Allergiás a port a gyermek tünetei és kezelése

Allergia háztartási vegyszerek - gyakori jelenség, különösen a csecsemők és a kisgyermekek. Allergiás reakció a port látható különböző módon. Ez lehet bőrkiütés, bőrpír és ödéma, fokozott intertrigo. Ezen kívül, a gyermek gyakran orrfolyás és meghatározza az orr, vörös és könnyező szemek megnyilvánuló rossz közérzet. Nézzük meg, hogy milyen tünetekre, hogy segítsen felismerni az allergia és hogyan kell megbirkózni a betegséggel.Allergiás a port a gyermek tünetei és kezelése

Tünetei allergia por gyermekek előfordulhat néhány órán belül az expozíció után izgató. Sőt, az újszülött és grudnichka tünetek az egész testet, nem csak azokon a területeken, amelyek érintkeznek ruhát. Megkülönböztetni a következő allergiás tünetek a por alatti gyermekek 12 éves korig:

  • Szárazság és hámlás;
  • Kiütés, bőrpír és viszketés a bőr
  • Nedves buborékok, amely ezután tört;
  • Szem vörös és könnyező;
  • Néha van egy köhögés, orrdugulás és duzzanat;
  • Előrehaladott betegség - ekcéma és bőrgyulladás.

Mi allergiás a por csecsemők, láthatjuk a képen. Még ha azt észleli, fény és kisebb tüneteket, azonnal forduljon orvoshoz! Csak ő tudja pontosan megállapítani a diagnózist és kiválasztani a kezelés, amely alkalmas a csecsemők és a kisgyermekek. Indított allergia bonyodalmakat okoz az egészségügyi, a gyermek és a sérti a belső szerveket.

Allergiás a port a gyermek tünetei és kezelése

A sajátossága a betegség

A készítmény háztartási vegyszerek gyakran agresszív anyagok, amelyek között a foszfátok, ízesítő szereket, színélénkítő szereket és mások. Ezek az aktív komponenseket a porok a mosási mélyen behatolnak a szálak bármelyik szövetben, és megmaradnak ott tartósan. Mivel a gyakorlat azt mutatja, hogy a teljes eltávolítása veszélyes elemek szükség lesz alaposabb öblítést!

Sajnos allergiás a por és egyéb háztartási vegyszereket nem csak nyilvánul meg a helyi bőrtünetek, hanem hátrányosan befolyásolja az immunrendszert, a vese és a máj. Különös aggodalomra ad okot allergiás reakciót válthatnak ki az újszülöttben és a csecsemő.Allergiás reakciókat okozhat gyökerezik fejletlen immunitást, különösen a csecsemők és a gyermekek legfeljebb hat hónapig. Ebben az időszakban a gyermek testének csak hozzászokik, és alkalmazkodott az új körülmények között. Ezért egy gyenge immunrendszer nem mindig megbirkózni az idegen ingerekre. Ezen kívül nagyon finom, finom és érzékeny az élet első hónapjaiban a bőrt. A molekulák is a por könnyen behatolnak a bőrön keresztül, és allergiát okoznak tüneteket.

Allergiás betegségek Az újszülött és okozhat grudnichka hibásan párosított por és feleslegben adagolási mosószert. Fontos, hogy válasszon egy speciális hipoallergén gyermekek por, és a mosás után alaposan öblítse le a vászon és a ruhák tiszta vízben.

Allergiás a port a gyermek tünetei és kezelése

Hogyan kell kezelni

Miután a allergiás tünetek kezdtek megjelenni, azonnal állítsa le a gyermek érintkező tárgyakat, negatív reakciót válthat ki. Ez lehet ruhák, ágynemű és alsónemű, törölközők, stb Ezután lépjen kapcsolatba a gyermekorvos, aki felírt gyógyszert. A tünetek enyhítésére gyógyszereket szed és a népi orvoslás.

Ne adjon gyermekének gyógyszert anélkül, hogy először kezelőorvosával megbeszélte! Számos gyógyszer negatívan befolyásolja az állam a kisgyermekek. A következő gyógyszerek és népi jogorvoslati a legbiztonságosabb:

Ne hagyja abba a szoptatást! Végtére is, az anyatej teremt és erősíti az immunrendszert, amely képes gyorsan kezelni a különböző betegségek. Fel kell gyorsítani a gyógyulást segít, hogy a kezelést hipoallergén diéta a gyermek, vagy anya, ha a baba szoptatott. Az ilyen étrend kizárná fejlődését kereszt alakú allergiás tünetek gyorsan megszünteti, és megakadályozzák az újbóli előfordulását egy mellékhatás.

Allergiás a port a gyermek tünetei és kezelése

megelőzés

Allergiás a port a gyermek tünetei és kezelése

Hogyan válasszuk ki a biztonságos hintőpor

Válassz egy speciális por gyermekek vagy csecsemők. Ez hipoallergén szerek egy puha gyengéd készítmény. A legnépszerűbb körében szoptató anyák Magyarországon örvend por fülű nannies. Ez nem egy éles szaga, öblítse le, és megszünteti még a megrögzött foltokat. De megjegyezzük, hogy még egy ilyen hatékony és népszerű por fülű nannies okozhat negatív reakciót csecsemők.

A választás függ az egyén jellemzői a gyermek fejlődését. Ha a okozó eszközt az allergia, a változás a márka. Továbbra is válasszuk a port, amíg meg nem találja a megfelelő!

Allergiás a port a gyermek tünetei és kezelése

Top gyermek mosópor