Allergia tünetek és a kezelés a víz

Allergia tünetek és a kezelés a víz
Allergia víz (más néven urticaria akvagennoy) nagyon ritka. Ez nyilvánul meg a folyadékkal való érintkezés, bár, mint ismeretes, az emberi test tartalmaz 80% -a víz. Ez a betegség a betegek szenvednek erősen, és annak kezelésére és megelőzésére van szükség.okai

Bizonyára sokan talán zavarba maga a kérdés - lehet allergiás a víz? Ugyanakkor az orvosok már felvett több száz esetben az ilyen emberi válasz a víztest. És ez nem csak akkor fordul elő, rossz víz, és nem függ a régió, ahol allergia életét.

Ez a fajta allergia előfordulhat jellemzői miatt a szervezet, amely valamilyen okból úgy az egyes alkatrészek teszik ki a vizet, mint a külföldi.

Az okok a betegség néhány:

  • gyenge immunrendszer, különösen a csecsemők;
  • krónikus máj és vese betegség;
  • hiány immunglobulin E a szervezetben.

Víztisztításhoz klór gyakran használják, amely szintén az oka a akvagennoy urticaria. Tünetek az allergia, hogy klóros víz is előfordulhat gyermekek és felnőttek használhatják a medencét. Ezért az ilyen ember kell adnunk ilyen víztisztítás, hogy elkerüljék a bőrkiütést és egyéb jelek az allergiás reakció.

Allergia tünetek és a kezelés a víz


a betegség tünetei

A fő jellemzője, amely látható allergia víz - a megjelenése a felületen a bőr láb, kéz, nyak, has, arc és a comb a kis helyi kiütés. Továbbá, a tünetek is tulajdonítható a megjelenése vörös foltok a test egy kandalló közepén gyulladás, ami egy kicsit világosabb színű. A megjelenés nagyon hasonlítanak a csalánkiütés és viszketés kísér.

Meg kell jegyezni, hogy az emberek, akik allergiásak a víz, nem volt egyetlen esetben anafilaxiás sokk, fulladás vagy angioödéma. Továbbá nincsenek tünetek, mint köhögés, orrfolyás, vizenyős szemek, és mások, hogy megjelenhet más típusú allergia. A kiütés urticaria akvagennoy jelenik meg először a kezét, és bizonyos idő múlva befolyásolhatja más testrészek.

Ha egy igazi allergia, hogy a víz egy személy éli hatalmas kellemetlenséget. Miután a kiütések előfordulhatnak való érintkezés után a víz, beleértve a futás, tengeri, ásványi, folyó, eső, hó elolvadt, jól. Allergiás emberek egyáltalán semmilyen folyadékot nagyon kicsi, de ha a reakció fordul elő, például kizárólag csapvízzel, sokkal gyakoribbak. Ugyanakkor az úszás a tengervíz szervezet reagál rendesen.

Jellemzői kezelés

Elvégzése után a megfelelő vizsgálatokat és létrehozó végső diagnózist a páciens való érintkezés korlátozása az allergénnel. Ez azt jelenti, hogy az összes kapcsolódó eljárások vízzel kell rövid életű, és ha nem tud lemondani róluk, akkor érdemes használni védelmet. Például mosogatni csak akkor kell viseljen gumikesztyűt. Célszerű használni higiéniai termékek (tonik, krémek), és csak tisztított víz.

Allergia tünetek és a kezelés a víz

Ebből a célból kívánatos, hogy létrehoz egy sima víz tisztítására rendszer, amely megtisztítja a vizet a szennyeződések és a baktériumok. Valószínűleg, ez segít megszünteti a betegség tüneteit. Azonban, ha ez nem történik meg, az orvos ki kell jelölnie egy különleges vétel gyógyszerek. Például, az emberek a megemelkedett immunglobulin szemlélteti vétel antihisztaminok, mint gélek és kenőcsök.

Hogy támogassa a testet, amikor svoogo megnyilvánulása ennek a veszélyes és kellemetlen típusú allergia, meg kell, hogy kövesse egy teljes és kiegyensúlyozott étrendet. Az alábbi szigorú diéta sokkal gyorsabb lehet leküzdeni a betegséget.