Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik

mentes találkozó
A Nők Klubja!

Álmok, persze, néha hogy nem kevesebb, és még kellemesebbé az érzelmek, mint a tényleges események a valóságban.

Persze, ott is szörnyű, csúnya, ijesztő álmok, de gyakran még mindig tapasztalni kellemes érzés. Mi lehet örömteli, mint beleolvadni a karok a férfit, akit szeret, vagy az, aki igazán szeret, amelyben minden gondolat!Sajnos, ez azért történik, hogy a fiatal férfi, aki titokban, mint ez a valóság előrelép. És akkor átölel vele álmok még édesebb és élvezetesebbé.

De amellett, hogy az érzelmek, az alvás is egy rejtett értelme. És talán egy ölelés egy férfival, szeretett, és talán még egy idegen, ígéret valami nagyon fontos, jelentős változások.

Tehát, emlékezve az álmok, hasznos, hogy megtudja, milyen álmok ölelés - valószínűleg nem egy álom az oka. Nem szükséges, hogy siessen, mert attól függően, akinek karjait maga csapdába álmok, és ők voltak az Álomfejtés függ.

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Ezen túlmenően, az érzelmi tónus az álmok is döntő fontosságú. Ha cuddling valakivel, úgy érzi, az öröm és a boldogság, nyugalom, béke kellemes - nem biztos, hogy aludni csak ígéri mindenből a legjobbat. Érzés, szorongás és szomorúság, érdemes megjegyezni, hogy van egy lehetséges némi veszteség vagy elválasztások a valóságban, vagy talán csak kis bajok.

Több, mit álmodik ölelést, mondja a tolmács. Az opciók álmok:

 • Átölelve az álmok saját házastárs (feleség).
 • Legyen a kezében egy idegen egy álom.
 • Kíméletes, gyengéd ölelés az álom.
 • Álmok, egy nagyon nagy ölelés.
 • Szenvedélyes ölelés valaki egy álom.
 • Ölelgethetőség barátnő, testvér.
 • Átölelve a gyerek.
 • Szerető, partner.
 • Átölel szeretteivel, szomorúság.
 • Magáévá a srác, aki tetszik a valóságot.
 • Azok, akik szeretik hirtelen álmában megölelte.

Egy ilyen elképzelés gyakran hagy egy édes, kellemes utóíz ébredés után. Néha szeretnénk álom tartott, és nem ért véget! De ne legyen szomorú, talán álom értelmezése megjósolni események nem lesz rosszabb, mint azok, amelyek történt az álom!

Mire számíthat a valóságban?

Ahogy már mondtam, emlékezve az álom előtt értelmezés hasznos is emlékezni ezeket az érzéseket és érzelmeket, amelyek elárasztják vele. Bár az egész álom az ölelés nem tudja megígérni, nem árt, mert ez egy jó jel.

Éppen ellenkezőleg, az ölelés - barátság jelképe, szeretet, melegség és a szeretet. Tehát biztos, semmi baj nem számítunk a valóságot. De mi vár rád mondani az álom könyv.

1. álom könyv szerint férje öleléséből álmok (vagy felesége) - jó, világos jele. Azt ígéri, ha boldog a családi és szerelmi életét. Talán az új időszakban. virágzó érzések - erős, érett és tudatos. A család, nem lesz harmónia és megbízható nyugalom.

2. Az ilyen álom, ahol volt esélye, hogy úgy érzi, az ölelés egy idegen, mindig előrevetíti egy nagy meglepetés, leggyakrabban - váratlan vendégek. És itt meg kell, hogy gondosan emlékezni, mit érez.

Ha az öröm az elme, vagy legalábbis a valóság lesz egy váratlan meglepetés kellemes az Ön számára, vagy akár örül. De ha már nagyon kellemetlen egy álom, és már tapasztalt bármilyen negatív érzések - aligha meglepő, viszi sok örömöt.

3. Kíméletes, gyengéd és diszkrét ölelésében álmok - jelképe nagy boldogság a szerelemben. Ha még mindig szabad, tudod, ez csak átmeneti - hamarosan jönni az életedbe, hogy érzi magát, és ez fog változtatni!

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
4. Ha az álom, ha van valaki, aki nagyon szenvedélyes ölelkezés, vigyázz az ébrenlét ellenőrizhetetlen érzések! Lehet, hogy túlterheltek a vihar az öröm és kellemes érzelmek, de még próbálja tartani őket ellenőrzése mellett - az összes nem elrontani.

