Ajánlásokat, hogy javítsa a gyermek tanulási motivációt - motiváció a siker ml

Az alábbiakban a 10 ajánlást, hogy hasznos lehet növeli a tanulási motivációt a gyermek.

1 - Ápoljátok érdeklődést a gyermek, ami neki a lehetőséget, hogy tanulmányozza, és megismerhetik azok érdekeit, függetlenül attól, hogy a dinoszauruszok, csillagok, állatok, virágok és még sok más.2- előmozdítása az új ötletek a utódok, részt nemcsak az iskolában, hanem más nyilvános rendezvényeken mindenféle.

3 - Próbálja beállítani a rövid távú célok a probléma a gyermekek, mint a gyerekek néha túlterhelt lesz kihívás. Ez nem jelenti azt, hogy ezek a feladatok nehéz végrehajtani, a gyerek lehet, hogy csak ideges, mert az a tény, hogy a határozat, illetve a probléma megértését hosszú időt vesz igénybe. Néha a gyerekek azonnal megtagadja, hogy megoldja a problémát, ezért célszerű osztani ezeket a feladatokat több kisebb részre.

4 - Segítség a gyermek megtanulni szervezni az idejét, mert a rajt után az iskolában akkor kell szánni egy kis időt tételek, néhány kevésbé. Ezért a gyermek korai életkorban meg kell tanulni értékelni az idejét. Idővel ő maga is meg kell tanulniuk, hogyan kell kezelni az idejét.

5 - Dicséret a gyermek erőfeszítéseit. Egyes gyerekek problémákat tapasztalhatnak az átalakulás erőfeszítéseiket a végeredményt. Annak érdekében, hogy a gyermek sikerül, akkor fel kell mérnie minden az ő elérését. Ahelyett, hogy azt mondja: „Te is csinálhatta volna jobban”, hogy azt mondják: „Te nagyon igyekezett, és képes volt elérni egy jó eredmény.”6 - segít a kábulat, hogy az eredmények ellenőrzése alatt: lemaradt gyermekek úgy vélik, hogy a kitüntetést az eredmény ki a szabályozás, így úgy érzik, hogy az erőfeszítések értelmetlen. A gyermeknek meg kell tanulnia felismerni a szerepét a személyes felelősséget az eredmények eléréséhez.

8 - Segítség a gyermek megtalálja a kapcsolatot a tanulás az iskolában, és az ő érdekeit. Gyakran az oka a motiváció hiánya, hogy a gyerek nem talál összefüggést az oktatás és az érdekek és célok. Például egy tinédzser, aki azt akarja, hogy vegyenek részt a csillagászat, tisztában kell lenniük azzal, hogy erre szükség van, hogy tanulmányozza a matematika és a fizika.

9 - házi feladat formájában játékokat, mert a legtöbb gyermek szeretik annyira, hogy néha unalmas házi válhat egy izgalmas játék. Azt is ellenőrizze a gyermekek munka azt mutatja, hogy törődnek velük. Tie baba otthoni feladat az ő érdekeit, vagy lehetővé teszik, hogy csináld magát.

10 - A szülőknek meg kell szem előtt tartani, hogy a motiváció a gyermeknek az oktatáshoz kellene kötni nemcsak az iskolába. Fontos tudni, hogy egyes gyerekek is motivált, hogy elérjék céljaikat, nem kapcsolódik az iskolai munka. Ne feledje, hogy a kitüntetést - nem ez a motiváció. Ezért meg kell tudni, hogy amíg kényszeríteni a gyermeket, hogy a házi feladat, ez nem jelenti azt, hogy motivált, hogy ezek elvégzésére. Tehát mi a különbség a két fogalom? Motiváció ideiglenes és változó mennyiségben. Motiváció - a vágy és hajlandóság, hogy semmit. A motivált személy beállíthatja a hosszú távú célokat, mint például a válás egy profi író, vagy a rövid távú, például megtanulni egy idegen szót.