Aktivátor haj növekedését

Ha gondoskodunk a haját, azt szeretné, hogy nőjön fel, mint a lehető leghatékonyabban. De ez nem mindig történik meg. Vannak emberek, akik úgy tűnik, hogy egy rövid időre megjelennek a barátai előtt a haj, hogy nőtt a jelentős méretű, és vannak olyanok, akik várnak hónap, noha nincs jelentős növekedéséhez, és nem tervezik, hogy van, persze, nagyon kiábrándító . De ne aggódj, éppen ott, ahol a legjobb segítség a hajad. Vannak különböző módon, hogyan lehet ezt tenni, de az egyik leghatékonyabb az úgynevezett növekedésének serkentésére.Általában egy aktivátor a hajnövekedés - bármilyen kozmetikai termék, amely képes növelni a növekedésüket. Továbbá, ezt úgy érjük el elsősorban természetes összetevőket és növényi kivonatok. Példák olyan márkák, mint az Arany Silk. Hormonális alkatrészek szinte soha nem használt. Íme néhány formája kiadás elméletileg megtörténhet.

Ne feledje, ha bármilyen formában mindig kövesse az ajánlásokat, és a gyártó utasításait, legyen az arany selyem vagy bármely más márka. Ellenkező esetben a következmények nem lehet pozitív. Talán kárt magad és okozni, de a pozitív megfosztja nagy valószínűséggel. Vagy fordítva, nem halmozódik fel a szervezetben, így bővelkedés különböző káros anyagok a hajat.

 1. Samponok. Sokszor nem termelt olyan dolgok, mint a sampon. Ez kényelmes és praktikus. Általános szabály, hogy vannak tartalmazott különböző aktív szemcsék, amelyek segítenek, hogy elbírja a vér áramlását a fej, amely provokálja a haj növekedését.
 2. Maszkok. Egy másik lehetőség - mélyen behatolnak a bőrbe, és befolyásolja a tüsző a maszk.
 3. A kapszulák. Ezeket használják a csiszolás.
 4. Injekciós. Egy ilyen kiviteli alak lehet alkalmazni csak felügyelete alatt egy képzett szakember.
 5. Tömöríti. Jellemzően ebben a formában állnak rendelkezésre különböző kozmetikai olajok.
 6. A balzsamok / balzsam. Jellemzően az ilyen haj növekedését aktivátor tartalmazza lágy növényi komponenseket.
 7. Ampullák. Az egyik legnépszerűbb formája miatt kivételes egyensúlyát.


Természetesen a különböző aktivátorok, például a fent említett Arany Silk, is jól működik, de néha lehet menni még egyszerűbb módszer, hogy saját hatékony aktivátorok az otthoni, szinte improvizált. Íme néhány lehetőség.

Ha azt szeretnénk, hogy időt takarít meg, és nem akarja, hogy zavarják, majd a kész változat, mint az azonos Arany Silk lesz optimális.

 • Hagyma maszk kellemetlen szaga, de a hatása is gyönyörű. Meg kell dörzsölni egy nagy hagymát, majd keverjük össze egy kis meleg mézes, majd alkalmazni a gyökere a haj és csavarja el a fejét egy kicsit kevesebb, mint egy óra.
 • Bármilyen kozmetikai olajok alkalmasak ilyen feladatok, még egy egyszerű olívaolaj. Szükséges, hogy felmelegedjen egy kevés olajat vízfürdőben aztán egy masszázs haj és csavarja el a fejét. Miután egy pár órát a jó öblítés.
 • Pepper tinktúra keverhetjük hagyományos krém hajmosásra. Nagyon hatásos és költségvetés lehetőséget, tökéletesen segíti a haj növekedését aktívabban.

Népszerű márkák

Vegyünk egy pár főbb szereplők a piacon, mint a kábítószer. Van még három nagy cégek.

 • Arany Silk. Arany Silk a legnépszerűbb vállalat ebben az irányban. Ez termel eszközök mind a nők és a férfiak. Gyártó: Golden Silk ideális gyakori használatra. A készítmény alapok csak természetes, semmi több van.
 • DNC. A cég gyárt lehetőségek különböző típusú haj, a különlegessége abban rejlik, hogy a termékek bizonyos mértékig alapuló hagyományos receptek alapján.
 • Eksiderm. Ez nemcsak azt jelenti, hogy javítsa a haj növekedését, hanem a megelőzés a hajhullás és a haj betegségek, jó aktivátor haj növekedési probléma a haj és nem csak.

Itt van még néhány az aktivátorok:

frizurák. Az a különbség, és meghatározási módszerek. Hogyan érdekel.