá elég barátságos. Ez nem meglepő: van okos, nyugodt, szép macska. De mi nem lennénk. Vettünk után, amikor rájöttünk, hogy a család macskája nem lesz.A tény az, hogy amíg Vaska már volt egy macska. Mi vette el anyámat. Ő volt ilyen jó kislány, hogy csak a hit minket. Soha nem köptek nyugodt volt és szelíd, ha nyávogott, majd az ügyben. Amikor hazajöttem a munkából, ő meg a semmiből, és megpördült a lábamnál, meglepő járókelők minden szokatlanul bozontos farok.

Ahogy azt már kapott egy macska

Vaska (igen, ez is volt a neve) nagyon beteg. Mi vitte a falu, ha jön az utcáról piszkos, mosás kapott csendesen, és egyszer, amikor a kutya kárt okoz, türelmesen elviselte a kezelések, és nem karcos.Egyszer, amikor mi voltunk a faluban, amit elvesztettünk egy macska. Azt hittem, ahol sétál. Amikor elkezdtük, hogy elhagyja, Vasya kezdte keresni, hogy tegye be a kocsiba. De még nem találták meg. Nem volt idő megvárni minket, azt reméltük, hogy ő jön anélkül minket, mert itt volt otthon. Egy héttel később érkeztünk (mobil kommunikáció még nem létezett), és tőle tanultam anyós, hogy a macska nem jelent meg.

Egész nyáron körbejártuk és keresett a pet. Minden, amit kétségbe, hívott, és várta, hogy mi jön vissza. Még jön haza a város, remélem a csodát, állandóan bámult ki az ablakon, és futott az ajtóhoz, amikor azt hittem, hallottam miau. Bizonyára, aki elvesztette a kedvenc állat, megért engem ...

Tapasztaltuk erős. Ekkor úgy döntöttünk, hogy több macska nem indul el. Miután Vaska valószínű nekünk valaki élvezni.

Persze, ők egy kicsit más. Különösen a természetben, de a jelenlegi macska túl okos, és szeretjük őt nem kevesebb. Megtanulta, hogy menjen a fürdőszoba a WC-vel, ő kiszáll, és fut az ajtó, bár a város nem jár, és néha néz ránk, ezért úgy tűnik, hogy mondani valami fontosat.

Ahogy azt már kapott egy macska

Azonban ez nem különbözik a türelem, és nem mosható, de azt hiszem, ez az önbecsülését.

Sokáig azt álmodtam, „Ez lenne az első macska találtunk ... és aztán két azonos, a macska és a testvérek, és mindkét Vaska!” De a csoda nem történt meg.

Most gyakran emlékeztetni néhány esemény az életében mi Vasek, nem emlékszik, mi történt, hogy néhány. És ez nem fontos. A Basil - egy igazi családtag. Reméljük, hogy ez a hosszú legyen velünk.