Ahogy bosszú volt az ember legfejlettebb módja

Az összes boldogtalan, az elhagyott, és egy ilyen gyönyörű padló alatti tartalmazza a legkifinomultabb módszereit bosszú áruló, aki tegnap esküdött szeretsz, és ma aranyos turbékolnak egy új szenvedély.Ahogy bosszú volt az ember: elrontani a kedvenc „játék”

Nem titok, hogy a férfiak, mint a gyerekek, különös izgalom kapcsolódnak a „játékok”. Tehát, ha az előbbi szereti az autókat, akkor van egy nagyszerű lehetőség, hogy tegyen valamit az ő vas ló. Akkor karcolja a test és a köröm, és még használni a bosszú egy baseball ütővel. Minden attól függ, hogy milyen súlyos a szándékai, és hogy milyen típusú büntetőtörvénykönyv cikkeket szeretne venni a lelket.

De te egy nő, és ezért sokkal többet tehet ravasz. Például öntsük a motorháztető vagy a kocsija tetejéhez egy marék napraforgómag, azzal a céllal, hogy kezelje az éhező madarak a terület. Madarak, viszont sokat eszik váratlan kezeli, hagyja prenepriyatneyshee csorba jármű felszíne.

Akkor semmit az autó nem rontja el, és gondosan elrejtett A hátsó ülés alatti pár nyers tojást, ami hamarosan stuhnut és izzad bűzös illat az utastérben. Bár ... a forrás „illat” előbb-utóbb megjelennek, ezért ha azt szeretnénk, hogy megtanulják, hogyan kell bosszút az ex-férje vagy barátja szörnyű helyen, a belső az azonos típusú nyers tojást egy fecskendőbe és fecskendezze be az utastérbe, ahol a szíved vágyait. Szeretnéd - „díjat” ugyanabban a fecskendőben és vágja a bejárati ajtót.Ahogy bosszú volt az ember: rontja a hírnevét a munkahelyi

Ha az előbbi nem egy autó - ez nem számít sokat hírnevét ő minden esetben, ő biztosan értékeli azt. Az azonos cél -, hogy csökkentse azt az alábbiakban a lábazat. És hogyan kell bosszút az ex-barátja vagy férje - függ csak a képzelet.

Ahogy bosszú volt az ember az internet segítségével

Ahogy bosszú volt az ember: hogy vele bánni elválás

Annak ellenére, hogy ez a módszer a bosszú látszólag passzív, valójában a leghatékonyabb. Természetesen, ha a vér felforr a harag, csak összehúzni magam, nyugodj meg, és hogy az utat nem törés, és önfejlesztés nehéz. De van egy erős személyiség, akkor az összes kell működnie. Ő egy nyúlbéla, csak add fel neked, ez egy hiba. Azt is zavarba valamilyen magasabb célt, és a lelkesedés, hogy annak megvalósítását. Komplett autósiskola, és kap egy jó autó hitel, fogyni, hozzon létre egy új képet, iratkozzon fel a stúdióban szalag-dance viszonya valakivel a közös barátaink ... Legyen tudatában annak, hogy a negatív töltés az érzelmek, hogy csak ott van, miután a szakítás is válhat egy sokkal erősebb ösztönzést, hogy törekedjen egy új boldog élet, mint pozitív.

Ahogy bosszú volt az ember legfejlettebb módja