5. Ölelkezés álmok - jelképe megbízhatóságát férfiak. Ne aggódj, a kedvenc akkor hűséges, és akkor biztosan számíthat rá - milyen alapon féltékenység és bizalmatlanság, nem!6. Ha álom, ahogy átölel a barátnőjével, egy testvér, egy barát - ez is egy jó jel. Alig várom, hogy egy örömteli találkozás, ami hozza a sok kellemes percet!

7. felkarolása a gyermek egy álom - egy csodálatos jel. A valóságban vársz felhőtlen, derűs boldogságot. Minden örömére, a problémák eltűnnek, mintha varázsütésre, és eljön egy hosszú, fehér csík.

8. Ha ölelés egy szeretett ember - tudja, hogy a szakszervezet erős lesz és harmonikus. Legyen ebben szilárd hit, és nem fél semmitől. Hogy a kapcsolat van esélye, hogy lesz tökéletes, ha elhiszed partnerrel és értékelem!

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
9. átölelve, szomorú ugyanakkor, a kedvenc - ez a figyelmeztetés. Talán azért gondok is hamarosan bekövetkezik a bajnokságban. De ne félj - minden csak rajtad áll.

És ha türelmet és bölcsességet, ha emlékezni fog, hogy milyen fontos fenntartani az erős szakszervezet, és nem a bizalom egymás Ha mindig tiszteletben a partner -, hogy nem baj nem félnek. Ön képes lesz arra, hogy megfelelően át a nehézségeket, semmi sem vész el - ők csak teszi a kapcsolatot erősebb!

10. A kellemes álom, amelyben átölelve egy srác, aki a valóságban titokban (vagy nyíltan) Artist - minden olyan közvetlen időpontra ezt a személyt, vagy legalább valami jó hír vele. Ne várjon, hogy a választás a holnap csak azért, hogy egy ajánlatot, de megnyugodhat, ez jó jel.

11. Ha ez a kiválasztott, az álmok váratlanul erős jeleket akkor a karjaiban, valószínűleg a valóságban egy lépést. Vagy talán csak azt hiszi róla, de nem megoldott. Talán az első lépés a teendő?

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Hogyan változtassuk meg az életét?
Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Hogyan válhat egy edző?
Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Work-álom a nők
Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Szeretem tanácsot adni?

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Mik az álmok szombatról vasárnapra?
Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Mik az álmok a lapok?
Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik
Mit jelent a dokumentumok egy álom? Mik az illatok álmodban?

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik

3 hónappal 13 nappal ezelőtt

Volt egy srác, hogy szeretem, azt álmodtam, hazamegyek, és mögé lépett és átkarolta rám, nem engedve, megy tovább, majd a fejét a vállamra, és ott állt aztán beszélni kezdett, ahogy szeretett engem, és hogy azt akarja, hogy sétálni, beleegyeztem, de nem tudja elengedni, azt mondta, amíg én nem puszit, ne engedd el, meg kellett csókolni, aztán tett nekem, hogy tartsa be, és csak állt a szabad ég alatt, némán állt. Úgy tűnik számomra, hogy ez egy nagyon jó jel, és egy nagyon kellemes álom, amelyben nem volt olyan sok kellemes érzelmek

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik

7 hónap, 28 nappal ezelőtt

Azt álmodta rám. Én az iskolában. Mint általában, de ha menni az osztályba, ahogy én látom. Nem tanulni az iskolában, de valahogy igaza volt az osztályban. Nem bánja, hogy beszélt vnimaniya- A. Nem tudom, hol kezdődött, de mi körülbelül beront egymás papírokat. Csak figyel rám. * Flash * Mi az iskola udvarán. Futok fel rá, és megragadom a karját. Nem ellenállni. Kapunk a kocsijához. Ő fogja hagyni. Ami könnyű „még”. Ő is. * A vaku * Azt elfelejtettem húgát. Többen, húga és én fut be a kocsijába. Ő még nem hagyta el. Azt mondja: „még mindig akar sétálni?” És én azt mondom, hogy ő elfelejtette a húga. Ő nevetve. Végül búcsút. Hug. Ő prések rám. Én még inkább. Mondta a fülébe: „Te egy hétvége a városban?” A válasz „igen”. Ő elmegy. Mondom ezt minden barátai. Vége álom. Péntektől szombatig. Az a tény, hogy tudom, és ő rám, valószínűleg nem. De nagyon szeret engem. Mit jelenthet ez?

Álomértelmezés ölelés, amit a karok egy ember álmodik

1 év 2 hónapja