Ahogy konzerv zöldborsó otthon (recept)

Ahogy konzerv zöldborsó otthon (recept)

Ezen túlmenően, konzerv zöldborsó egy kész ételek elkészítésére, ami nagyon kényelmes, állandó időhiány. Kevés ember használja ezt a fő összetevője egy külön edénybe, de ez alapján, akkor létrehozhat egy műalkotás, és előkészíti az első, a második, és így tovább. Ahogy konzerv zöldborsó otthon, az alábbiakban ismertetjük.






Konzerv zöldborsó, haszon és kár

Borsó egy tápláló termék. amely több, mint 300 kcal 100 g Ebben az esetben a termék teljesen felszívódik a szervezetben. Konzervált zöldborsó van előnye és kárt. Tápértéke konzerv zöldborsó, hogy csökkentse a szívbetegségek. nyomást, és csökkenti a kapcsolódó kockázatok rák. Sőt, ez a fajta bab hajtások másnaposság, erőt ad az új eredményeket. Konzervált zöldborsó káros, ha használni nem minőségi vagy túlérett borsó. A termék elveszti az előnyét és a vitaminok.

Ahogy konzerv zöldborsó otthon

Canning borsó receptek, csak a termék első szakaszának érettségi. Ezt elég termesztett babot kell hagyni a pálya szélén, mert a felhalmozott keményítő, amely létrehoz egy sáros hordalék a bank, ez nem fog esztétikus és kiszorítják az íze konzerv zöldborsó ezt a receptet.

Konzerv zöldborsó, receptek, sterilizálás nélküli

Összetevőket, amelyek szükségesek a recept a zöldborsó, konzerv otthon, a következő:

  • • Kiváló minőségű bab;
  • • Egy liter vízben;
  • • 3 nagy kanál só;
  • • 3 nagy kanál cukrot;
  • • Egy kis kanál citromsav.

A fő titka, hogyan konzerv zöldborsó, az a pác. Annak érdekében, hogy jól előkészíti a pác kívánt, szükséges keverni a fűszereket, a víz a helyes arányokat, forralja fel, és dobja a borsó. A víz ki kell terjednie a maximális borsót. Továbbá, a konzerv zöldborsó otthon pác marad 15 percig, öntött egy evőkanál ananász.







A bankok már a sterilizálás, kerül borsó, ahol a víz ki kell terjednie, és fél centiméter. Az utolsó lépés a recept konzerv zöldborsó otthon roll up kiterjed. Amint az olvasó megtudja, hogyan lehet megőrizni a zöldborsó, akkor jeleznie kell, hogy a tárolt borsó a bank kell a sötét és hideg szobában.

Ahogy konzerv zöldborsó otthon, recept

Ahhoz, hogy elkezdjük felszabadítani a borsó a hüvelyben, majd öblítse le vízzel. A pác használt egy liter vizet, egy evőkanál cukrot. és egy teáskanál sót. Meg kell tenni a borsó bankok, visszahúzódó 1,5 felett. Továbbá, három percig forraltuk a pác, öntjük üvegekbe borsó.

Sterilizálja üvegek kellene borsó kétszer. Ez a kifejezés, hogy forrásban lévő vízben üvegekbe. Ahhoz, hogy egy jó minőségű konzerv zöldborsó otthon kell sterilizált üvegekbe első fél óra, másnap 20 percig.

Receptek védelmi borsó

Borsó mosás, adjunk hozzá víz aránya 1 és 2 közötti, forraljuk magas hő, majd lassan, 30 perc alatt. A borsó, amely tört eredményeként megőrzése, hogy távolítsa el, hogy ne sáros víz.

Ezután főzzük a pác szerint a konzerv zöldborsó otthon az első recept. A bankok, mosott borsó, öntsük a pác egy teáskanál ecetet. Banks felmelegedés a víz pot negyven percig, pakolások meleg takaró, és a hideg marad.

Amint Mothball borsó otthon citromsavval

Mossuk borsót, fehérít forrásban lévő vízben néhány percig. Készíteni egy jó pác kell forralni a citromsav és a fennmaradó összetevők: sót olyan mennyiségben, három evőkanál cukrot ugyanolyan arányban. Bab öntsük egy edénybe, öntsük a pác már készen áll, és a fedelet. Banks eltávolítani a sűrű aljú serpenyőben vízzel beállítjuk 70 fok. Ezenkívül, a bankok vannak kitéve három órás sterilizálás. Ezután távolítsa el az üvegeket a bankot, fedjük le egy törülközővel, és hagyjuk kihűlni.

Hogyan lehet megőrizni a zöldborsó. alapelvek

Annak érdekében, hogy egy jó minőségű és finom konzerv zöldborsó otthon, akkor figyelembe kell vennie az alábbi szabályokat.

A következő a recept, mint konzerv zöldborsó otthon, a pontos dózis.

Használja megőrzése citromsavat vagy ecetsavat

Elegendő hőkezelés. Ha nem követi ezt az ajánlást, akkor lehet elrontani a bankok zöldborsóval, és okoz botulizmus.

A sikeres megőrzése konzerv zöldborsó recept bizonyítja az átláthatóság, egy ideig folytatható, azaz 4 nappal azután, hogy feltűrt bankok. Miután a konzerv zöldborsó otthon, akkor kell fogyasztani egy éven belül. Abban az esetben, felhő pác, akkor jobb, hogy hagyjon fel a termék használata a fent említett okok miatt.