Álomértelmezés gyermek (álmodott, ami azt jelenti, és értelmezése az álom a gyermek) - boszorkány Olga

Szinte mindig álom könyv gyermek előrevetíti jó rendezvény, szerencse és boldogság. Feltéve azonban, hogy a szemlélődés a gyermek alvás közben ad örömöt, vagy legalábbis nem okoz szorongást vagy a félelem. Ha lenne egy gyerek, ijesztő Te vagy az ő véleményét, illetve szándékait, az álom egy gyerek mindig azt ígéri, egyetlen hiba, gyakran sokkal rosszabb, mint az, amelyik portend álmodik halál, baleset, gyilkosság és a fekete macska.Az álom a gyermek - ha a fordulat két korszak az élet, és ezért a piti részleteket, hogy hogyan jövőjüket és múltjukat.

Lásd rózsaszín boldog baba - vársz egy boldog, virágzó életet, anélkül, fényes érzelmek és a tapasztalatok.

Álmodom a gyermek, aki szennyezett ürülék - minél több a gyerek szennyezett, a nagyobb gazdagság vár.

Wash foltot a gyermek - az egyik vagy másik ok miatt nem kapta meg a pénzt, amit reméltem. Hanem - akkor képes lesz arra, hogy javítsa a rongyos hírnevét, de csak akkor, ha nem utasíthatja a harc a neved, és nem jár tiltott módszerekkel.

Lásd a gyermek szőke gyönyörű haj - a jele boldogság, amely hamarosan megtölti az Ön életét.

Álmok, hogy elvesztette a gyermek - ha az övé, akkor számíthat arra, hogy veszíteni valamit nagyon értékes az Ön számára. Ha valaki - munkahelyi kapsz egy lefokozás vagy elbocsátás.

Miért álom sok gyermek - ebben az álomban, az álom könyv azt mondja, lehet megítélni azoknak a száma, örömök vagy bajok várnak Önre.

Rendeljen egy személyes értelmezése egy álom egy boszorkány Olga

Az álom egy vékony, sovány gyermek - egy súlyos betegség, amely hosszú ideig, hogy hányni ki téged a szokásos módon az élet.

Látni, hogy a baba sír - és hamarosan kell önteni a nyomvonal valakit a közeli barátok.

Mit az álom a halott gyermek - minden dolog megy lefelé, megrekedt tervek beszerzésére, amit felhalmozott olyan sokáig, lehetetlen lesz.

Azt álmodtam, hogy megmentette a gyermek - ha nem is furcsa, de ez - a jele baj, ha menteni egy gyerek, hogy még soha nem látott. De az álom azt mondja, hogy szenved a tudattalan megszállottság veled, vagy hogy milyen túlvilági lényegében állandó a finom szervek. Ha a gyermek mentett - siess, mert ha nem segít a baba, ő gyermekei baj!

Az álom, hogy valaki a gyermek szülei - ez a személy hamarosan elhagyja, hogy egy új ciklust a tervezett születésének és halálának.

Swing baba a bölcsőben - itt az ideje, hogy tervezze meg az élet, mert a sorsa akkor kész változtatni a különböző ágazatokban az életed. Swing üres bölcső - a szülők számára az egyik legsikeresebb karakter, amit én, a boszorkány Olga, nem is akar hallani. Azok számára, akik nem rendelkeznek a gyermekek, vagy akinek a gyermeke végeztek több mint 14 éve - a terv marad tervek, és nem lehet megváltoztatni.

Mit álma egy gyerek, aki elfut tőletek - akárcsak a való életben, a boldogság elfutnak tőled.

Álom könyv, amely a szoptatás - a nők ilyen álmok portend jólét és a családi boldogság, a férfiak esetében - a megaláztatást kellemetlen helyzetbe, használja a tehetségét, hogy keresnek egy fillért, bár már régóta tudják, hogy lesz egy milliomos.

