Álomértelmezés tenger, mi egy álom tenger - a Álomfejtés ingyenesen

Tengeri álom álom Miller

Hallgassa meg a melankolikus hang a tenger - gyötrelmes és eredménytelen az élet anélkül, hogy a szeretet és a társaságot a részvétel;
lásd - bizonyíték hiábavalóságát az elvárásoknak. mert elkényezteti a testi örömöket, akkor bánkódik a örömeit a lélek, hogy a hús nem helyettesítheti;


a lányok - gyorsan siklik a sima felület a tenger, valamint az ő kedvenc - a kislányos álmok boldogan valósul meg, és az öröm lesz, hogy megvédje a fogadalmat hűség.
Lásd még. Ússz, baleset, hajó, mentőcsónak. Nyugodt, Anchor.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (9)

Mi álmok tenger:

Ha hallja egy álom melankolikus hang a tenger -, akkor arra szánnak, hogy gyötrelmes és eredménytelen élet szerelem nélkül és a társaságot részvételt.
Álmok a tenger mutatják hiábavalóságát a várakozásokat, mivel elkényezteti testi örömöket, akkor bánkódik a örömeit a lélek, hogy a test nem tud pótolni.
Ha egy lány álma, hogy ő felvihető gyorsan a tenger felszíne a kedvenc - akkor, lányságon álmok boldogan valósul meg, és az öröm lesz, hogy megvédje a fogadalmat hűség.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (1)

A tenger egy álom

Ahogy álmok a tenger, akkor ez a személy hamarosan, hogy milyen az élet, mint a tenger, nyugtalan. Ide parton. strand közelében a tenger - az út; nézd meg a tengeren - hírek messziről; tengervíz, kék - a találkozó (általában kívánatos, kellemes). Óceán tiszta - meggazdagodni; egészség. Vitorla a tenger - a jólét, a hajó - hasznos munkát.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (19)

Sea Dream álmodni könyv helyesírás, mint:

Séta a parton, a strand - az út; nézd meg a tenger - távolságot tartani; úszni a tengerben a hajón - fontos változások; Wave - veszteség; -opasnost esik a tengerbe; lásd a hajók a tengeren - szorongás.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (3)

Lásd a tenger egy álom jelenti:

Ha valaki látja, hogy utazik a tengeren - nyer egy nagy király. Lásd magukat fuldokló a tenger - ez azt jelenti, hogy vonzódik a király a jelentést. Látható a tenger hullámai - azt jelenti, a szorongás és a terheket.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (8)

Jelentés a tengeri alvás

csendes - nyugodt életet
kavargó - viharos élet
esik a tengerbe - veszteségeket szenvednek
úszni a tengerben - merészkednek veszélyes dolog
fojtani a tengerben - a felelősek a szerencsétlenséget.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (9)

Mit jelent az, ha az álom a tenger:

séta a parton, a strand-road; nézd meg a tengeren, tartani a távolságot; menni hajóval fontosabb változásokat; kék víz, kék - ülésén.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (5)

Mi álmok tenger:

Az élet a tenger, így az élet; hol van a tengerben, ahol van az életben (az alján, a felszínen, a parton).Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (25)

Amikor a tenger egy álom, ez azt jelenti:

Nyugodt tenger - szerencsére; kavargó - a balszerencse.

Ez egy igazi álom értelmezése? Igen (14)

Azt álmodtam, hogy a tengeren egy fickó, és megpróbálja megtanítani úszni. Szoktunk menni a vízbe, de kiderül, hogy a tenger nem tér el a víz és a homok. Homok, persze, tiszta - mint a sivatagban. Én a veszteséges, és azt mondja: „Ez semmi, mert ebben a homok tenger és marad. Csak azt kell úszni, „És látom :. Big hullám emelkedik, csak félelmetes. És azt mondta: „Most meg kell hajózni a hullámok.” És nem tudom, mert félek. És ez a hullám az egész rám, de kiderült, hogy tartalmaz több levegőt, mint a homok. Ő megszúrja az arcom, de látom a tengert. Tudom, hogy kell, hogy kövesse ezt az embert. Mit jelent ez?
válasz

