Ahogy fújja fel a fogadóirodák, vagy miért nem készpénzt a sportfogadás és a teljes igazságot

Hi, Kukucs! Sajnos, én tisztelegni a divat, és nem dlinnopost szöveg és nem kép. 10 éve már sportfogadások, van saját ügyfélkör és szeretné mondani, hogy hogyan működnek a dolgok valójában ezen a területen, és miért ne tenni alábbiakban magyarázni, hogyan lehet csalni. És csak alul felfedje az igazságot a bundázás, amely a közhiedelemmel ellentétben, vannak!1) Ha valaki azt mondja, hogy a dúsítást árak - nem hiszem. Hosszú távon (több év), ez lehetetlen. Navara valóban kissé. Változás az élet - soha.
2) szerződéses mérkőzések az interneten nem létezik. Módjai csaló a bizalmat, hogy több tucat, csak egy cél -, hogy bizonyítani tudja, hogy dédelgetett Infa amely gazdagabb. Róluk nem fogok megalázkodni, de akkor is dobja a Doc fájlt a közelgő bundázás, és annak eredményét, valamint a jelszót. Attól függően, hogy a beírt jelszó, ott meg kell adni a kívánt eredményt az utolsó mérkőzés
3) Sem ajánlattételi stratégia, megtalálod az interneten nem működik hosszú távon, és előbb-utóbb vezet leeresztő a bank. NINCS.
4) Ha úgy dönt, hogy és keresse meg a jós, az egyetlen mutatója megbízhatóság - alacsony ár és statisztikák több éve. Az összes helyet, ahol az árcédula négy (rubel) - csal.

Minden mindig úgy néz ki, nagyon meggyőző, és a vágy, hogy nyerjen egy ponton felhő pénz és gazdag legyen sok átfedi a józan ész. És a Photoshop a képek már láthatatlan, és a gondolat, hogy a Mercedes vették a box office - ne menjen el a fejét.

Az egyik elegáns módja a pénzt a lakosság - a hely, ahol az árcédulát előrejelzések létrehozott 1-2t.r területen. Következő hely fellazítja és dolgozik a következő módon - áztattuk ameddig csak lehetséges, és ha az eredmények előrejelzések kezd vissza a bank, és akkor a végén vesz az előrejelzések, hogy „mi fog történni, mert vettem az előrejelzések, és megjegyezte, hogy az összes őszintén szólva, nem készít a statisztikát „- ők elcsépelt sorsolás plusz plusz. A lényeg az, hogy legalább 1-2 ügyfelek egy nap. Ennek hiányában honnan kipufogó ez megfordul 1k dollár, ami elég tekintélyes, figyelembe véve azt a tényt, hogy szükség van a kiosztani a projekt az erőssége 5-10 percig feküdt ki az előrejelzést.

Tény, hogy egy ügyes módja annak meggyőzni, hogy tényleg most talált valakit, aki gazdagabb - sokat. Az egyetlen tanácsot tudok adni - válasszon egy oldal, ahol az árak, lehet, anélkül, pénztárca, így a hónap során, hogy az előrejelzések, és tegye őket, és ne szakadjon el a haját, amikor hirtelen nullára ki a bank, és a leginkább fontos - bundázás INTERNET nem is létezik. Csak elfogadja azt, és ne feledd, ha értékelik a pénzt.2-3 hónapos minimális időtartamot, ameddig lehet következtetéseket levonni a jós. Ahelyett, hogy 2-3 becslés, ami egyes vélemények. És még csak nem is 12 vagy akár 20.

Ki tudja - ez Infa bennfentes információkat a csapaton belül, ami közvetlenül befolyásolja a kimenetelét a mérkőzésen (bármilyen probléma van a készítmény, például).
Strange (szerződéses) mérkőzések - mérkőzések, amikor egy csapat szándékosan egyesíti mérkőzés.

