Álom könyv kés volt, amit egy álom kés álmában

Mi az álom kés álmában:

Kés - Ha látta a kést álmában - akkor lesz szétválasztása, a konfliktusok és a pénzügyi veszteségeket.

Ha álmában látott egy rozsdás kést - nem lesz elégedett a családi ügyek, vagy hamarosan elváltak a szeretőjét.Lásd még :. Mi álom tőr szablya mi álmok, mit álmodik kard.

Olvassa el, ha azt szeretné tudni, hogy miért álmodsz kést.

Álom S. karátos

Mi az álom Knife:

Kés - Álmodott kés -, akkor várják a konfliktusok és szétválasztás.

Ha álmában látott egy éles késsel - ha veszélyben vannak.

Ha álom Leszúrtad - hogy te is vétkezett.

Ha álmában látott egy nagy számú kések - ha valaki sok sértett.

Ha egy álom vett egy kést, hogy valaki - van ellenséget, hogy jelenhet meg.

A következő értelmezése, hogy miért álmodsz kést.

Pocket álom könyv T.Lagutinoy

Mi az álom kés, hogyan kell érteni az álom:

Kés - Álmodott egy kést - akkor elválni szeretett.

Ha álmában látott egy rozsdás kést -, akkor várják a családi konfliktusok.

Egy éles késsel egy álom - meg kell félni az ellenséget.

Ha álmában látott egy törött kés -, akkor várják a problémát a szeretet és a munka.

Miért álom álom Knife:

Kés - Kés Álmodott - várja Önt veszekedés és a harc.

Ha egy nő kés volt - ő hamarosan találkozik a szeretett személy.

Álom értelmezése Mel'nikova

Mi az álom késsel álom értelmezése:

Kés - Álmodott egy kést -, hogy lehet csalni.

Ha látott egy álom zsebkés - akkor hagyjuk sokáig a családjával és a régi barátok.

Boot késsel egy álom - várnak a pénzügyi problémákat.

Grafter egy álom - akkor büntetik igazságtalanul.

Ha álmában látott egy rozsdás kést - akkor hamarosan fogasok.

Miért álom egy kést álom értelmezése:

Álom könyv kés volt, amit egy álom kés álmában

Kés - Az álom akkor késsel vagy valami - nagyon rossz jel, amely gyakran előrevetíti veszekedések, botrányok, megtöri a kapcsolatok, a szétválasztást és így tovább. Álmodott egy rozsdás kést, akkor ez az álom azt jelenti, hogy ha fáradt egyes kapcsolatok és szeretné megváltoztatni az életüket.

Azt álmodtam, egy kést, hogy élesíteni és a lengyel, a közeljövőben akkor vár egy nagyon nagy baj, amelyben akkor hibáztasd magad.

Ha álmodott őrölt kések, várnak baj amelyben hibáztatni a barátok, rokonok - talán árulás, vagy csak a felelőtlen magatartást okozta figyelmetlenség vagy túlzott hiszékenység.

Ha álom már megtört a kést, akkor nem várnak a közeljövőben, hogy elérjék céljaikat, jobb elhalasztani a végrehajtás, amíg kedvezőbb időt.

Volt egy álmom, amelyben Ön leszúrták, ez általában egy álom megjövendöli a családi konfliktusok, a családon belüli nehezen talált olyan konkurenseivel a munkát. Ha az álom volt egy magányos ember (családja tudta nélkül), akkor a szabály, ez szégyen.Álom értelmezése Rasputin

Mi az álom késsel álom értelmezése:

Kés - Kés álom - ez azt jelzi, hogy a valóságban vegye fel a legnehezebb esetek és sikeresen megbirkózni velük.

Késsel álmában -, akkor azzal fenyeget, hogy az izgalom és a frusztrációt.

Szünet egy álom kés - ez az álom megjövendöli ha baj. Akkor szenved a szövődmények kialakulását az ügyek. Mert kellemetlen félreértések kapcsolatok az emberek követik hidegség és közöny.

Élessé a kést egy álom - hamarosan lesz valami megalázó és hálátlan feladat, nem ígéretes szakmai előmenetel.