Ő szül egy gyermeket, egy álom, hogy egy nő:

  • egészséges és szép - az öröm és a szeretet;
  • beteg vagy elhullott - a baj és bánat;
  • a szülési folyamatot kíséri nagyszámú vér - legyen nagyon óvatos, mert a könnyek nem lehetett elkerülni;
  • szülni a gyermeket, hanem a szörnyeteg - a jele a hatása akkor a fekete mágia vagy kár;
  • szülni, de nem lett - nem vált valóra reményei, üres tervek, megtévesztés, szeretett egy vagy férje.

Szülni egy férfi - egy ötlet, hogy meg fogja változtatni az egész élet arról szól, hogy jelenik meg, ezért ne hagyd ki. És ez az, amit ő majd hoz - a becsület vagy a bánat alapján kell megítélni, hogy mit tudtak szülni alvás során.

Megbüntetni a gyermeket egy álom -, hogy a hibákat, amelyek meg kell fizetni a következő 7 évben.Egy álom, amelyben a gyermek megtámadták - te fölé a veszély vagy az ellenségét, amely nem akadályozza az utolsó, újra és újra, hogy a felső kéz felettetek, ez az értelmezés az alvás ad álmom könyvet.

Azt álmodta, egy gyermek halála - egy álom feltétlenül szükséges egyéni megfejtési egy képes megjósolni a halálát, hogy a gyermek a valós életben, a másik -, hogy lesz áldozata a halálos betegség, a harmadik - elvesztik a gyermek eredményeként válás. És a terhes nők számára - a fenyegető vetélés.

Mit az álom könyvet egy elveszett gyerek, egy álom - ha eltévedt, elveszett valami a négy nap alatt a következő a felébredés. Ha elvesztette valaki - baj a munkahelyi, vagy valamilyen szerencsétlen baleset (például - történt baleset miatt van) lesz negatív hatással van minden a család tagjai.

Azt álmodom, hogy megtalálta az elveszett gyermek - valaki elejtette az ő sérülés vagy a szemmel verés. Vagy egy hatalmi vámpír tette meg az áldozatot.

Foglalkozz a gyermek szeretet - akkor nem lesz képes arra buzdítalak felsőbb hatalom nem büntet, hogy az összes, hogy te.

Ön vádolnak egy álom, hogy van elkötelezett gyermek nemi erőszak - ha tudod, mi az oka, hogy (tette egy álom) - egyfajta mágikus hatása próbál lenni a halál gyújt. Ha biztos vagy benne, hogy nem teszi meg - van ereje, hogy ellenálljon minden önálló varázslás, és nagyobb teljesítmény, hogy segítsen megvédeni magát.

Álmok, hogy a gyermek választott tőled (emlékszik a film „Alien”) - akkor már kész is sok esztelen és „gyermek” jár, hogy most már nem hibáztatom magát, hogy az élet nem működött, és a tervek nem valósultak meg.

Azt álmodom, hogy váltál egy gyermek - ha a szüleid még élnek, akkor polsna alá azt ígéri, a hosszú ideig tartó öröm és boldogság. Ha a szülei meghaltak, egy ilyen álom arra utal, hogy az élet olyan üres, hogy nem lesz semmi, de az emlékek.

Miért aludni, ha több gyerek, mint ahány a valóság - az ember az ómen sikeres időszakot az élet; a nők számára - a növekedés problémák és problémamentes. Néha - egy éles romlása az általános életminőséget.

Álom Álomfejtés a gyermekek Kedd - üres álmok, mert csak az álom nekik, hogy akkor is kap, de mi történt. Persze, ha ment a bánat vagy veszteség, akkor lehet boldog. De ha hiányzott a szerencse, vagy arra, hogy újrakezdjék az életüket, semmi sem örül.

Miért visszavonja gyerekek szerda - alvás nem olyan sokat, mint a gyerekek, így legyen nagyon óvatos megfejtése. Ha nincs gyerek, alvás kell tulajdonítani a lélek, hogy megmondja, élsz jobb, vagy ismételten elkövetik azt a hibát, hogy közelebb kerüljünk a szélén a bevezető néhány szakadék.

