Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

Allergia por és egyéb mosószer tárgya háztartási és betegségek által okozott immunrendszer válasza allergének.

Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

Gyakran vannak olyan esetek, amikor, ha érzékeny az egyik márka mosószer akut érzékenység többféle mosópor. Ebben az esetben meg kell találni egy alternatív és végezzen kötelező kezelés az allergiás tüneteket. A legveszélyesebb negatív reakciókat a gyermekek, valamint az allergiás, hogy a por a terhesség alatt.Az okok a betegség

A fő oka a negatív jelenik háztartási vegyipari készítmény egy detergens. Sok gyártó, hogy javítsák a termékek minőségének adunk a agresszív vegyszerek, melyek befolyásolják a betegek egészségét.

Mosóporok gyakorlatilag bármilyen minőségű (Tide, Persil, Aistenok stb) állnak további komponensek, amelyek a következők:

Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

1. foszfátok

Tervezett, amelyek a víz lágyabb, ami javítja a mosás. Általában, hogy egy nagy része a tartalom a por, és nagyon veszélyes az emberi egészségre

2. Az optikai fehérítő

Ez a kémiai adalék elvégzi a fehérítő funkciót, ami után a ruhákat nézni több friss.

3. íz

Ez hozzá a ízesítő, hogy egy friss és kellemes aromájú.

4. felületaktív

Ezen alkatrészek mosószer egy tisztító hatást. SAW elég stabil, és távolítsa el őket a szövetet kell tenni legalább 6-8 öblíti tiszta víz. Különösen akkor, ha a gyermek ki van téve a mosás.

Ellenkező esetben megmaradt a ruhákat a kémiai elemek, például detergensek, mint Tide, Aistenok Percy et al. Könnyen behatolnak a bőr alatti réteg és elterjedt a vér áramlását a szervezetben.

Allergia a port úgy történik, közvetlen érintkezés a bőr tisztítószerrel vagy eredményeként visel tiszta mosodai.

A leggyakrabban talált:

 • bőrpír, hámlás, és a megnövekedett bőrszárazság;
 • agonizáló viszketés;
 • Gyakran jellemzi a megjelenése duzzanat és vizes hólyagok az érintett területeken;
 • allergiás tünetek Az ilyen típusú jellemzi punctata bőrkiütés emlékeztető csalánkiütés;

Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

 • Ez lehet fojtogató száraz köhögés, nátha és fokozott könnyezés;
 • Ezen túlmenően, egy asztmás roham lehet kicsapjuk belégzésével illó mosószer részecskéket. Nagyon gyakran a felnőttek eredményeként kézmosás nyilvánul tünetei bőr a kezén formájában fekélyek és sírás ekcéma.

Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

Tünetek befolyásolja hátrányosan a funkcionalitást a máj és a vese, valamint negatívan nyilvánult az immunrendszerre.

Fontos! Allergiás a por a gyermekek, a tüneteket, amelyek eltérnek a felnőttek, veszélyes komplikációk és a még súlyosabb.

Az allergia kialakulásában gyermekeknél

A legtöbb szülő aggódik allergia mosószer, amely úgy tűnik, az újszülött.A fő oka az allergia, hogy a port gyerekek:

 • hiányzó funkciók az immunrendszer, amely még mindig nem alakult, és nem tud megfelelő választ adni a beérkező idegen fehérje;
 • Ezen túlmenően, a baba bőre nagyon finom és érzékeny, ezért a kölcsönhatás a por serkenti általános és helyi tüneteket. Ennek eredményeként ez az allergia csecsemők jellemzi bőrirritációt. Gyakran ez a reakció provokál detergens Mítosz;

Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

 • tünetek újszülöttek kísérheti gasztrointesztinális rendellenességek. Abban az esetben, ha a gyermek, valamint a kiütés van, hasmenés, hányás és puffadás, javasoljuk, hogy kezelje őket feltétlenül gyógyszerek.

Melyik por gyermekek számára jobb?

Választás előtt egy gyermek mosószer, akkor ismerkedjen meg a szerkezetét és kémiai adalékanyagokat. A gyerekeknek ez előnyös a hipoallergén por, az idő próbáját, és nem okoz mellékhatásokat.

Néhány szülő inkább por Tide és Ariel. Azonban az ilyen létesítmények nem alkalmasak újszülötteket.

