Álomértelmezés törött kés mi álmok törött kés álmában

Lehetetlen, hogy pontos magyarázatot, hogy mi álmok törött kés, anélkül, hogy tudnánk a részleteket az álmok. Ha látott egy álom-szerű történet, győződjön meg róla, emlékszel, hogy mely események kísérték törés, javasoljuk, nyugtatók. És csak, hogy pontosan mit rontottam: a kés, a fogantyú vagy a teljes egész kést.Miller próféciája

Az a meggyőződés Dream Miller, álom törött kés jelentette összeomlása minden reményeit és álmait. Még rosszabb, ha álma, hogy Ön megsebesült egy késsel, a penge eltörik rövid. Azt ígéri, a betegség vagy a helyzet megítélése.

Álomértelmezés törött kés mi álmok törött kés álmában

De, ha úgy látja, egy álom, hogy már javították egy törött kés, akkor nem tud fennmaradni. Ez a történet a helyreállítása baráti kapcsolatok valakit megbántottam.

Pontosan mi megrongálódott

Tolmácsolás, milyen álmok törött kés, figyeljen arra, hogy milyen kés van törve, akkor ajánlott nyugtatók. Itt például, több kezelést ajánlanak népszerű tolmácsok az álmok:

  • táblázat - összeveszett rokonok;
  • Dirk - ígéri baj a munkahelyi
  • szike - nem kezelik időben megfázás adhat súlyos szövődmények;
  • kétoldalas penge - jósolja érzetét igazságszolgáltatás
  • vadászat - a tapasztalatok és szorongó várakozás.


Elkényeztetett ajándék - az agresszió jele és ellenséges

Álomértelmezés törött kés mi álmok törött kés álmában

Más a helyzet, ha az álom, hogy végeznek a donor. Ugyanezen tolmács, hogy valaki egy törött tőr - a jele, hogy nem tetszik valakinek a hozzáállása. Ha fáj tiszteletlenséget, így készen áll, hogy kössön konfrontációt akik egy álom, amit bemutatott piercing fegyver.

„Sziget” egy áldás, mint egy szimbólum az összeomlás remények

Miért álom a telek, ahol megtalálja a törött kést, mondja álom értelmezése Vanga. Az álom, hogy megtalálta egy törött kard - a jelképe a csalás és árulás. Te brutálisan becsapta, és ezáltal lelki sérülést.

Álomértelmezés törött kés mi álmok törött kés álmában

A fiatal lány volt egy álma, hogy ő talált egy kést bevágás a penge? Azt kellene olvasható a kapcsolatokban, mert ez az elképzelés megjövendöli neki gyalázat és elválás az álom egy boldog házasság, sugallja a gyűjtemény Medea álmok.

Hibás vásárlás vagy ellenőrzés magad

Lehetséges volt, hogy vesz egy álom törött kés? Emlékezz, hogy hogyan és hol történt, azt mondja, az álom könyv Cvetkovot. Például ha volt egy álmom, hogy már eladta alkalmatlan fegyver a bolhapiacon, akkor azt javasolja, hogy megfelelően vannak beállítva a prioritásokat, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a további sorsát.

Álomértelmezés törött kés mi álmok törött kés álmában

És ha azt szeretnénk tudni, hogy mi egy álom álom, ahol vásárolni a régi kár a tőrt az idő egy régiségbolt, ügyeljünk arra, hogy saját viselkedését. Lehet hogy magát valami extra, mind a viselkedés és a kimutatások, adások sonnik kisasszony Hasse.