Álomértelmezés gyerekek, amit a gyerekek álmodnak - Álomfejtés ingyenesen

Gyermekek álom az álom könyv Lofa

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (17)

Miért álom Gyermek:

Az álom sok gyermek - azt jelzi, hogy van, hogy a sok kis probléma, amelyek mindegyike lesz szükség, hogy több időt és erőfeszítést igényel. Lehet, hogy ez az álom emelkedését jósolja a születési ráta a világon.


Ha egy álom látott egy gyereket, a valós életben nem viselkednek a legjobban. A gyerekek bohóckodás rendkívül helytelen, és fájt az emberek körülötted.
Az álom síró gyerekek - egy álom előrevetíti a globális veszélyt. Eljön az idő, amikor az emberek megy háborúba. nők lesznek elfoglalva szokatlan dolgokat, és a gyerekek istállót sok könny. Dreamer álom megjósolja a bajok, hogy a gyermekek vagy rokonok.
Ha álmodott a fogyatékkal élő gyermekek. akkor a rossz szokások káros nemcsak az egészségre, hanem az emberek egészségének körülöttük. Néha az álom jósolja környezeti katasztrófa a Földön.
Ha vala álomban, hogy a gyermekek, akkor legyen óvatos foglalkozó a háztartásban. Elképzelhető, hogy az intézkedések és a szavak, akkor nagyban bántódásuk.
Keresés a gyerekek - egy rossz ómen. Nem lehet megtalálni a kiutat ebből a helyzetből miatt számos kisebb bajok.
Játssz egy álom gyerekekkel - a jele, hogy a valós életben, amit keres munkát a lélek, de annak ellenére, hogy a küldetés, akkor meg kell tölteni egy kis időt egy régi kedvelt munkát, megfosztja magát az utolsó erőket.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (22)

Gyermekek álom eszközök

Dreaming gyönyörű gyermek - hírnökök rendkívüli jólét, boldogság és áldást.
Egy anya álmodni gyermek tüdejének - ami azt jelenti, hogy mindig jó egészségnek örvend, de ez zavarja a többi kisebb bajok társítva.
Lásd gyermek dolgozik vagy tanul, hírnökei a béke és a jólét.
Az álom a gyermek kétségbeesett beteg, vagy halott - azt jelenti, hogy van oka a félelemre, hiszen szörnyű fenyegetést a jólét.
Az álom egy halott gyermek - a szorongás és frusztráció a közeljövőben.
Sajnáljuk valami síró gyerekek - a jele jövő baj, zavaró előérzet, megtévesztés és a kedvesség a képzeletbeli barátok.
Játssz és szórakozni a gyerekek - ami azt jelenti, hogy a cél eléréséhez minden üzleti és szerelmi ügyek.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (14)

Gyermekek aludni az álom könyv elmagyarázza, hogy, mint:

Gyönyörű gyerekek - a jólét, a boldogság és a jó;
az anya -, hogy a gyermek beteg könnyen - ez mindig jó egészségnek örvend, de akkor meg kell bajlódnia egyéb kisebb bajok vele kapcsolatos;
hogy lássuk, hogyan működik, vagy iskolába menni - a béke, a jólét;
lásd a gyermek menthetetlen állapotban vagy elpusztult - a szörnyű fenyegetést a jólét;
Ha látni egy halott gyermek - szorongás, frusztráció a közeljövőben;
bocs valamit, vagy síró gyerekek - baj, zavaró előérzet, csalárdság és barátságtalan a képzelt barátok;
játszani és szórakozni a gyerekek - a cél az összes kereskedelmi és szerelmi ügyek.
Lásd még. A játék, könyv, idióta, Cemetery, Mountain, bölcső, Lion, gyermek, Lily, Baby, Fagylalt, ass, csók, sírni, fiú, nevetés, elfogadás, Yad.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (5)

Álom könyv Freud

Gyermekek látni egy álomban jelenti:

A gyermekek egy szimbóluma a nemi szervek általában vannak olyan férfi és nő. Gyakran azt feltételezzük, hogy a fiú egy szimbólum a férfi nemi szervek, és a lány - női nemi szervek megcsonkítása, de ez nem feltétlenül igaz.