Miért álma egy gyermek csütörtökön - jó álmok valóra csak akkor, ha nem mondja el senkinek róluk. Másrészt, ha ezen a napon volt egy rossz álom, meg kell mondani róla, és annak végrehajtását kell tolni egy pár hétig.

Lásd a baba alszik pénteken -, hogy vizsgálja meg az ilyen álmok legyen csak a monetáris szempontból az életed, mert azt jósolják, vagy a dúsítási illetve a szegénység, vagy valamilyen monetáris stabilitás.

Mit jelent a gyermek alvás szombaton - egyike azon kevés álmok gyermekek, lehetővé téve, hogy elemezze a feltétele a családi életet, vagy csak hogyan illeszkednek ezek a kapcsolatok, hogy próbál építeni ebben a pillanatban.

Fia egy gyermek vasárnap - álmok, mondván, hogy minden gond, mivel minden öröm jönni az életedbe, csak azért, mert te vonzza őket maga vagy munkáját (a boldogság és a jó közérzet), vagy folyamatosan lapozhat a fejében a félelmek (bajban és veszteség).

Álmodta, hogy kezében egy gyerek vállára - hamarosan egy apa vagy anya.

Álom könyv piszkos gyerekek - a szegénység, bajok, károkat.

Keressen egy gyermek a sírban vagy temető - bajok, hogy csökkenni fog le rád, tudod legyőzni csak bízz az intuíció, amely lehetővé teszi, hogy külön az ellenség az igazi barátok.

Álmodtam, hogy eltört a gyermek - ha az övé, akkor a figyelmetlenség okozhat halálos veszélyt rá. Ha valaki más - te magad is lehet hibáztatni a bajok merülnek. Ő zúzott a teste súlyát - rájössz, hogy kimaradt a legbetegebb szerencse élete után már nem lesz képes használni. Mi egy álom, ahol zúzott gyerek, vezetés, autó - a valós életben, akkor lesz résztvevője a szörnyű baleset, azt mondja, az álom könyv.

Miért álom egy gyerek idős emberek - ha az unokája, akkor lesz körülvéve gondoskodás és a szeretet a család. Ha valaki másnak a gyermeke - a betegség és akár halált is okozhat.

Lásd a baba alszik terhes - ha kapnak egy ritka lehetőséget, hogy a gyermek, ahogy a jövőben - a megjelenés, a viselkedés, az egészség, a fejlődés, stb .. A rossz állapotban a gyermek látta azt mondja, hogy szüksége van egy mágikus arra, hogy ne hagyja el álom valósággá válik.

Legyen egy álom, hogy az apa vagy az anya, aki a valóságban nincs gyermeke - veszekedés, botrány, az elbocsátás a botrány, a rokonok különbség.

Egy álom, amelyben megjelenik a gyermek feküdt az asztalon - a halál vagy szörnyű betegség ez a gyermek, a valóságban.

Mit csinál egy álom, amelyben a gyermek fulladás - álom könyv megjövendöli hogy „menj az aljára.” De a „vsplyvesh” után tetszik, akár nem, csak attól függ, a szint a belső ellenállás.

Így az álmod a könyvet, azt természetesen nem lehet a benne említett összes különleges esetekben az alvás a gyermekek, és ezért felkéri azokat, akik nem talált értelmezési álmát egy vagy több gyermeket az oldalak álmom könyv, könyv nekem egyéni másolatot álmát. Ezen túlmenően, a személyes megszólítás nekem azok, akik szeretnék, hogy ne csak megtanulják a titkait álma aludni, de azt is értem, hogy egy megbízható szakmai varázslatos segítségével, aminek köszönhetően szinte bárki elkerülni fenyegeti őt baj, vagy nem hagyja ki a szerencse, vagy pénz, amely megígérte álmot.

Oszd meg barátaiddal: