Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg


Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Ez a rész érdekes lesz téma a kézműves természetes anyagokból saját kezűleg, természetes kézműves gyerekeknek - származó kúpok, makk, gallyak a mérkőzések, hulladék anyagból kagyló, szalma - képek, fényképek, mesterkurzust.61 Témaszakasz

Váza. Erre kézműves igényel ágak, közel azonos méretű. És azt is kérjük, akril festékkel. Nagyon tetszett

Pisztáciafa. Mesterkurzus nagyon könnyű és izgalmas a gyermekek számára. Gyermekek örömmel teszi ezt csapkod az óvodában vagy az iskolában a tanulságokat a munka.

Kép.
egy papírlapot rajzoljanak - az ég, a madarak ... ragasztó őszi levelek különböző színű, és a felső borított egy másik levél egy lyuk ovális. Érdekes technika. Ez a kép rebnenok lehet díszíteni a szobát.

Sok érdekes ötlet, hogy hasznos lesz, hogy a gyermekekkel a munkásosztály. Igényelnek falevelek, sziklák, makk, gesztenye, ágak és egyéb anyagok.

Készíts egy madár etető kézzel. Manger narancshéj. Különösen hasznos egy ilyen etetés vályú a hideg télen, amikor a madarak nagyon hideg és nehéz megtalálni valamit a hó alatt. Felvidít őket egy áldás.

Hogyan növekszik avokádó
Ha úgy dönt, növekszik az avokádó egy kő, tartsd észben, hogy csak nő a csont érett gyümölcsöt. Ezért fontos, hogy válassza ki a megfelelő Avocado: Gyümölcs legyen érett és lédús.
A nőnek az avokádó egy kő kell óvatosan húzza a csontokat, hogy három kis lyuk az egyenlítő mentén egyenlő távolságra egymástól. Lyukak szükség van egy 120 fokos.

Karácsony. Kiváló lakberendezési az újévi ünnep. Kúp tehet lenyűgöző szépsége a gyerekekkel.

- a karácsonyfa. Elementary hack, karácsonyi koszorú a karácsonyfa a dió. Nézze meg ezt az érdekes módon:Képek a gallyak.
Nagyon színes képet a gyermekek tehető gallyak díszített vele gombok, ruhadarab vagy agyag.

Használhatja szinte semmit, hogy jön a kezüket, hogy hozzon létre kézműves. A lényeg, hogy a képzelet, amikor megkérdezi, amennyire csak lehetséges, hogy az egyik vagy a másik hulladék anyag. Itt például, kagyló pisztácia. Valaki hegy shell tűnik szemetet és valaki odajött, hogy átalakítsuk azt egy szokatlan virág.

Virág kukorica levelek. .
Gyönyörű fotók, amellyel tovább növelhető a képzelet dolgozni ugyanabba az irányba. Elképesztő, hogy ki ez a különös anyag, mint például a kukorica levél, lehet, hogy egy ilyen szépséget.

Hogy tetszik az ötlet, hogy a puzzle pálca jégkrém? Véleményem - nagyszerű! Gyors, egyszerű és szokatlan. Ezek a rejtvények lesz képes dobni még egészen kis gyerekek. Ezen túlmenően, a gyermekek, akik megszokták, hogy a standard mozaikok szeretni fogják ezt a szokatlan puzzle. Ezt meg lehet tenni, hogy fejlesszék a játékot, és a gyermekek ünnep, felkérve a gyerekek gyűjteni képeket, hogy gyorsítsa vagy, hogy minden gyermek, hogy képet magát egy bottal, felajánlotta, hogy munkahelyet vált, és gyűjtsük össze a képeket.

Krupa - hasznos anyag. A kreativitás különböző gabonafélék fejleszti az elvont gondolkodás, a képzelet, a fantázia, segít fejleszteni kitartás és a türelem. Létrehozásához kézműves gabonafélékből elég kivágott karton sablont, és lehet ragasztott szemek, magvak és gabonák, „színező” sablont.

Pulyka -.
Ahhoz, hogy ezek a kézművesség szüksége bump, bolyhos farok huzal, ragasztó, sunyi szem, szőr. Head pulyka javasoljuk csapzott nedves gyapjú nemezelés (nedves darab gyapjút szappanos oldattal, tekerni, majd forgassa el a zsemle, részlet látható ebben a folyamatban).
Itt egy pulyka, akkor kap:

Érdekes karácsonyi - fa. Tette ezt a karácsonyi kézműves készült gesztenye! Szintén szükség van egy zöld fólia, ragasztó (ragasztó is olvad), talmi, gyöngyök, színes karton.
Gesztenye csomagolja fóliába és ragasztó formájában karácsonyfák, az alábbiak szerint, és akkor díszíteni a karácsonyfát, hogy a szeretet.

Alkalmazások saját kezűleg a gyerekek fotók


Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg

Alkalmazások a gyermekek saját kezűleg