Kibír egy kést álmában a másik személy - készüljön fel a váratlan hír. Lehet, hogy módosítania kell minden tervem. Ha nem látja vagy hallja álmában, ahogy valaki ragaszkodik egy kést akkor - ez azt jelenti, hogy az emberek valami, hogy zavarlak én látogatást.

Megsérült egy kést az alvás - ez azt jelenti, hogy aggódnak a bizonytalan pozícióját ügyek. Úgy érzi, nem biztonságos. Talán pihenned kellene.

Dobj egy álom kés - mutatja a szélsőséges fáradtság és fájdalmas állapotban. Meg kell figyelni, hogy az egészségügyi - mind fizikai, mind mentális. Ha nem vigyázunk, a tetteikért és beszédek - meg nem nagy ügy. Kap egy álom késsel, mint egy ajándék - ez egy jó jel. Lesz jó szerencsét, és az emberek mindig jön hozzád segítségért a nehéz időkben.

Kés álom? Lásd. Következő tolmács.

Mi az álom kés, bármilyen okból:

Kés - Kés szimbolizálja, hogy szükség van vágva a gyors, felfedi valaki legmélyebb félelmeit. Ez azt jelenti, „szúrt a hátsó” vagy elképzelni az álmodó, mint egy áldozat vagy felbujtóként erőszakos cselekményt. Ezen túlmenően, a kést egy álom gyakran tekintik szimbóluma a férfi szexualitás és általában kapcsolódó agresszió.

Mi az álmok, és hogyan lehet megérteni a kés?

Kés - Gyors értelmezés: szétválasztása; egyenesen a cél; ravaszság.

A népszerű kifejezést óramű; hogy elpusztítsa a gyökerek; igen figyelemre méltó; vágva a gyors; fen képességeit.

A kés szimbolizálja az elválasztás. Ha álom tartod a kést, mit csinálsz vele? Mit szeretne másokkal osztani? Ha a kés tartja a másik embert, akar elszakadni tőled?

Kés álmodban fegyverként használják? Abból, amit próbál megvédeni magukat? Ha támadni valaki egy késsel, az ember azt akarja, hogy fáj minden oldalán, a személyiség? Az is lehetséges, hogy az álom beszél egy bizonyos oldalán a személyiség, amely nem akarja, hogy szembenézzen.

Kés - aláírja közvetlen forgalom a cél. Hogy ha a kés értékének aludni, figyelni, hogy mit csinálsz egy álom, és hogyan érzi magát. Éles késsel hasznos tippeket, hogy mit kell tudását?

Ismerje meg álomértelmezés kést a másik álom könyveket.

Mi az álom késsel álom értelmezése:

Álom könyv kés volt, amit egy álom kés álmában

Az álom, amit dobni valaki egy késsel, az azt jelenti, hogy hamarosan meg fogja mutatni az aljasság jellem; meg kell, hogy tegyenek meg minden erőfeszítést, hogy dolgozzon ki egyfajta valódi igazság.

Ez az álom is más értelmezést.

Egy álom, amelyben dobja a kést, azt jelenti, hogy a ház egy ismeretlen férfi siet. Álmodni gyilkos csinál egy kést szúrt a hátsó - élénk figyelmeztetés, hogy a való életben, ellenség megpróbálja fizetni egy alattomos csapás magukat biztonságban maradnak.

Ha álom megpróbál támadni egy idegen, felfegyverkezve egy késsel, majd egy ilyen álom ígér kedvező változásokat személyes életében.

Ha álom bejön valaki egy késsel, a valós életben folytatja elégedetlenség karmikus ok okozta szennyezett önző gondolatok őseid. Ön képes lesz arra, hogy elkerüljék a különböző katasztrófák és szerencsétlenségek csak akkor, ha szentelje magát a magas szellemi szolgáltatást.

Ha álom akkor mutatták be egy késsel (mint ismeretes, és a valóság ilyen ajándékot jobb finoman elutasítja, mint elfogadni), az azt jelenti, hogy a valóságban kegyetlenül és alattomosan megtévesztette az embereket, akiktől a legkevésbé számítunk árulás.

Lásd a kést álmában:

Kés - konfliktus, harc. A nők esetében - a találkozó egy férfival. Mars.