Ahogy esik sejtek

Ahogy esik sejtek

Taurus - egy föld jel, tehát benne rejlő tulajdonságok, mint a bátorság és a makacsság. Annak ellenére, hogy az érzékenység, gyakran Taureans nem romantikus, de tud felmutatni a türelem és nyugalom. Lehet, hogy érdekli egy ember Taurus, és úgy dönt, hogy forgasd meg a dolgod vele remény a kedvező kapcsolatok fejlődését, akkor nem lesz baj, hogy hogyan esik, és milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a párját.1. Az első dolog, hogy emlékezzen, hogy a Taurus nem tűri a hamisságot azonnal felismerni másokban. Mit kell vonzza a figyelmet a férfiak Taurus: könnyű, romantikus báj és szépség (csak nem a sallang), és ami a legfontosabb - természetesen viselkedni. Ne próbálja a szemében megmutatni másoknak nem azért, aki a való életben. Gondosan kiválasztja a ruhatárát, gondosan úgy gondolja, a make-up - az utat, hogy megosszák és közönségesség. Taureans inkább-skromnyazhek lányok jó zuhanyozók, amelyek természetes szépséget. Mégis, mindig meg kell nézni a takaros.

2. Taureans híresek szeretete jó étel. Ha a kapcsolat kezdetekor felkészülni a szeretett romantikus vacsora, azt értékelni fogja. Tudja meg, mely kurzusokat legszívesebben szerepeljenek a menüben egy finom desszert, és megragad egy üveg jó bor - úgy, mint az egyszerű manipulációk okozhat Taurus erős érzelmek felé. Man-Bull örülünk, hogy a nő gondoskodik, és táplálja, hogy készítsen ízletes.3. A szabály, fiúk született a Bika jegyében nagyon megbízható és felelősségteljes. Ők igényelnek azonos szerelmét. Ha nem pontos, nem tudom, hogyan kell tartani a szavát, akkor nem valószínű, meg tudja-e tartani magukat közel a Taurus.

4. Taurus döntő tényező a szexi nő, úgy, ahogy látható bensőséges viszonyban. A szíve egy férfi Taurus mindig élt szenvedély, ő nem fél kísérletezni az ágyban, és készen áll, hogy meglepetés a partnere. Ha nem lesz, mint gondolkodó ebben a kérdésben neki, akkor nagy valószínűséggel a kapcsolatot megszűnik kedvében. Hogy kezdeményezze a szexet, csoda, öröm és hogy egy kedvenc ecstasy. Az egyetlen módja, meg lehet építeni egy hosszú távú kapcsolatot a Taurus.

5. Nem kell az általános életszemlélet egy férfival, Taurus, megtanulják, hogy figyelj rá, hogy fenntartsák, ha szükséges, és hagyja jóvá az ötleteit. Ahhoz, hogy a tökéletes nő a Taurus, szükség van nem annyira -, hogy megcsodálják őket, és támogatást minden esetben, kivétel nélkül. Taurus ember nem lesz képes kijönni egy nőt, akinek a szívében van hely a féltékenység és a hazugság, értékeli az őszinteség és a kedvesség.

6. Taurus húz elemében - a földre. Ezek álom egy nagy család, egy vidéki házban, amely mellett egy telket. A legtöbb esetben a Taurus tesz nagy család férfi, felelős és bölcs apák. Ha mindez illik hozzád, akkor ne habozzon, - „hogy a kezében” ember-Taurus, sőt lehet, hogy a tökéletes férj az Ön számára - szerető, gondoskodó, szorgalmas és megbízható.

 • Ahogy esik sejtek
  A titkos fegyver az egyes csillagjegy
 • Ahogy esik sejtek
  Mi van, ha az ember nem akar kapcsolatok
 • Ahogy esik sejtek
  Hogyan beleszeretni egy ember bika
 • Ahogy esik sejtek
  A szépség Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek