Allergia víz gyermekek és felnőttek, a tünetek kezelésére

Gyermek szervek - a folyamatos meglepetés, még allergiás víz. Mivel a magas érzékenységi együttható a szülők, hogy elhárítsa az egyik csapás a másik. Az allergia az élelmiszer, műanyag játékok, krémek és folyadékok. De a legmeglepőbb tényező a bőr irritációt a gyerek néha szolgál mint a normál víz.Allergia víz megnyilvánulhat különböző formában, de többnyire ez a viszketés, bőrpír, kellemetlen érzés az érintett területeken. Az optimális megoldást a problémára - teljesen megszünteti, vagy jelentősen csökkenti a kapcsolatot irritáló, de mi a teendő, ha az állandóan jelenlévő víz, és hogy lehet az oka az allergia?

Allergia víz gyermekek és felnőttek, a tünetek kezelésére

Brit Katie Dell egyik 35 ember a világon, akik szenvednek az allergiától a normál víz.

Okai allergia

Először is emlékeztetni kell arra, hogy nem alkalmazza a közelmúltban erős gyógyszerek, ellenőrizze az állapotát immunitás, majd a bűn, hogy a folyadék a csapból.

Vese és a máj betegségek is okozhatnak, valamint a hiányossága immunglobulin osztály „E”.

Allergia víz nem lehetséges. Ez akkor fordul elő a komponensek abban foglalt. Önmagában a víz nem veszélyes, de szükséges, hogy meghatározza annak összetételét.

Jelek a vegyi anyagok, beleértve:

 • sós utóíz jelenlétét jelzi a klór a vízben;
 • Ez jelentette, körülbelül azonos szúrós szaga a klór;
 • ha úgy érzi, akár egy könnyű aromája festék, meg kell gondolni fenol jelenlétében vízben
 • fehér árnyékban folyóvíz jelzi megnövelt koncentrációjú kalcium-sók.


Ha a jelen ezek az elemek a víz még nem erősítették meg, felmerül a kérdés, hogy van-e lehet az allergia más okok miatt? Meg kell jegyezni, hogy az allergiás reakció egy eredményt, mint:

Különös figyelmet kell fordítani az első ok - algák. Allergia a tengervíz gyakran előfordul, mivel a reakció a mikroorganizmusok, amelyek élnek benne. De figyelembe kell venni a víz hőmérséklete, amelyben a gyermek fürdik, mivel lehet, hogy egy úgynevezett hideg urticaria. Az ok is lehet virágzó algák. Ha a víz kezelések a tengervíz van erős viszketés és hólyagok különböző méretű (1-10 cm), akkor azonnal meg kell kezdenie a kezelést.

A fő tünetek az allergia víz

Allergia tünetek vizet a következők:

 • jelentős kényelmetlenséget úszás után megnyilvánuló viszketés és bőrpír;
 • fényes vörös szín a nyálkahártyákon;
 • kiütés jelenik meg csak bizonyos helyeken, amelyek ki vannak téve a víz;
 • irritált és száraz bőr;
 • különböző bél rendellenességek;
 • A késztetés, hogy köhögés, hányinger;
 • fájdalom a fej.

Allergia víz gyermekek és felnőttek, a tünetek kezelésére

Allergiás reakciók, mint a bőrkiütés, ami úgy tűnik, csak azokon a területeken, amelyek érintkeznek a vízzel.

De nem kell pánikba esni, ha ezeket a tüneteket észleli. A képen látható, hogy az allergia a víz nem olyan katasztrofális mellett haláleset került rögzítésre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elhanyagolja a kezelést, vagy szakorvoshoz kell fordulni.

allergia kezelésére

Ha követi néhány egyszerű szabályt, hogy megszabaduljon az ilyen típusú allergia igen egyszerű. Íme néhány módszer a leküzdésére:

Amint a fentiekből látható, alacsony immunitás jár drasztikus reakció az ingerekre. A gyermek étrend, hogy több tápanyagot szentelik idejüket aktív séta a friss levegőn.

Ha beszélünk élelmiszer, az összeg az édes, kívánatos csökkenteni, enni kis étkezés, de gyakran, rágja élelmiszer.

Szélsőséges esetekben ez lehetővé tett antihisztamin, de ez csak akkor lehetséges konzultációt követően a szakember. Tudod igénybe különböző receptek a hagyományos orvoslás és a hagyományos gyógyszertár krémek és testápolók.