Ha játszani vagy nyanchitsya a gyerekek, akkor van egy nagyon erős vágy önelégültség, amit nem lehet, és nem akar szembenézni.

Ha büntetni vagy csettint a gyermek általában, vagy az ellenkező nemű a gyerek, akkor is mesél a vágyakozás önelégültség. De ha büntetni a gyermek az egyik szex veled, akkor lehet beszélni a sóvárgást nem hagyományos szexuális irányultság alapján.

Ha a megtakarítás egy gyermeket a veszélyektől, például egy süllyedő, ez sokat elárul a vágy, hogy a baba, esetleg a vevő.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (16)

Gyermekek az álom

Egy álom, amelyben megjelenik a sok szép gyerek, azt ígéri, a jólét és a jólét. Ha az anya volt egy álma, hogy gyermeke beteg, éber neki jó egészséget kap az ellenkezőjét, de más bajok nem lehet elkerülni. Gyermekek részt a tanulásban, vagy más békés foglalkozás, olyan békés életet. Az álom egy halott gyermek azt jelenti, hogy a közeljövőben, akkor számíthat problémák és frusztrációt. Ha játszani a gyerekek, ez a siker a szerelemben és az üzleti. Egy álom, amelyben megjelenik szomorú gyermek, figyelmeztet a problémákat, hogy gondoskodjon az ellenséget.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (4)

Mit jelent az, ha az álom Gyermekek:

Ha egy férjes asszony álmok szülés - azt jelenti, hogy hamarosan elhagyja a betegségek és fogyatékosságok, teherbe esik, és szül egy egészséges babát. Ha egy nő volt egy álma, hogy ő a gyermek - így a jó viselkedést veszély fenyegeti. Álmodnak a gyermek halála kell értelmezni az ellenkező irányba - a gyermek fog épülni.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (2)

Miért álom Gyermek:

Azt jelenti, fejletlen ösztönök vagy funkciót. Néha ki összefüggésben meg kell határozni a pozitív vagy negatív értékkel a karakter a személy.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (3)

Amikor a gyerekek álmodnak, az azt jelenti:

Üdvözöljük, jó hozzáállás az emberek. A gyerekek, akik nem igazán van - egy nagyon sikeres rendezvény.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (22)

Gyermekek, egy álom:

Kiss - nyugodt.
Lásd még. Child, Baby, Foundling, szülni.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (20)

Ha álmodott gyerekek, ez azt jelenti:Kiss - nyugalmat; játszani velük - bolondság.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (4)

Gyermekek álom az álom könyv Drevnevengerskogo

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (8)

anya azt álmodta, hogy szült egy kislány egészséges, tiszta ... szoptatott neki moloko.Potom látta az egész család a lakásban, amelyben korábban zhili20let nazad.Eta lakás egy 5 szintes épületben, egy álom, ez a ház fele elpusztult, és az emberek aki ott lakott még egy hely, ahol élni, és édesanyám talált valami annyira hasonlít bizonyos zhelezyachku és boldogan mondja mindenkinek, hogy mi is, végül adja a lakást!
válasz

Kérem, segítsen megoldani ezt az álmot. csak az a tény, hogy nincs tulajdon az ő, és igyekeztünk a sorban a bérleti-nappali ... az eredmény ismert lesz csak májusban ...

Köszönöm előre.
válasz

Azt álmodtam, a ház barátnője kakaó idegen született gyermek 3 gólt az álom voltam unih és láttam ott, hogy mit jelent
válasz

Szia, azt álmodtam, hogy látom a gyönyörű gyerek, akkor jöttem, hogy valamiféle ember, egy szép, de gonosz, ő tolja rám, zuhanok egyre rakja a lábát rajtam.
válasz

Azt álmodtam, hogy négy gyerek - fia. És negyedszer, a legszebb, és ez a személy, akit szeretek az életben (de sajnos házas)
válasz

Üdvözlünk! Nemrég volt egy álmom, hogy én megyek a hátsó ülésen az autó, és látta, olyasmi, mint egy kis hordozható kiságy, gyönyörű, mosolygós gyermek (egy év, hónap 2-3). Ez a gyerek, agukaet, mosolyog és húz kezelni ...

