Álom könyv díjat az esküvőre

Álomértelmezés díjak az esküvői álom, amit egy álom, egy álom gyűjtemény az esküvőn? Kiválasztásához értelmezési alvás, írja be a kulcsszót álmai a keresési űrlapot, és kattintson az első betű jellemzi az álom kép (ha azt akarjuk, hogy egy online álom értelmezése a levél szabadon betűrendben).Most megtudhatja, ami azt jelenti, hogy az álom díjak az esküvőre, ha elolvassa az alábbi szabad értelmezése az álmok a legjobb online álom könyv House of the Sun!

Az aratás, a szüret - boldogság, teljesítését a vágyak, remények valóra.

Rossz termés - a pénzügyi források hiánya, a csökkentés

Feliratkozás a csatornára álom!

Esküvő - a temetés. Ide házas - meghalni.

Álom esküvő és a sétány - a család halott lesz.

Legyen egy esküvőn - nagy szomorúság, házasodni férje - a halál.

Vegyen részt egy esküvőn: a házas - hamarosan lépnek házasságra; A házas - a gyermekek.

Dance az esküvőn - vigyázz személyek ellentétes a cikk; látja a saját esküvő - családi boldogság.

Legyen egy esküvő férfiak vagy nők - a zavart az élet.

Lásd az esküvő vonat - zazhzhesh szeretet valaki becsapni egy nő szívét, vagy egy férfi.

A menyegző - a találkozó a barátokkal.

Beszél az esküvő egy álom, hogy hallja, vagy abban részt venni - a bánat és csalódás. Legyen egy álom esküvő, vagy esküvő a templomban - a jele a betegségnek a szomorúság és csalódás. Titkos esküvő egy álom azt jelenti, hogy meg kell viselkedjenek, nehogy kárt tegyen a jó hírnevét.

Feleségül egy álom jósolja közelgő halál.

Ha álom lesz tanúja egy veszekedés egy esküvőn, hamarosan megtanulják a halál egy szeretett egy. Ha álom Ön házas férj (feleség), az álom megjövendöli meghal.

A vendégek az esküvő álom - a jele nagy családi boldogság. De ha az álmaidban fognak feketébe öltözött, akkor lesz szomorú, vagy egy üzenetet az rokon halála. Ha ez történik, egy álom a saját esküvő, az álom, mielőtt azt mondani boldogtalan családi élet. Ha az esküvő tábla üres, akkor lesz az összeomlás remények és a balszerencse. Esküvői gratulálok álom portend kapó hírek a siker az üzleti életben.

Ha álom, hogy valaki megkérdezi egy álom, igaz, hogy megnősült (házas), majd várjon egy nagy változás az életemben. Gyakran egy ilyen álom megjövendöli, hogy van egy új szerető (szerető) jelenik meg.

Mivel egy barátja esküvőjén egy álom - egy korai előfutára a halálhírét.

Beszélj valakivel egy esküvő, vagy rajta: a betegség vagy baj.

Sok népi kifejezés, külön erre a csodálatos esemény egy ember életében: „Hó és eső az esküvő vonat - gazdag élő”, „Red esküvő napján - élőben piros, így szegény”, „Hóvihar az esküvő vonat - minden vihar fog fújni”, „Under esküvői láb pénzt dobni - fiatal gazdagok „” Podvenchalnuyu gyertya ápolja, és rágyújtott segítségért első szülés »« Esküvői nélkül Divas nincsenek »(csodák),« ülésén fiatal kapujánál lefektetett a tűz (a korrupciótól) " . Az esküvő lenne az álmod, mert a valós életben veletek történt-e változás.

Legyen egy álom esküvő menyasszony vagy a vőlegény - a jele, hogy rövid idő alatt akkor lesz egy nagyon fontos döntés, amely befolyásolja a teljes jövő életben. Talán segít megváltoztatni az életed, annál jobb.

Ha részt vesz egy esküvői vendégként, akkor ez az álom azt jelenti, hogy a folyamatban lévő változások semmilyen módon nem befolyásolja az életed. Meg fog törekedni, hogy a vastag a dolgok, de hogy lesz hiábavaló.

Ha álom látod magad az esküvői tanúként, az egyik fiatal, akkor számíthat a gyors változások a személyes életében, és ezek a változások lesznek a jobb.Ha álmodtam, hogy Ceremóniamester, aki vezeti az esküvő, akkor a valóságban meg kell várni, amíg az a szórakozás, és befejezni a kemény munka, különben te sokáig nem lesz képes megvalósítani a célt.

Az álom egy lakodalmas menet - a prófécia, hogy bármilyen változás az életedben a közeljövőben várható.

Zavarja a folyosón az esküvő egy álom - rossz jel. Ez az álom azt jelenti, hogy valaki a környező ellenséges rád és kíván kárt.

Látta magát egy esküvő, akkor tudja, hogy hamarosan megtalálja a kiutat a kellemetlen körülmények.

A fiatal nő, aki álmodott egy titkos esküvő, a legvalószínűbb, nem túl jó hangulatban.

Ha álom lány elfogadta az ajánlatot, a valóság fog keresni egyetemes tiszteletben. Ezen kívül minden tett ígéreteket kedvese, valóra válik.

