Ahogy tisztítsa meg a bronzérmet otthon eltávolítani sötétedő

A réz, amely része a bronz, kiváltja indítási folyamat az oxidáció, aminek eredményeként termékekre is kiterjed a patina. Tisztítása előtt bronz plakettet a szín, meg kell értened, hogy két fajta van. Fekete vagy „nemes” patina kölcsönhatásából képződik a fém részecskék oxigén. Ez megvédi a termék felületén a további oxidáció és a pusztítás. Mivel nem kell harcolni, különösen azért, mert ez adja a dolog a bronz sokkal elegánsabb megjelenés.Ahogy tisztítsa meg a bronzérmet otthon eltávolítani sötétedő

Veszély, hogy a fém állapotban zöld vagy „vad” patina. Ennek következtében a kitettség párás környezetben bronz, fokozatosan elpusztítja a fém, így a keletkező bemélyedések a felszínén. Értesítés ilyen fejlődést lehet elérni végző rendszeres mechanikai tisztítószerek otthoni puha flanel szövet.

Hatékony helyreállítási módszer bronz használatával természetes termékek

Ha megelőzési módszereket is figyelmen kívül hagyták, vagy nem segít, meg kell, hogy végezzen intenzív tisztítás terméket. Ez nem feltétlenül fordulnak a szakemberek. Még otthon, sok kábítószer, amely gyorsan és óvatosan tisztítsa a bronz felületét a káros lepedéket.

Ahogy tisztítsa meg a bronzérmet otthon eltávolítani sötétedő

 • Cikória. Vegyük a porított formában a termék, hígítjuk, hideg vízzel, így egy pasztaszerű tésztát. A terméket a felületre bronz és három óvatosan egy puha kefével. Öblítsük tétel tiszta vízzel és száraz törlőkendők.

Tipp: Függetlenül attól, melyik opció használható az expozíció során bronz tisztítás után manipuláció szükséges nyomainak eltüntetésére a nedvesség a fém felületén. Ellenkező esetben a probléma az lesz, hát nagyon hamar. Ezen kívül, meg kell rendszeresen figyelemmel kíséri a mutató páratartalom a hazai és szükség esetén módosíthatja.

Ahogy tisztítsa meg a bronzérmet otthon eltávolítani sötétedő


különböző bronz

 • Borsó (nem fast food). Ha a felület van bevonva bronz nem zöld patina, és egy vastag por és legyek zasizheny réteget, a tisztítási minőség érhető forralva a terméket borsó. Azt hogy az élelmiszertermék egy serpenyőben, hogy ugyanazon a helyen a bronz tárgy, öntsük a vizet, és tegye a tüzet. Pokipyatit tömeget két órán keresztül. Ezt követően, a terméket kivesszük, mi eltolja azt egy tartályban meleg vízben, letöröljük puha kefével és száraz.
 • Citromlé, szóda. Megközelítés visszatér bronz díszek és figurák elvesztette csillogás. Először a témát a meleg vizet, eltávolítja a durva por és piszok. Ezután a levet, és egy sűrű szóda, de nedves paszta okozza, hogy a fém. Vegyünk egy puha szivaccsal vagy kefével, és megkezdődhet annak feldolgozása a bevont felület blot, hogy egy körkörös mozdulatokkal. Ezután tartjuk a téma alatt egy réteg a massza további 20 percig, mossa és öblítjük.
 • Só, liszt és ecetet. Bronz Ware én meleg vízzel mossuk. Keverjük össze lisztet és a sót egyenlő arányban, ecet por fajta, amíg sűrű kását. Alkalmazzuk a terméket, hogy a fém, akkor dörzsölje száraz ruhával. Ezt többször megismételjük, majd ismét rakjuk a tészta, és hagyja egy fél órát. Smyvaem mennyiségű vizet, és dörzsölje száraz ruhával elemet.

Ahogy tisztítsa meg a bronzérmet otthon eltávolítani sötétedő

Bronzpénzeket oldatban

Rendszeres megelőző polírozás bronz otthon használata ajánlott fehér fogkrém, adalékok nélkül. Alkalmazza azt a terméket, és dörzsölje a kefét, vagy ruhával puha nap.

Szabályzat bronz tisztítószerek háztartási vegyszerek

Az alapok felhasználása során kell igénybe csak abban az esetben Erős szennyezés fém, vagy nincs hatása a természetes termékek.

 • Aceton. A vatta megnedvesített az oldatban, és törölje a termék teljesen. Szerszámcsere, amilyen gyakran csak lehetséges. Manipulálható, amíg a fehér lemezek nem marad tiszta érintkezés után a bronz.

Ahogy tisztítsa meg a bronzérmet otthon eltávolítani sötétedő

 • Oxálsav. Ez csak akkor használható mélytisztitása bronz. Öt liter langyos vízzel hígítjuk fél pohár oxálsav. Az oldatot áztatott szennyezett termék figyeli a sötétedés. Vettünk ki az objektumot, majd folyó víz alatt, dörzsölés egy puha ronggyal.
 • Ammónia. A legjobb, ha használni kezelésére nagyon kis tárgyak, például pénzérmék vagy ékszert. Mi öntsük a terméket egy kis tartályba, hogy ugyanaz a hatálya alá tartozó terméket a virágzás. Az elem teljesen be kell meríteni a folyadékot. Néhány perccel később egy bronz csipesz húzza ki a dolog, és mossa a víz alatt. Ezután törölje, megszárítjuk, és ha szükséges, ismételje meg a megközelítést.

Csak szigorú betartását adagolás és következetesség biztosítja a kívánt eredményt. Annak ellenére, hogy az abszolút biztonság ezen alapok, a munka egy nagyon drága és kényes elemek legjobb a szakemberek.

Gyakran érzi fáradtnak és gyorsan?

 • Vacsorára már álmos,
 • A nap folyamán a törött és petyhüdt,
 • felébredsz a kemény,
 • Ön szétszórt és folyamatosan akar aludni.

Ez a riasztó csengő!

Itt az ideje, hogy gondolkodni, hogy van?

Vegye ki a tesztet, és derítse ki az oka a fáradtságot!