És én vagyok az elektromos vízforraló gurult a tenger, és a part közelében a víz - forró gejzírek, mint a kis szökőkutak, utykanye rendetlenség. Az emberek várták, mikor elhalványul, és futott velük, hogy egy kicsit közelebbről. És elmentem kocsikázni a part mentén. Homok mindenhol, egy helyen, egy meredek lejtőn ...
válasz

És Nemrég folyamatosan álmodik a tenger. Ma azt álmodtam, hogy éjjel én lebeg a tengeren, feje fölött a szép csillagos ég, és ez olyan könnyű vitorlázni, és a szívem nagyon boldog ...
válasz

Azt álmodtam, hogy a tenger dobta le holttesteket szörfözni paketah.Potom mentünk úszni a másik oldalra ostrovka.Ya akart ugrani a tengerbe egy konkrét „híd”, hanem a kezdete egy vihar, mint például a cunami, és az időjárás jó volt ... mi borította, és mi úszás víz vodoy.bylo kényelmetlen.
válasz

És azt álmodtam, hogy egy sötét tenger, úgy döntött, hogy egy „csillag”, és lassan elkezdett menni a víz alatt. Voices vált csendesebb és távolabb tőlem, ijesztő volt, és ugyanabban az időben volt a bizalmat, hogy megyek vissza ... Meg tudnád mondani, hogy mi az. Köszönöm előre)
válasz

Álmodtam házam, valahol a város mögötti házak a tenger, éjszaka volt, de valami sötét, mintha nem luny.Byl vihar, én járt a vízen, t.e.bylo nagyon kicsi voltam, a obuvi.Kak ha eső után, de ez nem egy medence, de pontosan a tengerbe, de asfalte.Ya valaki járt, mintha követ, de nem érti, aki eto.V végén, mielőtt elmentem, hogy felébredjen néhány csigalépcsőn, amely harcolt a hullámok, az egyik majdnem megfulladt, de már csak fröccsenés, amit elfordult, és zakryvalas.Mne nem volt olyan rossz, néhány bátran tés volt.

Azt álmodtam, hogy a tengeren svrimi rokonok, mind az unokatestvéreim és sestry.Bylo nagyon napos és meleg, a homok forró volt és a tenger meleg teplym.My pihent, ivott sört és halat evett ... Csakúgy, mint a valóság.
válasz

Vagyok Svédországban, állt a parton morya.I így akar úszni a jeges vízben, egyszerűen tűrhetetlen! A barátom azt mondja, kövesse kupalnikom.Uhozhu, de az úszás nem vozvraschayus.Hotya húz, mint egy mágnes vissza.
válasz

Jön le a hegyről a tenger, este, sötét, nem egy nagy vihar. Az emberek a parton, hogy utolérjék a tenger kezében nagy szép kagyló, élő, amelynek ölt nagy karmokkal. Én ugyanazt szeretnék egy szép shell, meg, ő jelent meg a homok után othlynuvshey hullámok, gyönyörű, élő, a víz jön ki egy férfi ugyanaz volt a shell, de nagyon nagy, óriási, hatalmas karmokkal, irigylem őt, és szeretnék egy ... a végén az álom én dobott egy kagyló a tengerben, sajnállak egy lényt, hogy él benne. Azonnali, hogy mit jelenthet
válasz

Hajóztunk egy hajó a tengeren, a csendes, nyugodt, szép, majd emelkedett a legmagasabb árboc és leugrott, lebukott figyelmen kívül láb az aljára, majd elkezdett a felszínre kerüljenek (emlékszik minden félnek, hogy a levegő nem elég), megjelent chastlivaya ilyen = ) és felébredt =)
válasz

Anastasia akkor hamarosan férjhez és szeretetet bolschoy
válasz