Azt munka csak jégkorong, ott megvan minden kommunikáció, maga a gyermek jégkorong. Ezért elvileg. amikor a csapat játékos érkezik a meccset egy másik csapat, ahol van egy csomó bimbózó, elkezd dübörögni - gyakran előfordul. És másnap másnapos futni irreálisan nehéz, ez a tét minket, és TM (kevés gól a mérkőzésen). Nos, ez egy példa a bennfentes információkat. Ez fut jól, de természetesen nem mindig.

És most a szerződéses mérkőzést. Vélemény laikus rendkívül egyszerű. A csapat is kondenzált, ami azt jelenti, hogy ez egy mérkőzés 1000%. Akkor feküdt a vese és szállít! De a lényeg az, hogy ezek a mérkőzések tartják. 80% a maximális! És a lényeg a fogadás, szintén ugyanaz, mint a hagyományos előrejelzések. Azt hogy ugyanazt az összeget minden eseményt. Csak ez az összeg is jóval magasabb lesz.

Hogy nem tud bundázás? sok-sok választási itt fog beszélni a legnépszerűbb

1) Túl sok ember értesült a játék, az információ jut a vezetés vagy az edző és a lefolyó törlődik. Így a játékosok gyakran vagy nem egyeznek senkinek mondani egy vagy két gyerekkori barátja, akivel felfedezéséhez menne. És gyakran a csapat beleegyezett, hogy ha CF fogadóirodák prosyadet (ami azt jelenti, hogy Infa valaki komolyan kiszivárgott) a leeresztő törlődik. Előfordult már meg ezen a mérkőzést, és látom, hogy a háziállatok nem szárított, és nagyon jó klumpa
2) Hogy érted, meg kell egyesíteni, hogy szúnyog orr nem ássa alá. Ez azt jelenti, kelj fel és nem tesz semmit - lehetetlen. Így van ez a kapusok jégkorong van a tudomány a játék. Nem tud nem ül a kártyákat, ha van egy harc előtt a kapun. Az edző fogja érteni, hogy a kapus szándékosan akarja pusttit a korongot a saját kapujába. Ezért szükséges, hogy ábrázolja a harc, de az is rendkívül nehéz. És gyakran bizarr mérkőzések nem ér véget az út, amit kell. Ennek oka az, hogy - a másik csapat, amely nyerni is folyamán mentesítés. És gondolom, azt mondják, nos, Cho mi zavar? Mi is dobni. De a végén, hogy rasslabone nem tud semmit
3) Vis Major. Silly célt a kick-off egy percet, mielőtt a végén. Ez nagyon ritkán, de előfordul!
4) A mosogató nem vesznek részt minden, a főbb szereplők. Akik megértik, hogy ezek nélkül a csapat nem tud nyerni. És úgy dönt, hogy magát nem értesíti a másik csapat tagjai (vagy egyszerűen nem akarja, hogy a zaj). De a végén a fiatal növekedés kezd bosszankodik, és füst és megnyeri a meccset
5) Óvoda. Tehát ez az úgynevezett. Tapasztalatlan játékosok, akik csak úgy dönt, hogy a lábát az út a beolvadó mérkőzést, úgy, hogy elég ahhoz, hogy egy kicsit, és minden lesz a csokoládé. És akkor sírni, mondván: „Igen mindet minden dobja repülni a kapun, és ők is a cél eléréséhez nem lehet elérni”


Remélem munkám hasznos lesz az Ön számára. Üdvözlettel BestHockeytips

87 86 pluses minuses

Felfedés ág 0

ATP, hasznos és informatív bejegyzést

Felfedés ág 0

Most komolyan. Barátom felhalmozódott a kunyhóba 4 Leman fogadás kizárólag nechi.

Van egy barátom van, akik idegenforgalmi programot repült az űrbe, és látta, hogy egy UFO, és azt mondták neki, hogy ez már régóta ismert, és mi már barátok idegenek, de senki nem tudja megmondani. Ez most komolyan

Felfedés 6 ága

Hiszed vagy sem, az a te dolgod. De törzsvendégek árak liga hogy a test tömörítő 100-200k vyhlom alatt lam - a régiben.