Odahajoltam, és ő átkarolta rám ruchenkami, majd lett valami olyan agukat, Bud beszélt velem. Az álom, értem és még válaszolni rá (tartani a beszélgetést). Mégis az volt az érzésem bajt, én ismerem őt sokáig, bár ez egy furcsa és számomra ismeretlen a gyermeket.

Aztán álmodtam fuldokló a folyó az emberek ... ők bimbó hajóroncs ... én beugrott a folyóba, hogy megmentse őket (ami nagyon furcsa, mert életemben úszni, de davolno rossz és bayus mélység). Megmentettem a szülők (hogyan jutottak oda csak.). Amikor kijöttem be szárazon újra láttam ezt a babát, ez alkalommal, hogy valaki a kezét (én nem is tudom, ki volt-férfi vagy nő ??).

Az első baba én állítólag nem tudja, aztán megint rám (ne felejtsük, hogy Hooke mint, te vagy az!), Elkezdtem húzni én elintézem agukat (talk to me) és a mosoly. Mi beszéltünk vele, nem emlékszik a reggel, de az egész nap a memóriában marad, a mosolygó baba arc és ahogy húzza a fogantyút.

Mit jelent ez az álom azt jelenti, soha nem voltam képes megérteni, és hol vannak a szüleim is ... Kérem, segítsen valaki az értelmezés az álmom.

Köszönöm szépen!
válasz

Azt kovásztalan barátnőm 4 gyerek a lányok, de élt egy másik teszünk egy lánya iteressno mi az álom
válasz

Azt álmodtam, hogy szült ikreket: egy fiú és egy lány. És nagyon boldog voltam, bár még nem is látott.
válasz

NGM snilsia strannyj son.byli deti toli v lagere, toli v kamnatah i na NIH vnezapno vjehal kto hogy na britve.ja bojalas Tuda idti, stranno ja ZE medik.potom kakoj hogy muzcina kak által NGM nameknul, CTO ja dolzna.ja zasla i uvidela CTO mnogie deti kak által bez soznanija ili ubity.no stoilo NGM prikosnutsia, oni nacali ozivat, mnogie zasevelilis. potom ja okazalas v dome, butto én perejehali, nem my tam byli ne odni.opiat taki ne a Deti, ne a prosto liudi.odnogo podrostka Toze nado bylo lecit
válasz

Az álom, egy álom, hogy szült egy lány. A szoptatott, eleinte nem volt tejet, majd még a legkisebb, a gyerek ivott mohón.
válasz

Azt álmodtam, hogy menjen be a bejáratnál, és sok ismeretlen lyudey.A elhalad - sok bérlő. De a folyosón vannak ágyak, ahol lesoványodott gyerekek hazudnak. Megyek az ismerős nekem egy álom lány - Megkérdeztem, ki volt az. Azt válaszolta, hogy a gyermekek szenvednek tüdőrákban az utolsó szakaszban. Sétál legfeljebb négy hálófülke, ott ül. Megyek is (nagyon féltem), leülhet undorral. Beszélek velük egy darabig. De aztán megfelelő apa és azt mondja, hogy itt az idő. Mikor búcsút nekik - elkezd sírni ... én sajnálom őket, tényleg. Megyek az apámmal, de aztán az álom folytatódik (ott én és a barátaim megtisztítjuk néhány jégtömb)) De ez alkalommal sírtam - és aztán felébredtem. Hogy ez az álom jelentheti.
válasz

zdravstvuyte.mne szinte minden nap álmodik kagbuto szülni vagy terhes vagyok, mit eto.snitsya egész évben.
válasz

Azt álmodtam, hogy megcsókolta a főnököm (a mi nem az első alkalom). Eleinte csak egy üdvözlő csókot, majd simán átment az összes némileg eltérő. Kérem, mondja meg, hogy mit is lehetne.
válasz

segítséget razgodat ... álom kezdett, így futottam, és figyelmeztette az embereket, hogy az eső razalet folyó ... és az emberek álltak kábultan hirtelen sötétedni kezdett, majd töltött még a víz áramlását és a négy gyerek elmosta az első Megdermedtem, mint a túl zsibbadt, és amikor láttam, hogy megfullad kezdődött akkor húzza ki, és peredovat emberek karnyújtásnyi amikor peredovat utolsó rájött, hogy a negyedik halott ... ha bocsánatot, hogy nem tudta megmenteni a negyedik nő azt mondta, hogy ő életben maradt, és jól a többi, hogy ilyen hamar a folyóba ... ysohla és lett a nap süt
válasz

