Ahogy ígértem, hogy férjhez - esküvői fórum Harkov - a legjobb fórum menyasszonyok és feleségek!

Ui Lányok, és megosztják történetüket

Még nem volt semmi, mint ez.
Ezt megelőzően, elkezdték társkereső, tudtuk 2 év, tanult ugyanabban az intézetben.


Megállapodtunk egy hosszú idő, a hő a forró szenvedélyek, botrányok, indulások, visszatér, de amikor végül beleegyezett, akkor pontosan tudja, hogy mit kell férjhez, és boldogan él örökké. Tehát senki nem nyújt senki sem. )))))

Mary, ez csak szuper!
Hogy még mindig jó, hogy ez történik a világban!
Ön egy szép pár!
Őszintén szeretném, ha boldog! ))))))

Azt is ajánlatot tett a St. Petersburg, csak a téli és túl közel van a Finn-öböl

Az első alkalom, hogy még csak most találkoztunk, de a második alkalommal ideköltöztem itt élni és élni-edik ukrán, belorusz én BM

Lena, nos, ez az, amit mindannyian szeretnénk, hogy csak otobesh * fülébe: „Az árlistában volt, majd a”

Ó, mondom, hogyan barátja tett javaslatot, hogy a barátnője.
Nem tudom, hogyan intézte, de a pénz nem kerül kifizetésre. És ha a ruha, egy kicsit. Mondom a szavakat, egy barátom, aki segített a vőlegény.

A vőlegény megállapodott két barátja, amelyek egy bizonyos idő rastavit a lépcsőn a harangtorony a Mennybemenetele katedrális (Organ terem) gyertyák. A legfelső emeleten van minden díszített gyertyák és a kijelölt helyre fog állni egy csokor. Mindezt meg kell barátkozni, és menjen egy bizonyos ideig. Barátok szívesen vállalta, hogy segít. És most, hogy vannak elrendezve gyertyák már a felső fedélzeten, és hallani, hogy jön a menyasszony és a vőlegény. Nézd meg az idő, ez rendben van, csak a vőlegény adta a menyasszony 15 perccel korábban. Barátok gyorsan meggyújtotta a gyertyákat, a legfelső emeleten, és nyugdíjba megy a padlón alább. Ott lehet kapni az ablakon, és megteszi a látómező. Várja meg, amíg lesz a menyasszony és a vőlegény, zalest vissza, és csendben kilép. DE. Mire az F és H már a padlón alább. És már emelt a felső platform. Az igaz barátok nem rassteryalis (nem elrontani a másik egy pillanatra), úgy gondoltuk, hogy ez nem a magasság, és felugrott a motorháztetőre. Mennydörgés volt. H F kérdezi: „Mi ez?” És próbálják nézni az ablakon. F mozog, úgy néz ki, megfordul, és azt mondja: „galambok”) Ebben az időben, a barátok csendben feltérképezni a földszinten az alábbi (halkan, visszafogja a nevetés, mert miután a „galambok”). És M hozza n az ablak kínál egy pillantást Harkov (és milyen mondani, elképesztő). Úgy kezdődik, álma, hogy mi fog történni 10 év. Míg H ihlette tüzes beszédet, kezd nézd meg a panoráma, F vesz egy csokor virág, áll az egyik térdét, és azt javasolja, hogy legyen H felesége. H akár egyszerre, és nem értettem, mi történik. Keresztül 10 másodpercig érezte a pillanatot, és beleegyezett, hogy feleségül. Most már van egy csomó év, a férj és feleség


Miután csatlakozott hozzájuk „galambok” Ami ezután történt, azt nem tudom, nem fogom feltalálni Nos, a legérdekesebb. A menyasszony, mikor elment a harangtorony, úgy gondolta, hogy minden olyan, mint amilyennek lennie kellene (a harangtorony, gyertyát). Csak miután rájött, az összes ajánlat

Ez volt minden, amíg az átvitel előtt „Minden az Ön számára.”

De kiderült, hogy nem minden meglepetés az este! A hátsó ülésen volt még valami, ami borította egy darab papír. Kiderült, hogy a virágok és sütemény Mamula és shampusik a papulák. És Dinis kérték szüleim kezét és leányai szív. Apa sírt.


