Álomértelmezés gyermek, gyerekek

SUPERSONNIK.COM

Próbálja felsorolni a lehetséges karakterek, és megpróbálja hozzárendelni az alvás.

A gyermek utalhat: magam; egy új ötlet; új üzleti; tehetség az, aki tartja a gyermeket a karjában; Ez azt is jelentheti, egy felnőtt, aki nehezen tud élni anélkül, hogy más emberek ellátás; kevésbé fejlett személyiség, mint te, de aki elkötelezett a fejlesztés (- a körzet értelmezési lehetőségek).Szoptatni egy álom - a valószínűsége lehetőségek: hogy egy nagyon értékes és hasznos információkat a kevésbé fejlett személyiség (tanulás tanítani, tapasztalatcsere); segít, gondoskodás, vigyázni a személy fiatalabb nála, vagy kevésbé tapasztalt vagy kevésbé fejlődött szellemileg a fiatal lányok, mint „félig nyitott függöny” a jövőben - akkor csecsemőjét az életedben, előbb vagy utóbb; „Töltelék” a fontos dolgok az új erők (új push vagy ötlet).

Gyermek húzza a kezét egy álom - talán valaki meg akarja letéti vagy ellátás; Új vállalkozás vagy egy jó ötlet, hogy lezárja, ott csak „érte”.

Csók a baba az álom - a sebesség támogatja, támogatja az egyik karakter elején leírt.

Mindenesetre, a szép és egészséges gyermek - ez egy nagyon jó alvás.

Ha a megjelenése a gyermek, hogy valami nincs rendben, egy álom - az álom álom, amikor fontos üzleti vagy ötlet nem jól átgondolt vagy nem igazolhatja forgalomba a reményeket.
Ez is álom, ha az ember fejlődik furcsa tehetség, vagy tervezi, hogy részt vesz nem a szokásos dolog (zenélni és táncolni húz).

Ha álom a gyermek történik valami baj - valószínűleg ez az álom, mint egy figyelmeztetés, hogy a közeljövőben lehet probléma. A karaktere kell kérni más részein alvás. Ez az álom adják a figyelmeztetés vagy tippet, hogy növelték a figyelmet, a gondolkodás és a cselekvés hozni. Figyelmeztette - a forearmed.

Álom Miller.

Be-sely, Num-edik újra benok - a WHO-jutalom dennaya lu-szeretetét és multi-edik ho roshih Dru-kötvények. Re-benok gu la yuschy - jel nem függőséget Simos három előre ég-D-zheniya dos nem egy HN-I-E-s hang. Es hogy feleségek leves-on vie-dit egy álom, hogy ő Nyan-csal újra bin-ka - várta az ember a második, a th fájdalommentes ő mindent elhinni-is.

Plo-koi jel - VJ hozott egy álom, hogy legyen-rete a ru-ki annak a fájdalmát, de én újra bin-ka, az EU ne a második futamban: ez az álom, mielőtt a szigetre vezető -Ex do RWA-ing-Stra danie és n-Chal.

Wee-do egy álom-él sivyh de-mekek - pre-ve-vezető-Oba egy nem tea-Noe százalék-ve-Tanie, a boldogság és bla st.

A ma-ter vi-do álmában a-visszaáramlása bin-ka lay-fájdalom-NYM - Lake-at-cha, hogy egy no-go vseg da bu-gyermek krepp valami zdo-kószál, de bu-FLS ördög-on-a-it-Dru Gia mel-ting Kie-ri-Jat-Ness, con-Nye társítva.

Vi-put például de RA TI-bot-oldott vagy tanítani Xia, pre-ve-világ-vezető és bla gosos egy-yanie.

Wee-do álmában a-visszaáramlása bin-ka vámmentesen a tálak, de a fájdalom NYM vagy akció-tvym - Lake-at-cha, hogy van itt-minőségek Stra-ha, WHO-ni-ka-out horror-WIDE HS-ro-za-bla-OAG-lét.Wee-do az álom akció-TVO-edik újra bin-ka - Egy démon-for-ami-stvu és RA-zocha-ment-NIJ a BLI-Zhi-Sém-bú duschem.

Ogori-chennye valami Pla chuschie de ti - jel grya-duschih Nep-ri-Jat-ség, tre-Vosges kormányzati pre-chuvs-TVY, társ-Wars-TWA és nem ext-ro-you Ba-Shih-képzeletbeli-Mykh a Yate-Leu.

M-gazda és in-zit-Xia köze-mi - Lake-at-cha, hogy meg dos Tigne-te-ce, ha az összes valaki merches-cal és Liu-CWA kormányzati de-kristályok.