Leggyakrabban a fiatal szülők használják mosópor fülű nannies. Ő gyakorlatilag nincs káros események és nem szúrós szaga, ezért javasoljuk a használatát a csecsemők számára.

Fülű ápolók van egy foszfát-vegyületet, amely egy toxikus hatást, de használat után igényel alapos öblítés, mert néha a por bizonyult provocateurt allergia a csecsemő.

Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

Gyakran használt mosószer Mítosz. Ellentétben márka fülű nannies mítoszát elég gyakran kiváltja a negatív megnyilvánulások a gyermek, ezért nem ajánlott kisgyermekek számára.

Kezelésére és megelőzésére

Allergia mosópor képes vádemelés betegeknél túlérzékenységi az egész élet, és a kockázat a súlyos következményekkel járhat.

Hogy megakadályozzák az esetleges komplikációk, ott kell lennie a betegség kezelésében, és tartsák be a megelőző intézkedéseket.

Csökkenti a tüneteket a felnőtt betegeknél látható bizonyos feltételek mellett:

 1. Először is ki kell cserélni a por, és ne kézmosás. Ha lehetetlen eleget ennek a feltételnek, akkor ajánlott használni, kézvédelem (gumikesztyű).

Allergia mosópor okok, tünetek, megelőzési

 1. Az automata mosógép használatához szükséges extra öblítés. Ez lehetővé teszi a leghatékonyabb megszabadulni a maradék ilyen porok Arielt, Mítosz és más márkák, annak ellenére, hipoallergén.
 2. Ahhoz, hogy megszabaduljon bőrtünetek vannak rendelve antihisztaminok tabletta formájában (Claritin, loratadin, Zyrtec, stb);
 3. Ahhoz, hogy megszabaduljon kiütés csecsemőknél végzett kezeléshez kenőcsök és krémek (pantenol, Bepanten). Továbbá, allergológus jelölhet külső használatra kiegészített hormonok (prednizolon, hidrokortizon, stb). Ezek a gyógyszerek gyorsan enyhíti a tüneteket allergiás, de kell használni, nagyon óvatosan.
 4. Ha allergiás a mosópor nem tűnik el, akkor szükség lehet a tüneti kezelés.
 5. A gyermek is hasonló tüneteket bizonyos fertőző betegségek, és a malária. Javasoljuk, hogy kezelje után egy teljes diagnosztikai vizsgálat, amely lehetővé teszi, hogy különbséget tüneteket.
 6. Részleges megsemmisülése felületaktív megfigyelhető kétoldalú vasalt ágynemű.
 7. Semlegesítse allergiás tüneteket egyidejű ártalmatlanítása szemcsés mosószerek Ariel Ushastyj ápolók és Persil lehetséges speciális öblítések, amelyek be vannak építve az alapítvány sav. Ezek a gyógyszerek csak Európában, de akkor cserélje ki őket rendes friss citromlé, ecet és hígítani egyenlő arányban vízzel. Ez a megoldás ajánlott végezni további öblítést.

Treat negatív tünetek újszülöttek lehet a fürdő hozzáadott húsleves egymásutánban, vagy kamilla. Ezt követően, ajánlott, hogy kenje a bőrt zsírtartalmú tejszínt a gyerekeknek.

A hatalmas termékskála mosására elég nehéz kiválasztani egyetlen, amely az nem vezet a negatív megnyilvánulások felnőtt betegek és különösen gyermekek esetében.

Használat után Aistenka (Ushastyj ápolók, Persil, Aistenok stb), a legtöbb pozitív visszajelzés hatására Ushastyj ápolók. Ez a por a legsokoldalúbb és jól mosás, és öblítsük le a dolgokat.

Gyermek detergens kozmetikai vonalat Ushastyj ápolók csökkentette habzó, és nem vonatkozik a kémiai adalékanyagok. A dolgok feldolgozott mosószer fülű nannies, gyakorlatilag nem váltanak egy sor nemkívánatos események gyermekeknél. Ez a legnagyobb biztonságban és jól bevált eszköze.

Jó meg a mosóporok Aistenok, Tot, Tide és Ariel. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a lehető legmegfelelőbb por van szükség, amely a saját tapasztalat, és figyelembe véve a megjegyzéseket mások. Ez segít elkerülni a nem kívánt következményeket.