Szuper! Gratulálok.
A nagy dolog - a javaslat, ha nem vár, és ha ez az ember sikerült meglepni egy nőt, akkor az én szempontból. Sok szerencsét srácok, türelmet és erőfeszítést készül az esküvőre, szükség van rá, tapasztalatból tudom.

Ah, most kiegészíti raskazik Gali
Galechka! hogy Ön - romantikus, írtam, de nem hisz nekem. Tehát így akart ajánlatot tenni (az idézetek a mi Disa neki perpiski)
„Én vagyok a vasúti munkát, szeretne edzeni írni! Szeretlek, a Dinh, de azt mondták, hogy én majd tüzelt! Akartam hozni őt az állomásra, és a vonat szerkesztése, és javaslatokat tesznek! Ez lett volna túl szép ebben az időben, de működik! "
Igen, ez az ötlet romos főnökök. De itt azt írja tovább
„Azt hittem, a kutya, hogy neki és a nyak gyűrű, hogy tegye le, de aztán szülni neki ellen a kutyák! Van egy macska a macska lehet csinálni?” Úgy döntöttünk, hogy elutasítja ezt az elképzelést, mert a macska a döntő pillanatban is valahol aludni a kanapén
„? Lanochka, és ha csörög nem adja el, ez túl rossz csak azt akartam egy jó vétel, és jó, hogy ez drága én csak megszoktam, hogy minden jó vétel :. szempillafesték, harisnya őszintén annyira kényelmetlen, hogy nem jó vétel most!” Azt, hogy minden predrasudki, akkor is, ha a baba ad egy gyűrűt, egy játék, majd Galya örül.
„Nos, azt hiszem, a legfontosabb dolog, ezért megnősült és boldog volt! Fontos vagyok, hogy a szeme boldog! Egészséges gyermekek! Csak most az ötödik évben, azt akarom, hogy a férje! Ébredj fel, és nézd meg! Én csak egy-nő ember.”
„Gondolkodtam az ajánlatot tevő Gal a parkban, ahol mi volt az első időpont! Hozom vissza, és tegyen ajánlatot! Gondolkodás senki más nem szükséges, csak a kettő!”
És így is tett. Megvettem a legszebb csokor (Galechka holnap feküdt ki a fotó), hozta a kedvenc helyükön, és ajánlatot tett kívánok boldogságot, a menyasszony és a vőlegény.
„Azt akarja elvenni egy jó férj, egészséges gyerekek, ez az, amit én gondolok! És mi mást lehet álom lány, azt hiszem, jó leszek, szerető férj!”

Sírok újra. Istenem, mi az ő én csodálatos. Megható kedvesem mackó. Ő tényleg nem vár rám, mi vagyok én hülye sokáig nem értett egyet. By the way, egy csokor két szív is ragadt.

Van itt ez a fotó MY csokor.

Galinochka! Gratulálok. Nagyon, nagyon megható! Szeretlek! Minden a legjobb.

Újra elolvastam a poszt Lana. A kölyök még csak nem is tudja, és én Pee lenne igazán gyűrűvel szemben a nyakát. Ez körülbelül egy vonat is lehet!

Istenem, Galya, így minden megható. Olvastam 2-szer a történet. Gratulálunk, és sok sikert a készítmény.

Köszönöm. De akkor mentett, hála a fórum, mind az érzelmek egész napos képzés. Azt menteni egy apu és én újra olvasni!

Galinochka gratulálok szívből.
Minden olyan romantikus.
Szereted és boldogságot!

Galinochka gratulálok - romantikus ajánlat, csak a szépség, ő umnichka akkor - vigyázni az érzéseidet, és boldog sikeres felkészüléséhez az Ön ünnep!

Olyan romantikus! Magam ülni és letöröl egy könnycseppet!

Galina, egy nagyon, nagyon romantikus, gratulálok a csodálatos és örömteli alkalom, és én szeretném, ha ugyanazt a romantika házasélet

Fogom megosztani veletek, és örömömre én BM is tett nekem egy ajánlatot. Ez történt kora reggel a születésnapomon

És ahogy ezt mondta. Hogyan alakult ki a javaslat?

1. oldal az 57