Wee-do kettős akt egy álom - az on-Dej-ség terén lovoy de-Re, valamint, hogy minden-vie és vallások-Ness-ma.

Es hogy kettős nyash gyengén-ki-bye és bo les nennye, a ne-ra-Chali és zocha-ment-CIÓ One-le-CIÓ Önnek.

EC-e az anya sunyi szar álomban los its-visszaáramlása bin-ka - ez Dol zhna az első és a második-tova-res tnym egyedül lenni-Yam.

DREAM Wang.

Az álom sok gyermek - azt jelzi, hogy lesz egy csomó apró problémák, amelyek mindegyike lesz szükség, hogy több időt és erőfeszítést igényel. Lehet, hogy ez az álom emelkedését jósolja a születési ráta a világon.

Ha egy álom látott egy gyereket, a valós életben nem viselkednek a legjobban. A gyerekek bohóckodás rendkívül helytelen, és fájt az emberek körülötted.

Az álom síró gyerekek - egy álom előrevetíti a globális veszélyt. Eljön az idő, amikor az emberek megy a háborúba, a nők lesznek elfoglalva szokatlan dolgokat, és a gyerekek istállót sok könny. Dreamer álom megjósolja a bajok, hogy a gyermekek vagy rokonok.

Ha álmodott fogyatékkal élő gyermekek, a rossz szokások káros nemcsak az egészségre, hanem az emberek egészségének körülöttük. Néha az álom jósolja környezeti katasztrófa a Földön.

Ha vala álomban, hogy a gyermekek, akkor legyen óvatos foglalkozó a háztartásban. Elképzelhető, hogy az intézkedések és a szavak, akkor nagyban bántódásuk.

Keresés a gyerekek - egy rossz ómen. Nem lehet megtalálni a kiutat ebből a helyzetből miatt számos kisebb bajok.

Játssz egy álom gyerekekkel - a jele, hogy a valós életben, amit keres munkát a lélek, de annak ellenére, hogy a küldetés, akkor meg kell tölteni egy kis időt egy régi kedvelt munkát, megfosztja magát az utolsó erőket.

DREAM Cvetkovot.

Gyermekek csók - nyugodt.
Beat gyerekek - folyamatban van.

DREAM Grishin.

Gyermekek, hogy - az öröm, a siker a közeljövőben, jó vagy rossz „baktériumok” a lelkedben.
Gyerekek játszanak - elégedettség, a nyugalmat.
Nagyon szép - kellemes ismerős,
A betegek - az öröm,
Síró - kellemetlen,
Sok gyermek, hogy a - pénz.

Szopós látni - meglepetés, ellátás, jólét, a módosítás ügyek,
Alien szopás otthonában látni - pletyka, rosszindulat, gyűlölet, de a foundling - vagyon.
Meztelen babák - árulás.
Pólyáiban - betegség.
Valaki szopás mellkas - betegség.
Szoptatás - egészség, terhesség.
Bepólyáz - egészség.
Bébiszittelje - profit.
Swing - szomorúság, gondolatok az idős kor.

Beat gyerekek - kellemetlen.
Kiss - siker, a béke.
Fürdeni - kárt a csalás.
A gyermek rossz, rontotta el - betegség.
A gyermek játszani - bolondság.
Beszélje meg gyermeke - a siker.

DREAM Nostradamus.

A gyermek - a remény jelképe, a jövő.

Az álom egy egészséges baba mosolyog - boldog jel. A világ végre jön a boldog idő, amikor a világ uralja a szeretet. Az emberek nem kell félni a háborúk, szegénység és az éhezés, hanem azért, mert az emberek a világ különböző egészséges szép gyerekek.

Lásd fut a földön alvó gyerek - frissül, és jelenti az új emberiséget.

Egy álom, amelyben a gyermek vagy megölni a kígyót összenyomja azt jósolja, hogy az emberiség fogja találni a módját, hogy megakadályozzák a fenyegető második világháború.

Ha álom, hogy látta a gyereket - ez annak a jele, hogy már jön a létfontosságú pont, amikor szükség van, hogy vizsgálja felül, és megváltoztatja az életüket.

Lásd a síró gyermeket - veszélyeztető jövőjüket.

Keresés álmában a gyermek -, hogy megpróbálja megtalálni az elveszett remény.

Látni a gyermek álma, a különítmény virágok - jelenti a szellemi megvilágosodás.

Tartson egy álom a kezében a baba -, hogy megpróbálja megtalálni a kiutat a helyzetből.