Allergiás kötőhártya-gyulladás kezelésére Belladonna-plus (homeopátia) - népszerű az egészségre

Belladonna-plus - egy komplex homeopátiás kezelését célzó gyógyszer allergiás kötőhártya-gyulladás. Ezen gyógyszerrel végzett kezelés is koordinálni kell az orvossal.• Mi Belladonna-plus-összetétel és a forma?

Az aktív összetevők a gyógyszer vannak bemutatva a következő vegyületek: Atropa belladonna C3, Bryonia C3, Mercurius solubilis, Asonitum napellus C3, Hepar sulfuris C6.

Belladonna-plus kapható granulátumok. Jön a műanyag vagy üveg edényekbe, amely 10, 15, 20 vagy 40 g hatóanyag. Eladó készül az orvosi rendelvény nélkül kapható készítményeket is.

• Mi Belladonna-plus akció?

Szokás szerint minden megértéséhez intézkedéseket, beleértve a homeopátiás gyógyszer, meg kell értenie, hogy által nyújtott egyes komponensek. Így Bemutatom az első eleme a gyógyszert plusz Belladonna - Atropa belladonna.

Belladonna növény egyik leggyakrabban használt a homeopátia. Ez a körülmény által diktált jelenléte ez különösen toxikusak alkaloidok, amelyek hatnak az emberi test hasonló a hatása az atropin hatását az alkalmazás.

Az intézkedés alapján belladonna-alkaloidok egy ideiglenes részleges blokkolása ingerület átvitel, ami ahhoz vezethet, hogy a különböző hatások, mint például a simaizom relaxáció, tenyésztették hajók, emésztőrendszeri szervek, és így tovább.

Tekintetében ezt a gyógyszert, meg kell jegyezni, hogy az anyag elnyomja folyamatok alapját képező allergiás lézió kötőhártya, ami csökkenti a generációs mennyiségét könnyfolyadék, és ennek eredményeként, elnyomása könnyezés, vaszkuláris csökkentése, és a szűk keresztmetszet csökkentése a nyálkahártya szem és így tovább . Mindez azt eredményezi, hogy a részleges normalizálása a betegek egészségét.

Hívei homeopátia gyakran elszigetelt célcsoportot az egyes szer. Tehát belladonna gyógyszerek maximális hatás az érzékeny, sérülékeny, művészi, akik vékony, rózsaszín bőr, kék szem, nagyon érzékenyek a külső ingerekre.

Bryonia növényi kivonatot hat az emberi szervezetre, mint a belladonna. A felvett anyagok ez gátolhatja a folyamatok kialakulását számos testnedvek, különösen, könnyfolyadékkal. A nagy mennyiségben vezethet nyálkahártya elváltozások a gyomor-bélrendszer, hanem a gyulladásos károsodást okozó harántcsíkolt izomrostok.Ez az anyag megtalálható számos homeopátiás célra szánt készítményeket betegségek kezelésére a légzőszervek, emésztőrendszer, kezelésére használják reumás ízületi, és a jelenléte a betegségek, a központi idegrendszer, bonyolítja izgatottság.

Homeopathists úgy vélik, hogy Bryony kivonatok, előnyösen, azok a májbetegség, a bőr, amely lehet színezett sárgás színű. Ezen túlmenően, a betegek rendkívül érzékeny a hideg és nyirkos levegő.

Ez az anyag egy készítmény higany, aktívan használja a homeopátiás szerek. A nagy mennyiségben vezethet jelentős elváltozások a szájnyálkahártyán, jelenlétében gennyes sebek a fogíny és a nyelv, a fejlesztés a bélrendszeri vérzés, előfordulása súlyos hasmenés.

A gyakorlatban a higanyt homeopátiás gyógyszereket írnak jelenlétében gyulladásos betegségek. Ennek az az oka abban rejlik, hogy a jelenlétében toxikus alkaloidokat, amelyek alacsony dózisban szuppresszálásához vezethet folyamatok generáltak specifikus mediátorok, melyek a lézió csökkentése és lerövidítése a betegség.

Célpopuláció: főleg nők sovány férfiak alacsony tolerancia fizikai megterhelés, érzelmi labilitás, csökkent munkaképesség.

• Milyen Belladonna plusz javallatok?

Az egyetlen indikációja a hatóanyag belladonna-plus jelenlétében allergiás kötőhártya-gyulladás.

Hangsúlyoznunk kell, hogy rendelni az ilyen gyógyszerek csak egy szakember, és nem annyira fontos az orvos által felírt köteles megvásárolni az ilyen gyógyszerek, vagy sem. Nem szükséges gyakorolni az öngyógyítást.

• Milyen Belladonna plusz ellenjavallatok?

Belladonna-plus nem használható, ha van egy egyedi intolerancia bármely alkotóeleme. További korlátozó tényező nincsenek ott.

A gyógyszer olyan egyszerű szénhidrátot. Meg kell figyelembe venni cukorbetegekben, ami korlátozza a napi fogyasztása glükóz. Szükséges, hogy kérjenek segítséget diabetológus.

A kezelés során a homeopátiás szerek esetleges rövid távú romlását a betegség tüneteit. Nincs semmi ok az aggodalomra. Belül 3-5 napon belül, a helyzet normalizálódik.

Alkalmazása során az eszköz plusz Belladonna kell korlátozni a fogyasztást a kávé és hogy elkerüljék az alkohol.

• Mi Belladonna, plusz alkalmazás és adagolás?

• Milyen Belladonna Plus mellékhatások?

Bizonyos esetekben alkalmazása után Belladonna plusz utasítás figyelmeztet, hogy lehetnek kisebb az allergiás reakciók formájában diffúz bőrkiütés vagy helyi duzzanat.

• Milyen Belladonna plusz társaik?

Jelenleg, a kábítószer-analógok Belladonna-plus nem létezik.

Beszélgettünk, hogy az új gyógyszerek, hogy segítsen kezelni kötőhártya-gyulladás. Homeopátia megfogalmazott Beladonna Plus nem lehet értelmes és kielégítő alternatívája a hagyományos gyógyszerészeti készítmények. Minden orvosi áttételek ésszerűnek kell lennie, hogy összekapcsolják majd vissza le minden bajra.