Allergiás a por gyermekek fotó, az okok az ajánlásokat megelőzésére

Allergiás a por gyermekek fotó, az okok az ajánlásokat megelőzésére

Sok fórumokon, weboldalakon, a fiatal szülők kérték, hogy tanácsot választott gyermekének mosószert. Vannak, akik még nem szembesült a speciális tisztítószerek, de mi allergiás por a baba, már hallotta. A fotó por nézd teljesen ártalmatlanok, de ha használják, hogy súlyos allergiás reakció a bőrön, a gyermek. Baba dolgokat meg kell mosni, szinte minden nap, így a választás valóban minőségi és biztonságos mosószer hegyesszög. Azonban elfogadása után is a megelőző intézkedések, a tanácsára barátok allergia továbbra is jelentkezik. Meg kell tudni, hogy néz ki az allergia, a por, a kellő időben felismerni a betegséget egy gyerek.Allergiás a por gyermekek fotó, az okok az ajánlásokat megelőzésére

Ahhoz, hogy helyesen diagnosztizálni a betegséget, meg kell tudni, hogy pontosan hogyan nyilvánul allergiás mosópor. Izgató és a szorongás lehet más tényezők által okozott vagy betegség. Meghatározzák a betegség, és okának felderítésére van szükség a lehető leghamarabb, mert árt az egészségre a más rendszerek és a gyermek szerveit. Itt a fő tünetek utalnak, hogy az allergia valójában a por:

 • a bőr durva, van száraz, hámló;
 • a bőrön jelenik meg bőrkiütés, bőrpír, viszketés;
 • van bőrpír, vizenyős szemek;
 • megfigyelt duzzanat;
 • Body izzad kis hólyagok a folyadék belsejében;
 • markáns köhögés, orrdugulás, károsodott a bélműködés.

Különös figyelmet kell fordítani a sérülés helyén a bőrt. Leggyakrabban allergia gyermekeknél befolyásolja a nyak, fenék. Ez akkor fordulhat elő szintén a bőrfelületet, amelyek szorosan kapcsolódnak a varratok, rugalmas szalagok. Idővel, a betegség tünete lesz az egész testben eloszlik, még azokat a részeket, amelyek nem érintkezik a szövetet.

Ezek a tünetek jelen lehetnek önmagukban vagy az azonos csoportba. Némelyikük hasonló megnyilvánulása malária. Egyeztetés gyermekorvos segít létrehozni a helyes oka a betegség. Ne próbálja meg, főleg a képeket az internetről diagnosztizálni allergia. Sok szülő azt írja, hogy a düh hibás por, fotó tüneti alkalmazva a megerősítéshez. Azonban, mint kiderült, nem volt oka az irritáció mosószert. Csak orvos tudja megerősíteni a feltételezéseket. Ha azt állapítja meg, hogy az ügy a por, meg kell érteni a helyzetet. A tudás az okok segít elkerülni az ütközést, akik allergiásak a jövőben.

Az okok megnyilvánulása reakció

Allergiás a por gyermekek fotó, az okok az ajánlásokat megelőzésére

Összesen három fő ok, amiért a por káros lehet a gyermekek egészségét. A baba bőre puha, sérülékeny, az immunrendszer nem működik tökéletesen, így az agresszív anyagok könnyen sérülést okozhat. Ez az egyik fő oka annak, ami kell egyeztetni. Három másik kapcsolódnak, amelyek befolyásolhatják.

 1. Összetétel és mennyiségű összetevők
  Meg kell figyelni, hogy a tartalom mennyisége a foszfát port, ízek, fehérítőszerek, felületaktív anyagok. Ezek sok por. Először meg kell, hogy tompítsa a víz, ezáltal biztosítva a hatékony folteltávolító. A második, a ruházat: illat a frissesség. Megint mások teszik a dolgokat, hogy az eredeti megjelenés. Negyedszer, valamint foszfátok tartalmazza az összetétel a foltok eltávolítására. Annak ellenére, hogy az összes előnyös tulajdonságait, ezek a komponensek gyakran hozzájárulnak a kialakulásához az allergia. Az a tény, hogy még az ismételt öblítése ezen anyagok nehéz teljesen mossa ki a szövet. Következésképpen a gyermek bőrét, és esetleg légúti kölcsönhatásba adatok vegyszerek.
 2. mosási szabályok
  A por maga lehet használni. Például azzal, hogy nagyobb mennyiségű hatóanyag, mint azt a gyártó által ajánlott telepíteni a rossz hőmérsékletet. Mivel a gép a gyermekek és felnőttek dolgot ugyanabban az időben, és nincs szükség további öblítés mosás után, olyan tényezők ami egy további veszélyt az allergia.
 3. egyéb tényezők
  Egyéni intolerancia alkotó alkatrészek a port. Megsértése gyártó gyártási szabványoknak. Ez vonatkozik a használata bizonyos összetevők és azok aránya nem tartása.


