Allergia a víz és a tünetek

Allergia a víz - ez egy igen kellemetlen jelenség, amely általában akkor fordul elő, amikor egy személy költözik új helyre, vagy megy egy táborozás. Ahhoz, hogy megszabaduljon a fájdalmas tüneteket, és élvezze a nyaralás, bizonyos szabályokat be kell tartani.Allergia a víz és a tünetek

allergia

Allergia megnyilvánulhat különböző módon, de a fő tünetek ugyanazok: bőrkiütés, csalánkiütés, láz.

Meg kell jegyezni, hogy a angioödéma és más veszélyes körülmények nem figyelhető meg. A gyermek tűnhet szimmetrikus kiütés a gyomor, hát, karok, hiszen a gyerekek bőre sokkal alkalmasabb a befolyása az allergéneket.

Orrfolyás tűnik túl ritkán. Ha észreveszi, hogy fürdés után voltak jelei ODS, mint köhögés és takony, az okok túlmelegedhet vagy hideg. Ebben az esetben alkalmazza a antiallergén gyógyszerek nem ajánlott - meg kell változtatni a nedves ruhát, és időt tölteni a hőt.

Az okok allergiás víz -

Allergia a víz és a tünetek
A megjelenése az allergia, valamint a megnyilvánulása a tünetek nem mindig jelenti azt, hogy használ a rossz vízvezeték vagy a szennyezett területet.

Gyakran előfordul, hogy a test egyszerűen nem tudja elviselni néhány anyagok a vízben.

Ezért, mielőtt fürödni, vagy iszik, felnéz, lásd a jellemzőket, és kérje a helyi embereket, hogy milyen veszélyes a víz, és hogy tudod használni.

Kérdezd meg, van valaki probléma kapcsolódó vízfelhasználást.

Gyakran legyengült szervezet, az immunrendszer, amely tapasztalt hatását a vírus, nem érzékeli az egyes anyagok, amelyek az ember számára hasznos. Például lehetőség van arra, hogy a medical spa elkezdi hányinger, szédülés, bőrkiütés jelenik meg a fogyasztás után hasznos vizet.

Ha ezeket a tüneteket észleli, azonnal forduljon orvosához, hogy segítsen megoldani a problémát fogja mondani, hogyan kell viselkedni egy ilyen helyzetben.Allergia a víz és a tünetek
Allergiás a csapvíz gyakorlatilag lehetetlen, mivel a modern kezelési lehetőségek vannak kialakítva oly módon, hogy elkerüljék mérgezés, és használja a víz a lehető legkényelmesebb legyen.

Ügyeljen arra, hogy a sampon, szappan és tejszín, hogy már elkezdte használni a közelmúltban, talán őket. Miután a forró, folyékony, bizonyos elemeit változtatni a szerkezetét, ezáltal nemkívánatos reakciót a szervezetben. Ebben az esetben, megszabadulni a mosószer, és használja az egyik, hogy már ismeri.

Allergia a tengervíz társított nagyszámú baktérium jelen benne. Ugyanez vonatkozik a folyók, tavak és folyótorkolatok. A központban, ahol egy csomó ember pihenni, a betegségek kockázatát növeli. Gyakran tisztességtelen nyaralók figyelmen kívül etikett és úszni velük. A szennyeződés elkerülése és az allergia, azonnal mossa úszás után a forrás, ne igyon, és nem teszik lehetővé, hogy a gyerekek túl sok időt töltenek a tengeren.

Mi a teendő, ha allergiás kezdődött?

Ha allergiás kezdődött. és az oka az volt, víz, korlát vagy teljesen megáll a használatát. Segíthet a tünetek enyhítésében, mint készítmények Allerona, valamint a hagyományos gyógyszerek (például, a főzet a kamilla).

Allergia a víz és a tünetek
Lásd a szakember. Ha a városban, segít az orvos-bőrgyógyász, ha nyaralni - egy mentős vagy más egészségügyi személyzet a legközelebbi egészségügyi központ. Ha a tünetek már nem csak te, hanem mások, a legvalószínűbb, hogy ez egy problémás terület.

Próbáld megtalálni zuhanyozó, amely megkapja artézi víz vagy tisztított. A készítmény olyan szerencsés, hogy egy személy egyszerűen nem lehet mellékhatásokat. Fürdeni, és a gyerekek, ami után a bőr irritációját eltűnik. Az ilyen folyékony legyen, de ne felejtsük el, felforraljuk, és tisztítsa meg a szűrőt házat.

Ne húzza meg a kezelt mert súlyos szövődmények léphetnek fel a háttérben allergia, ami nehéz lesz eltávolítani.

Mit tegyünk, ha a víz volt a kémiai elemek?

Néhány, mint extrém sport: szellem városok, barlangok, lezárt területeken gyárak. Ezek a helyek igazi táptalaja betegségek, melyek fogott. Az elegyet áramló a csapból, ebben az esetben - egy igazi méreg.

Ha a veszélyzónában és véletlenül vagy szándékosan ivott ez a víz, azonnal forduljon orvoshoz. Kémiai elemek, amelyek bejutnak a szervezetbe, mérgezést okozhat, és destabilizálja az egész rendszert. Ön nevez ügynökök, akik segítenek, hogy vissza a normális kerékvágásba.

Hozd kellékek tisztított víz, amely lehet vásárolni a boltban. Mivel a szűk csomagolás azt tartják sokkal hosszabb, és annak összetétele nem hatol be a baktériumokat.