Álomértelmezés álmodott szemében alvó mi álmok szemét

A szem érzékeljük a körülöttünk lévő világot. Visual által kapott információk a tudatalatti, felébreszti érzelmek és érzések. Ezért az álmok, ahol az emberek lehet tisztán látni az úgynevezett „lélek tükre”, nagy jelentőséget tulajdonított a kommentátorok. Talán, miután az ilyen álmok álmodó kell megérteni magukat, vágyaikat és törekvéseiket. Nézz mélyen a lelked akarja egy csomó ember, valamilyen módon segíteni, hogy mi álmok.Álomértelmezés álmodott szemében alvó mi álmok szemét

A legkisebb részlet ezek az álmok függ pontosságát értelmezések, így az álmodó helyre kell állítani a memóriában az összes körülményt és a részleteket. Szemszín - a fő jellemzője, amely figyelmet érdemel az a személy. Ha nem sikerül, hogy látom, a valóságban ez nem kell várni a választ a kérdésekre a közeljövőben. Ezen felül, az álmodó lesz nehéz helyzetbe, miután egy fontos beszélgetés zajlott a valóságban.

Szem szín és árnyalatai

Álomértelmezés álmodott szemében alvó mi álmok szemét

Szemét a mérete és állapota

Álomértelmezés álmodott szemében alvó mi álmok szemét

 • Belenézett valakinek a szemébe az álom - a valóságban egy igazi érdeklődés ez az ember, hogy megpróbálja megérteni a szándékait. Mert ez az ember valójában romlik a közeljövőben kapcsolat és a kölcsönös megértés lesz teljesen elveszett. Ha érdeklődés az álom hatására a szeme egy ismeretlen nő, a valóságban meg kell várni a megjelenése komoly riválisa.
 • Nehézségek a munkahelyen és a baj a menedzsment ígér egy álom, ahol egy alvó szeme hirtelen elkezd vérezni. Ebben az esetben az álom könyv arra ösztönzi, hogy összpontosítson az egészségét, és tartsa az idegeket.
 • Amit utalnak csukott szemmel egy álom? Álom könyvek értelmezik a történet a következő: egyrészt, mint egy álom ígér az ember jó hír, és rövid életű szerelem. Másrészt smezhennye szemhéjak jelezheti erős vonzalmat az álmodó senkinek. Nézzen egy álom egy szeretett, akinek a szeme csukva volt, az azt jelenti, megjelenése a valóság neki konfliktusokat. Talán a műhold saját rejtély, és nem akarja megosztani velük.
 • Álmodott nyitott gyermek szeme előfutára a váratlan hír, élénk megjelenítést, alapos ismerete az élet. Ha a gyermek szeme kék, akkor a valóságban, alvás vár tenger gyengédség, szeretet és a szeretet ő ad válaszul a szeretteiket.
 • Mi álmok szeme óriási méretű - akkor számíthat a jólét és a jó szerencse. Az álom könyvet, az álmodó az életben nem lesz új okos és tehetséges barátok.

festeni a szemét

Álomértelmezés álmodott szemében alvó mi álmok szemét

 • Ha egy házas nő álmodta, hogy ő azt javasolja, smink és gondosan festett szempillák, aztán a valóságban, ő találkozott egy megszállott rajongó, akinek a szándékai vele komolyan. Lehetőség van arra, hogy a valóságban csodálója kitartás DreamWalker vezet az oltár vele. Amikor meglátja az árnyékát egy álom egy évszázada, akkor kell, hogy legyen óvatos kiválasztásában barátai, mint egy hazug meg mellette.
 • Miért álom, amikor valaki azt sejteti árnyékok a szeme - a valóságban ez kész megszegni a törvényt. Tovább értelmében ez az álom, hogy az álmodó ébren próbálják jobban megérteni a szándékát, hogy barátok.
 • Híd a nyíl és a festék szempillák egy álom tolmácsok tekinthető jellemző alvás, folyamatosan hajlamosak elrejteni a gondolataikat az emberek korlátozódik ez a bizalom. És a világosabb és okoz smink néz ki, annál több a vágy az ember az életben, hogy megfeleljenek a velük valami ideális. A kommentátorok azt javasolják, hogy az emberek gyakran megfigyelhető hasonló történet az álmaidban, hogy megszabaduljon a rögeszmék és önmaguk lehetnek.


 • Ha egy lány álma, hogy ő gondosan festett szemhéjak, a szemceruza között kísérete van kész ember szeretkezett vele bármilyen feat. Az ilyen jelenetek ígér boldog házasság, a nyugodt családi életet. Ha az álmodó az álom előtt smink kezd erőteljesebben ceruza, akkor valójában azt kell, hogy készüljön fel egy kellemes meglepetés, vagy egy érdekes utazás.
 • Festék szeme alvás egy másik személy előrevetíti egy varázslatos esemény a valóságban, az alvás szenvedélyes néhány jelenség vagy kap jó híreket egy barát. A lányok, akiknek a munkája kapcsolódik a make-up, ezek az álmok csak vetítés tükrözi a napi tevékenységet.

A sérült szem

 • Nézze meg a homályos és fájó szemét egy álom - ez a figyelmeztetés. Lehet, hogy szembenézzen a baj az ügyek különböző nyugtalanság és a romló egészség. Miután egy ilyen álom Szükséges, hogy az a legnagyobb éberséggel és óvatosan!
 • A megaláztatás és sértéseket álom egy fekete szeme. Álom könyv javasolja, hogy korlátozzák a haragját, a valóságban, nem végzett provokáció. Továbbá, ezek a képek egy álom, hogy az emberek várják tiltott örömök. Bizonyos esetekben Fingal álom nyereség és az anyagi jólét.
 • Amikor az álom az álmodó megjelenik a harmadik szem, az azt jelenti, hogy felerősödött az intuíció. Miután ezek az álmok egy személy is magabiztosan szentelik életüket, hogy a lelki fejlődés és önfejlesztés. Egy nő, három szem alvás közben egy jele a terhesség első.
 • Kellemetlen történet, és a szemét kiszúrták. Az ilyen álmok előre veszteség egy szeretett. Ha az álmodó maga hozakodik őket valaki egy álom, a valóságban, meg kell visszatartani a sodrából, amely folyamatosan taszítja az embereket. Álom könyv ösztönzi az ilyen embereket, hogy viselkednek a valóságban sokkal szerényebb.
 • A hosszú és sikeres életet ígérnek egy álom, amelyben az ember látja, a szép és kedves szeme. Az álmodó, ezek jelképe őszinte szeretetet és boldog.
 • Anyagi jólét vár azokra, akik álmodnak, az árpa a szeme alatt. Az ilyen álmok biztosítják a gazdagság és a jólét.
 • Ha az álom a szemében rovarok vagy férgek, mi várható baj, mert a megoldatlan problémák. Emberek legyen óvatos foglalkozik az ellenség, hogy ne elkapjanak a hálóikat. Ezen túlmenően, az a személy, aki látta az ő álomszerű horror, meg kell indulat a lelkesedés a valóság és felejtsd el az a szokás, hogy azt mutatják, harag.
 • Az álom egy ember szem nélkül, a nő azt jósolja, a férje halála következtében haláleset vagy válás.
  Ha a hölgy álmodja, hogy bámult a szemét egy ember, a valóságban, ez igazán mutat az érdeke, hogy ez az ember és az ő vágy, hogy tudja a terveit nyilván. Ha az álmodó néz a szemébe egy szeretett egy álom, a valóság ő aggódik a félreértés, és nem ért egyet a világnézet.
 • Folyt a szem alatt vagy duzzadt szemhéj, csak egy álom olyan csalás az üzleti partnerekkel. Személyi miután az álmok legyen nagyon óvatos, ne engedjék megsértése a törvény a saját kertjében. Ellenkező esetben a valóságban akkor szembe hatalmas bírságot és jogi szankciókat.
 • Álmodott kancsalság előfutára a szerencse, a születés egészséges és tehetséges gyerekek.
 • Ha az álmodó álmában figyelte a szemét jelenléte nélkül a tanulók, hogy ő kellene óvatos az életben, és nem veszít fontos pontot. Álom könyv arra ösztönzi a személyt, hogy a hangsúly a hosszú távú projektek, amelyek akkor lehet kitermelni a valódi előny a társadalom és nem vesztegeti az erejüket apróságok.
 • Ha az alvás úgy érzi, egy csókot a szemét, akkor készen kell állnia a szórakozás és az öröm. Az élet javul, és minden terve megvalósításához.
 • Porszem, hogy a szemébe kerül egy álom, olyan baj a gyermekek számára.
 • A házas nők látják magukat bekötött szemmel egy álom jelent veszélyt az ő házastársi kapcsolatok, a megjelenése alattomos ellenfél. A többi ember ezt a történetet értelmezni az álom könyvben, amelynek az életük titkok és homályos helyzetekben.
 • Túlélni a műtétet a szemeket egy álom, akkor vegye objektív pillantást az életét kívülről. Miután egy ilyen álom egy személy kell gondolni az új szempontokat élete kezdetben értékeli az összes létező eredmények és győzelmeket.
 • Ezzel eredménytelen munkaerő és kockázatos vállalkozások álom ember elvesztése az egyik szemét. De ahhoz, hogy maradjon az álom nélkül, azonnal két szemgolyó garantált javítása pénzügyi helyzetét.
 • Kedvező, álom értelmezése lehet nevezni egy álom, amelyben egy férfi órák szem alatti ráncokat. Az álmodó ebben az esetben lenne tartogat egy hosszú, érdekes az élet tele van izgalmas események.

Macskaszem

Álomértelmezés álmodott szemében alvó mi álmok szemét

 • Ki a nehéz helyzetben találni valakit, aki álom macska szeme. Megtalálása pihenés és nyugalom várja az álmodó a közeljövőben. De ha egy álom alvás úgy fogja érezni, a szeme egy másik ragadozó, a valós életben az útjába fog állni a gonosz emberek, tele irigységgel és gyűlölettel.
 • Mi az álom izzó a sötétben, mint egy macska szeme - akkor óvatosnak kell lennie a háztartásban. Egy ilyen álom egy álom könyv tartja a javaslatot, hogy megőrizze a józan ész alatt családi konfliktusok. Tolmácsok tanácsolják után az ilyen jelenetek, hogy olyan tapintatos kommunikál a rokonaikkal.
 • Miller társult álmodott néz állandó felügyelet az álmodó a valós életben. És nézi az ember rosszindulatúan gondolkodású ember, akitől azt várhatjuk csak aljasság és árulás. Kellemetlen értelmezni egy álom félszemű. Ez az álom ígér a nyomor és a szorongást.

Aludj keddtől szerdáig túlcsorduló aktivitás és rengeteg különböző témákról. Keresse csak helyes, értelmes szál ebben a káoszban szinte irreális .. több