Általános jellemzői Horoszkóp által születési dátum, nyugati asztrológia, állatöv horoszkóp

Zodiac horoszkóp és jellemzése az állatöv jelei, úgy, hogy nagyon népszerűek az európai civilizáció. Nehéz találni valakit, aki nem tudja, állatöv jel. Még az emberek, akik azt mondják, nem hisznek a horoszkópok, ahol az ismert jellemzőit az anyós vagy a feleség jele.Zodiákus jelek szerint a születési dátum

<<Таблица: совместимость знаков зодиака

<<Детский гороскоп по знакам зодиака

A pontos megjelenése a nyugati senki sem tudja asztrológia, ő meg kb 1. n. e. és mivel nem adott meg nem változott. Ez eredetileg egy pogány tudomány és összhangban alakult az okkult élet vize, immáron egy markáns vallási felhangokkal.

Az ókorban, az emberek azt hitték, hogy az istenek élnek a mennyben és nézi az eget, válnak közelebb hozzájuk. Az ókori asztrológusok megállapították, hogy az élet a bolygónkon feltétele, hogy a ritmust a mozgás égitestek. Sok évszázaddal a papok figyelte a csillagok és a bolygók, és a felhalmozott vagyon a tudás, amelynek alapján ment a zodiákus horoszkóp.

Az alapja az építőiparban a nyugati asztrológia zodiákus horoszkóp és jellemzői a 12 csillagkép az állatöv, amely képviseli meghatározott csoportjai csillagok. Ősi asztrológia egy hosszú megfigyelés, azt találták, hogy az összes esemény bekövetkezett a Földön nagyon szorosan kapcsolódik a napenergia svyatilom. Úgy számított 12 ciklus megfelelő tizenkét állatövi csillagképek, amely átmegy napkorong az év során. Az út fut végig a csillagképek a nap hívták nyugati asztrológia - Zodiákus. és a tizenkét csillagkép - 12 állatövi. Minden állatöv jel tükröződik a ciklikus jellemzőit a különböző funkciók, amelyek bevezették tükrözi az állam a finom világ és az univerzum.Zodiac horoszkóp képviseli 12 állatövi, amelynek jellemzői függnek a születési dátum. Egészen pontosan az állatövi csillagképek idején találni benne a nap, a születési dátum.

Jellegzetes jelei az állatöv horoszkóp tükrözi alapvető vonásait egy adott állatöv jel. Ezért a részletesebb horoszkóp, asztrológia könyv egyedi horoszkóp, amely többek között figyelembe veszi a befolyása a bolygók a születés pillanatában.

Az állatöv horoszkóp állatövi tulajdonságokkal társított négy földi elemeket, amelyek specifikus energiái zodiákus jelek. Nyugati asztrológia azonosítja az elemek - tűz (Leo, Kos, Nyilas), víz (Skorpió, Halak, Rák), a levegő (Mérleg, Ikrek, Vízöntő) és a föld (Szűz, Bika, Bak). Minden karakter van felruházva speciális energetikai jellemzőinek, tulajdonságainak és a temperamentum.

Ennek eredményeként a nyugati állatöv horoszkóp figyelembe veszi sok paraméter, a hatás a nap helyzetét a folyosón a 12 csillagkép, az ütés energiáját a bolygók. Jellegzetes jelei az állatöv is függ a földi elemek, amelyek hozzá további tulajdonságait. A felhalmozott tudás nyugati asztrológia lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat, és a körülöttünk a finom világban, amely el van rejtve a szem elől a szemét.