Ha egy álom, azt hiszi, hogy a szülők nem hagyja jóvá a házassága, hogy a valós életben fognak reagálni a rossz elkötelezettség.

Egy álom, amelyben egy szeretett mást vesz feleségül, megjövendöli akkor indokolatlan szorongást és az üres félelmek.

Ha egy agglegény álmodja, hogy nős - ez a szomorú ómen.

A fiatal nő, aki látta az esküvője valaki gyászol, a családi élet nem lesz túl jó.

Bolgár jósnő Vanga álmokat az esküvő következik.

Az álom esküvő - kellemes hír, hogy bár és nem lesz társítva közvetlenül, de még mindig hatással van túl.

Ha lenne egy zártkörű esküvő, így hamarosan lesz egy meglepetés, és akkor lesz szükség, hogy kezelje őt a legnagyobb megértést és kitalálni, hogy mit jelent.

Sétáltunk álmában az esküvőn - akkor lesz egy szórakoztató party a régi barátaival. Talán ezen a partin, akkor ismerkedhetsz az ember, aki lesz az Ön számára a jelentését minden élet.

Mi volt az álom az esküvő - hamarosan lesz, hogy egy nehéz döntés. Valószínűleg ebből a döntés függ a jövő életben.

Ha álmodtam, hogy jelen vannak az esküvőn, mint vendég a becsület, a valós életben, az egyik legközelebbi emberek nagyon szükségünk van a segítségére. Ne tagadja ezt a személyt, mert nagyon hamar te is szüksége lesz a szolgáltatás.

Legyen az esküvő -, hogy menjen át a baj, bánat, talán veszteség egy barát vagy betegség.

Legyen vőlegény az esküvő - veszélyt.

Ha a házasság vált valóra, hogy ez egy nagyon rossz ómen.

A beteg egy álom esküvő jósolja halál.

Egy nő álma egy esküvői nincs ilyen komor értelme.

De még mindig azt jelenti, szorongás és szomorúság, különösen, ha az álom egy titkos esküvő vagy egy esküvői szülői beleegyezés nélkül.

Ha álom esküvő valaki gyászol, a valóságban az emberi házasság, aki látta az álom, akkor nem fog működni.

Néha az álom a házasság a férfiak esetében - a jóslat a megjelenése egy nő az életében, lelkileg közel áll hozzá, és a nők számára - a megjelenése egy férfi, akinek ő fog tapasztalni szenvedélyes szerelem.

Temetés, nem jó veszekedés, árulás (házas), szomorúság (idle), veszteség; elvenni - nem semmi, zuhanyzó flaunts // beteg feleség vagy a férj meghal, a férj és feleség veszekedés, betegség vagy halál (házas); házas férjével - a halál; az esküvőn, hogy - a gyermekek születése (házas) esküvő (idle) // sajnálom, vágy; táncolni az esküvőn - óvakodj az ellenkező nemű; az esküvőn férfiak vagy a nők csak - a zavart az életben; esküvő vonat - a szeretet.

Temetés, nem jó veszekedés, árulás (házas), szomorúság (idle), veszteség; elvenni - nem semmi, zuhanyzó flaunts // beteg feleség vagy a férj meghal, a férj és feleség veszekedés, betegség vagy halál (házas); házas férjével - a halál; az esküvőn, hogy - a gyermekek születése (házas) esküvő (idle) // sajnálom, vágy; táncolni az esküvőn - óvakodj az ellenkező nemű; az esküvőn férfiak vagy a nők csak - a zavart az életben; esküvő vonat - a szeretet.

Ha álom mohón felkészüljenek a közelgő esküvő, varrni a menyasszonyi ruha és minden - így a valóságban perenervnichal úgy, hogy a nagyon házasságkötés akkor adja át a tudat, mint egy felhő a köd.

Lásd magad egy álom az esküvői asztalra azt jelenti, hogy a valóságban akkor jó szerencsét mindent, kivéve a szeretetet. Ha otthont egy esküvő akarata ellenére a szülők ne engedjék, hogy ezt a házasságot - így a valóságban szembe egy betegség, amely aláássa az erő, és hogy egy teljes szellemi kimerültség.

Egy álom, amelyben jelen vannak az esküvő barátja, otbivshey a vőlegény - ez előrevetíti barátok őszintétlen hozzáállás, egyértelműen rejteget valamit tőled. Egy álom, amelyben férjhez másodszor, beszél a veszélyt, amely akkor már, hogy engedélyezi az összes bátorságát és az önkontroll.

Szomorú esküvő - jele jövő diszfunkcionális családi élet, szórakozás - a valós életben, akkor téve állandó imádása az ő áldott. Ha álom a lakodalmas menet áthalad a temetőben - így a valóságban ez veszélyezteti akkor özvegység az élete delén miatt egy tragikus balesetben a férjével. Egy álom, amely megy nászútra - a harmóniát a magánéletben.

Az esküvőjét, hogy - egy fájdalmas év, baj van a házban.

Valaki másnak az esküvő, hogy - a teljesítése vágyak.

Az esküvő a kedvenc ember, hogy - bocs, titkos gyanú róla fenyegetést életét.

Hogy gondoskodjon egy esküvő - akadályokat.