Allergiás a por gyermekek fotó, az okok az ajánlásokat megelőzésére

Ezek az okok lehet tekinteni, mint megelőzés módszereit. Azonban gyakran előfordul, hogy az allergia formájában valósul meg, amelyre szükség van, hogy konzultáljon egy szakember, és a kezelési séma.

Elleni küzdelem módjai allergia

Allergiás a por gyermekek fotó, az okok az ajánlásokat megelőzésére

Miután a gyermekorvos határozza meg, hogy a gyermek valóban allergiás, és ez okozta a mosószer, ő írja elő kezelést. Először meg kell, hogy korlátozza a gyermek érintkező dolgokat, és ne használja a kiválasztott márka por. Továbbá van két kezelési lehetőségek: gyógyszerek és a népi.

Drug jelöl orvost. Attól függően, hogy a tünetek a kezelési eljárás választjuk. Használt, mint a szabály, cseppek, gélek, krémek, amelyek csoportjába tartoznak az antihisztamin, az antimikrobiális és sebgyógyulást elősegítő szerek. Anya jelölhetnek hipoallergén diéta az anyatejbe nem váltanak ki a betegségek kialakulásában.

Amikor hivatkozva a nemzeti média és konzultál gyermekorvos. Fürdés közben tudunk vízben vagy szóda zabpehely, amelyek megkönnyítik az eltávolítása hatású. A használata gyógynövények törlő gyorsítja a gyógyulást. Gyakori fürdőkhöz és rajta a fény pamut ruha hatással lesz a gyors gyógyulás a bőrt. Tömöríti és krémek hagymás levet és jég segít, hogy megszüntesse a szorongás, a gyermek a viszketés.

Hogyan és milyen módon, hogy jobb, hogy kezelje a gyermek, lehet mondani csak azt követően gyermekorvos vizsgálat egy csoportját a tünetek és a mértéke a fejlesztés. Amellett, hogy a kezelés, akkor fontos, megelőzés módszereit és segít elkerülni visszaesések.

megelőzés

Allergiás a por gyermekek fotó, okainak ajánlások megelőzésére

A legjobb, ha ezeket az ötleteket, mielőtt a megnyilvánulása a betegség. Egyik védjegy nem termel egy univerzális port nem okoz allergiát. Továbbá, nem mondhatjuk, hogy ez a por allergiás, és a másik nem. meg kell, hogy vegye fel a segítségével minden gyermek. Számos módon, hogy segít megelőzni a reakció a por a gyerekek.

 1. Ha úgy dönt, egy új márka a baba mosószer, mossa először dolgokat kell manuálisan történik. Ügyeljen arra, hogy a reakció a bőr a kezét. Bőrpír és irritáció - egy ok arra, hogy hagyjon fel a használni ezt az eszközt.
 2. Kötelező mosás és öblítés tételek a forró vizet. Ez tönkreteszi sok a vegyi anyagok a porok. Egy másik módja, hogy elpusztítsa az allergén összetevők - öblítsük ki a terméket a citromlevet. Acid megsemmisíti a kémiai komponensek felszívódik a szövet szerkezetét. Ezt az eljárást követően dolgot kell ismét leöblítjük tiszta vízzel.
 3. Fontos, hogy a por távol más vegyi anyagok és vászon.
 4. Használata során a mosószer kövesse a gyártó ajánlásait, amelyek szerepelnek a csomagoláson. Ez vonatkozik a választott anyag, a terhelési szintet, a választott hőmérséklet. Ne gondolja, hogy a nagy mennyiségű por baba dolgokat majd mossa ki a jobb. Ez nem így van. Hatékonysága nem függ a mennyiség, hanem a minőség.
 5. Csere a mosóporral, például csecsemőnek vagy üzleti. Ahhoz, hogy használni a mosógépet, akkor csak meg kell, hogy alakulnak zseton.
 6. Mosás után bébiruhák legyen a vas mindkét oldalon. Gőz használata beépült a szövet kémiai komponensek fogják semmisíteni.

Válogatás a por

Allergiás a por gyermekek fotó, az okok az ajánlásokat megelőzésére

 • korlátozza a baba szövettel érintkezve a dolgok,
 • nem tudja kezelni a sérült területeket a bőr és egyéb szervek maguk;
 • azonnal forduljon gyerekorvos;
 • a diagnózis, mert, elő kezelést;
 • gyógyszerként alkalmazhatók és népi jogorvoslati kezelésére csak egyeztetés után a szakember.
 • hogy tegyenek intézkedéseket a megelőzés érdekében, hogy elkerüljék a visszaesést.