Álomértelmezés gyermek álom értelmezése gyerekek, amit a gyerekek álmodnak

Dreaming gyerekek:
Egy álom, amelyben megjelenik a gyerekek, azt ígéri, öröm és siker a nagyon közeli jövőben, ez nagyon szép - Kellemes és hasznos kapcsolatok, a betegek - az öröm, sírás - a bajt. Elaltatni egy gyermek egy álom - ez azt jelenti, hogy hiszel hamis ígéretekkel, hogy err hiszékenység.Az álom egy kisgyermek - a nagy meglepetés, mellkasi - a jólét; szép - szerencsére, csúnya - váratlan aggályokat. Az ember álma, hogy a felesége a szoptatás, - hogy az üzleti siker.

Sok gyerek álma, hogy - a pénz és a profit. Beat egy álom gyermek - bajban, csókolózás, vagy beszélj velük - a siker és az öröm, játszani a gyerekekkel - van, hogy egy meggondolatlan cselekedet.

Hogy egy terhes gyerek alszik a vállán egy ember - egy fiú, egy nő - egy lány.

Ahhoz, hogy a gyermek - a gazdagság. Csecsemő egy álom, hogy - a jólét, a siker az üzleti életben, hogy valaki másnak a gyermeke - pletykálni és veszekedés, szoptatni a baba - a jó egészség, a nővér - a profit.Egy álom, amely meg fogja tanulni a lánya születése ígér kellemes meglepetés, hogy ő egy álom - a kölcsönös megértés a családban, amikor meghalt - a veszteség.

Az álom a fiával szép és egészséges - jó jel; akkor a dicsőséget és tiszteletet.

Lásd a foundling álom - a profit, a siker és a jólét, hogy tartsa a kezét - a siker és a gazdagság, hogy azt az oktatásra - ez azt jelenti, hogy lehetősége van arra, csinál egy jó cselekedet.

Látogasson gyermekotthon egy álom - azt jelenti, hogy a valóságban is a szükség idején támaszkodni barátok segítségét, hogy árvák és hagyja a gyermekotthon - ami azt jelenti, hogy a tervek tele illúziók és nem valószínű, hogy ezeket életre kelteni.

Az álom babakocsi - a jele hűség és megbízhatóság a barátok.

Ha álom már elrabolta a gyermeket a kereslet és a váltságdíjat - így a valóságban már tett egy kicsi, de bosszantó hiba, ami miatt akkor sok baj. A legtöbb résztvevő az elrabolt gyerekek - akkor, hogy egy csábító és vonzó ajánlat, de tőletek elrejtheti árnyalatok, így érthető, hogy ez egy csapda.

Ha az önelégültség a gyermek alvás idegesít - ez azt jelenti, hogy fáradt a problémákat és nehézségeket, meg kell pihenni, ha úgy tetszik, mint egy gyerek kényeztetve - ez azt jelenti, hogy szeret, és boldog életet.

Értékeld ezt a cikket az álom könyv - álomértelmezés gyerekek:

10-ből 8,7 alapján 15 értékelésből.