Álomértelmezés festék szeme egy álom, amit egy álom festeni a szemét

Mi egy álom, hogy festeni a szemét alvó

Álomértelmezés festék szeme egy álom, amit egy álom festeni a szemét
Álomértelmezés festék szeme egy álom, amit egy álom festeni a szemét

A szem megnyitja az utat a belső világunkat. Ezért minden olyan intézkedés, hogy gyártunk velük alvás közben lehet különbséget tenni a valós életben. A festék a szemébe álmában is különféleképpen értelmezik a körülményektől függően az alvás. Ha ez egy álom egy fiatal lány, majd a valóságban ő tűnhet kitartó úr, aki kell figyelni, hogy az udvarlás. Ha a szempilla festett túl fényes, vagy akár mesterséges, talán az élet, amit gyakorolni a rossz véleményüket fontos kérdésekben, vagy te kiszabott sztereotípiák, amelyek megakadályozzák felismerni az igazságot. Továbbá, az alvás beszélhetünk kétszínűség érzéseit.

A festék a szemébe annak a jele lehet, hogy nem akarja, hogy bárki az ő belső világa, és hogyan, hogy egy maszkot. Ha mossa le a festéket a szemek, az álom beszél a vágy, hogy önmaga legyen. Ha álom valaki festi a mások szemében, a valóságban valaki félrevezetésére vagy megtévesztésére. Tovább értéke alvás lehet a vágy, hogy megértsék a környező valóságot és megismerjék a barátok jobban.

Hasonló álmok:

Az álmunk Foglaljon online meg lehet tanulni, nem csak mi, hogy festeni a szeme egy álom, de azt is, hogy az értelmezés más álmok. Ezen kívül kínálunk egy pillantást nyugtatók Vanga és Nostradamus letöltés Álom Miller - talán ez az, ahol megtalálja az álom „festeni a szemét.”