Szia, azt álmodtam, hogy a fiam is, én még nem láttam. de nem vagyok terhes, és nem házas. Szeretném tudni, hogy mi.
válasz

Azt álmodtam, hogy az első megtakarítás a gyermek (tiszta és krupnenky) más emberek, akkor a gyermek zsugorodik, elszürkül, és a szeme csukva van, azt hibáztatni az emberek, akiktől megmentette a baba, akkor a baba feje a földre esik, mintha a test elbomlott és a koponyájából menj szürke féreg. mit jelent ez?
válasz

Gyakran álmodom, hogy elveszti vagy elfelejti látványa unokahúga, ő 11 éves volt, és valahogy, pihentünk Spanyolország és véletlenül hagyta a metrón Peron. Minden dolgoztak ki, és jöttem vissza ugyanúgy, nos, azt hiszem, 10 percig. De mindig látom az álom után ez az eset, hogy emlékszem rá így, vagy bárhol máshol, nagyon travmirschee látvány. Mit jelent ez? Talán azért, mert a közelgő ülésén az egyetemen, és én nagyon aggódom.
válasz

Azt álmodtam, hogy kisfiam propal.Ya keresi, és nem tudom nayti.Zvonyu a rendőrség, kérve nem csak a pomoschi.Ya sírt és zokogott, tkne találtam ego.V végén nem nashla.Ya még akkor perezhivayu.Chto znachilo.Podskazhite pozhaluysta.Zaranee köszönhetően.

Azt álmodtam, hogy szült ikreket, egy fiú és devochka.I egyszer furat látta játékukat év 2-3.Podskozhite kérjük, hogy mit jelent.
válasz

Azt álmodtam, a gyerekek, akik ettek a nyers húst. ez azt jelentené, Ispugalas.Chto. A gyerekek nem az enyém, tiszt.
válasz

Álmomban hoztam haza egy cica, etette. És kiderült egy lány 7-8 év. Sápadt volt, sötét karikák a szem alatt. A húgom és én megkérdeztem, ki volt, és azt mondta: „halott vagyok. Anya nem akarta, hogy meghaljon, és engem halhatatlan zombi halál után. " elkezdtünk gondolkodni, hogy mit kell csinálni vele. Azt mondta: „Meg tudjuk temetni?” Azt válaszolta: „Igen! temetni, kérem, és a nyakam obmazhte joghurt, ez vonzza a vámpír, azt szeretnénk, hogy egy vámpír „O_o
válasz

Azt álmodtam, hogy menekül a gyermek karján, futottam, mint egy ház talált Bude hiszem zhyt aztán povarachivaetsya és peredomnoy barátom mosolyog és örülök, hogy menekül valaki nem emlékszem rozshyfrovat segítséget.
válasz

Jó reggelt álom Van 3 gyerek 2 fiú és 1 lány, jártam velük, és boldog volt, akkor azt mondta, hogy én vagyok karcsú és szép, és szeretnék egy másik rodit.u Van egy fiam és én ez egy álom
válasz

Azt álmodom, hogy én 5 gyerek. A valóságban, van egy fia és egy lánya született. 3 nem létező gyermek álma a csecsemők. Hívom a nevüket, de látom, csak egy dolog a kezében nem tart. Dahl ment férjével egy autó, és lát egy nagy fehér gyömbér tehén, és azt mondják, hogy meg kell vásárolni a gyermekek tejet. És akkor mi a nő megöl egy fejszével a nyak balra.
válasz

Azt álmodtam, hogy apa lett, és születtek nagyon szép bliznyashni

Fogtam a kezét, az egyik akarta vinni a karjában, de ő, mint a Sátán

Fogtam a kezét és proshiptal nekem, hogy nem emlékszem: Mi lehet álmodni, mint egy álom.
válasz

Szia, volt egy fiú blgopoluchnom házban általam próbált létrehozni kézzel tapsol, és a hogyan állítólag hadd menjen), és azt mondta, hívj fiam. Tulajdonképpen valami ilyesmi, mondd?