Ahogy nő átölelve

Ahogy nő átölelve

Ölelések használják, hogy kifejezzék érzéseiket annak a személynek, ölelni. Ölelések - ők nem csak azt mutatják meg érzéseit a lány, hanem lehetővé teszi, hogy szállít mindkettőt, és élvezheti a konvergencia és a kapcsolatot a két testület. Ezért az írástudó az ölelésben, annál jobb lesz a lány, és így annál valószínűbb beleszeret vele még nagyobb.Tény, jelent sok nő ölelés és leírják őket, egyszerűen nincs szükség, az a folyamat, akkor kapcsolja be a képzelet, és minden, amit kap, de a leggyakoribb és kellemes ölelés lányok, alább írunk le.

HOGYAN felöleli lány


Álló: A nagyon gyakori ölelés lányok tartják egy ölelés, amikor a srác és a lány áll egymással szemben, kezek Man keze tolja alá a lány, és átölelte a hátát. Ha van egy elég intim kapcsolat, akkor egy vagy két kézzel lehet helyezni a feneke.

Egy másik módja, hogy átfogja a lány álló helyzetben, amikor a lány állt vissza, és te ölelni a kezét a hasára. Ez elég izgalmas helyzetbe, különösen akkor, ha a lány és a srác fészkel szorosan egymáshoz szervek.SITTING: A ülő testhelyzetben, ami átfogja a lány fog jelenteni, amikor leül egymással szemben, és a lány, valószínűleg ül a lábad, és átfogja azokat a hátát és karját a nyaka köré, és a kezét ölelni hát, fej. Ez egy meglehetősen szókimondó testtartás, amely nem csak élvezetes, hanem okoz izgalmat a részét Man, valamint a lány.

Ahogy nő átölelve

Nő, ülés, átölelve lehetséges és vissza, amikor ül háttal neked, és ölelni lábak és karok. Bár ilyen helyzetben jobban megfelel a nők számára, hogy van, amikor átöleli a férfi hátulról, de a férfiak néha olyan ölelés imádott.

Fontos szabály, hogy magában LÁNY

Ha azt szeretnénk, hogy az összes ölelést lányok hozta őket öröm, emlékszem néhány szabályt.

Lány, ölelés, akkor kell, hogy a szimpátia.
Bármilyen ölelés - egy érintőképernyős telefont, és az érintés sűrűbb, annál jobb ölelni a lányt. Ne vigyük túlzásba, ölelés is kellemetlen.
Dolgozzanak ki ölelést kényelmes, és ha lehetséges, a csomagban őket csókokkal.

Nem számít, hogyan éljenek a lány, még ennél is fontosabb, hogy átfogja öröm nem csak neked, hanem a lány. Mivel minden ember más és más ízlések és preferenciák, majd minden egyes személy lesz kellemes vagy kellemetlen, hogy átfogja bizonyos pozíciókban, ezért közben az ölelés, figyeljen rá preferencia, és akkor tudni fogja, hogyan kell helyesen és szép átölelve a barátnőjét.