Alkalmazza festékszóró a test a kezüket

Alkalmazza festékszóró a test a kezüket

Alkalmazza airbrushing az autó valójában nem túl nehéz. Ahhoz, hogy a munka, akkor szükség van egy kompresszor, tömlő, festékszóró, oldószer, nedves törlőkendők, csiszolópapírral különböző kukoricadara, lakk és az edző, és természetesen, festeni. Az alkalmazástól függően a módszer, mi is hasznos lehet polírozás készülékek és követő hozzá, és a szokásos hurkos szalagot, polírozó paszta, stb film.Lássuk, hogyan festékszóróval egy konkrét szám, mivel visszük fel a motorháztető egy autó. Más testrészek festékszóró hajtjuk végre hasonló módon, a különbség csak akkor alig különböző. Érdekes, hogy a minta egyaránt alkalmazható a már festett test komponens, valamint az ő festés. Ha tesszük a már festett motorháztető, szükség van a pre-társ.

Az első dolog, amit meg kell, hogy melyik szám kerül alkalmazásra. Aztán vágott egy stencil. Ma egyre népszerűbb több színű festéket, amelyek használat után eldobható, azokat ki kell dobni. lehet alkalmazni a szokásos kartonpapír, és papír, fólia, ólom fólia lyukakkal a ismétlődési minta, és egyéb anyagokat, hogy lehet használni erre a célra (lásd. a képen) gyártásához a stencil.

Alkalmazza festékszóró a test a kezüket
Alkalmazza festékszóró a test a kezüketElső gyakorlat papír, ami neki a szám, és megpróbálja, hogy tükrözze az árnyékban. Shadows képet különös figyelmet kell fordítania, mivel ezek a részek készíteni sokkal nehezebb. Ha az aránya ki sikeres, hogy egy sablon. Ezután rögzítse a testelemhez által ragasztószalag segítségével. Ne feledkezzünk meg az előzetes elvégzett munkák, mielőtt alkalmazni festékszóró. A motorháztető kell tisztítani és zsírtalanítani, majd ha szükséges, távolítsa el a fekete talaj és újra alkalmazni primer.

A primer ne mentse, akkor jobb, ha használja a kiváló minőségű hármas. Ügyelni kell arra, hogy alapozó és festék oldására megfelelően válassza ki a megfelelő rétegek száma és a szükséges időközönként közöttük. Miután szárított primer grind motorháztető festés. Ezután törölje le egy nedves ruhával kezelt felületet és alkalmazza alapot. És csak azután, hogy fel lehet szerelni stencil.

Használata a legjobb festékszóró pisztoly helyett, mivel ez utóbbi nem ad egy nagyon vastag réteg festék, amelyet azután nehéz, hogy kiegyenlítse a vastagsága a mintát. Ha nincs egy festékszóró, ne aggódj, nem fogunk dolgozni szórópisztollyal. Miután a festéket felvittük, száraz a stencil, majd alkalmazza a többi részét a rajz.

A folyamat valóban nem nagy ügy, akkor csak meg kell, hogy legyen óvatos és figyelmes. A legjobb élmény, a falhoz közel lehet akasztani egy mintaképet, és időről időre, hogy konzultáljon vele. Plusz vedd jó világítás, amely segít a munkában.

Ez a példa azt mutatja, egy egyszerű módszert festékszóró, amely felhasználja a natív színű motorháztető auto és a hagyományos fekete kontúrt. Miután a rajzot alkalmazták, lehetséges, hogy egy utánzat ragyog a fehér festék.

Úgy tűnhet, hogy a matt felület a kép nem néz ki túl kifejező, de ez nem szükséges, hogy fordítsanak különös figyelmet. Miután festékszóró okozott motorháztető törölje le nedves ruhával, majd alkalmazza a réteg lakk. Ha szeretné, akkor is csiszolni.

A videó, festékszóró, alkalmazva 130 gépkocsi. Van valami látni, és valami összehasonlítani!

Azt javaslom elolvasni:
  • Don Fogantyú turbina emelés
  • Korszerűsítése generátorok „tizedik” család
  • Korszerűsítése a törzs „tized” modell
  • Metallokompensator kipufogórendszer
  • Változás a személyzet kerék kocsijában
  • Változás a színskála háttérvilágítást, hogy „több tucat”
  • Változtatni a színét a sárvédők, hogy „több tucat”
  • Változás a fény az utastérben az autó

Oszd meg barátaiddal: